טלפון סלולרי 2630 Nokia נוקיה

ציון WiseBuy
דק וקל משקל, Bluetooth, משך פעולת סוללה
שמע מעט חלש ברמקול, זיכרון פנימי מועט, מצלמה באיכות נמוכה
בשורה התחתונה
לאלו שהתעקשו להמשיך ולהשתמש במכשיר ה-3100 הפופולרי מאוד בזמנו, בזכות פשטותו וגודלו, יש אלטרנטיבה – 2630 נועד בדיוק לאנשים כמותם. הוא קטן, דקיק וקל, פשוט מאוד לתפעול, לא מתוחכם אבל נוח מאוד, עם חיי סוללה מוצהרים טובים ועם כמה בונוסים – Bluetooth, רדיו ומצלמה בסיסית, וכל זה במחיר נמוך למדי. בשיקולי עלות מול תועלת, אין ספק שמדובר ב...
זהו פלאפון שנועד לאנשים שלא באמת צריכים את כל הדור השלישי והגאדג'טים, או שרוצים הפסקה. הפלאפון הזה שירת אותי זמן ממושך בחו"ל ולאחר מכן גם בארץ לאחר הפסקה מאייפון מכיוון שהוא פחות גניב ורציתי שקט.אולם, מסתבר שהפלאפון הזה שכביכול פשוט ונראה מאוד נוח הוא אחד הלא אמינים לאורך זמן שקיימים בשוק, לדעתי.אם להתעלם מהתקיעות הנוראיות שמתדרדרות עם זמן השימוש בו, זהו אחד הפלאפונים האיטיים שיש, השמיעה באפרכסת בלתי נסבלת בעליל ואם לחצתם בטעות על "מחשבון" אכלתם אותה והמכשיר ייתקע לזמן רב.דבר נוסף שאני לא מבין בפלאפון הזה - אם המצלמה גרועה להחריד למה בכלל שמו אותה?! הרי במילא היא לא פרקטית לשימוש. גם אם אתם מחפשים פלאפון פשוט מאוד שלא מציע כלום והוא חייב להיות קטן וקל נוצה כמו זה, נא להתרחק.
קטן מאוד, קליל מאוד, נוח לאחיזה ביד, ממשק פשוט
לא עמיד ולא אמין לאורך זמן, נתקע כל הזמן, ממשק איטי בצורה מחרידה, שמיעה גרועה מאוד באפרכסת
מכשיר ביסיס, יפה, עושה את העבודה.פונקציונליות לא נוחה. בחיפוש שמות תמיד זוכר את השפה של ממשק SMS (עברית) והשמות בספר טלפונים אצלי הם באנגלית. נתקע לי כמה פעמים בזמן קבלת שיחה. הייתי צריכה להוציא ולהחזיר את הסוללה.לחיצה על # גורמת לעבור לקו 2 ואם לא שמים לב, אין אפשרות לחייג.
עמיד לנפילות, משקל קל, עצוב נחמד
לא נוח בתפעול
נוקיה בסיסי קלאסי. איכות שמע טובה מאוד. למי שרוצה נייד פשוט בלי התחייבות. מעצבן אותי שלא הגיע עם כבל סינכרון (שעולה בסביבות 80 ש"ח) אבל אפשר לקנות מתאם בלוטות' פשוט ב 30 ש"ח שעושה את העבודה. לא אהבתי שלוקח יותר מידי לחיצות כדי להגיע למחשבון (גם הפתיחה וגם הסגירה שלו לוקח כמה שניות ארוכות - קצת תמוה ליישום פשוט כ"כ).המצלמה גרועה. אין נגן מוזיקה. זיכרון פנימי קטן. מסך צבעוני - רואים טוב וברור.
פלאפון נטו.
זכרון קטן.
הגעה לישומים פשוטים.
לא נמכר עם כבל/בלוטות'.
מצלמה.
אופן שימוש קל ונוח, עובד קצת לאט אבל טוב... מעוצב ממש יפה, איכות בינונית... מכשיר נוח וקל לנשיאה ,פחות זיכרון, שומעים טוב, ובסיסי!!!תאריך רכישה:חודש שבט שנת 1010
נוח וקל מעוצב מהמם,שומעים טוב,נחמד, דק, מקשים מעולים.!!!!!!
צלצולים יפים... ותמונות יפות!!
פחות זיכרון,איכות מצלמה לא טובה,אין הרחבת זיכרון.
מאוד מאוד ממליץ על המכשירמכשיר מעולה!!! זול,קטן, רמקול מעולה, סוללה מצויינת!בלוטוס מאוד נוח לשימוש, יגיע גם עם אוזניה סטריו בערכה
קטן,קל,נוח לשימוש יום יומי
מצלמה ברזוליוציה נמוכה מאוד
המכשיר שהיה ברשותי עד לא מזמן וכעת שידרגתי למכשיר חדש יותר. נוקיה 2630 הוא אחד המכשירים הטובים שהיו לי, החזיק אצלי כשנתיים וחצי, בלי שום צורך לתקן או להחליף אותו באחר (חוץ מעכשיו כי רציתי דגם מתקדם - טאץ').
נוח לשימוש
עיצוב יפה
פונקציות רבות
קצת עדין אבל מעבר לזה, אין חסרונות כל כך
yossi photo
yossi
03.02.2010
אחלה נייד, דק וקל עונה על צרכים בסיסיים +מי שרגיל לנוקיה בסיסית זה ממלא את מקומו של הישן.ממליץ סך הכל
דק, קל, סטנדרט של נוקיה
עדיין לא מצאתי (עדין מאיד)
מכשיר מעולה! אני חיפשתי במכשיר את הדברים הסיסיים (שיחות,מצלמה,בלוטוס וסמס) וקיבלתי את כולם במכשיר,חבל להוציא יותר כסף על מכשיר יקר יותר
זול,דק,הסוללה מספיקה להרבה זמן,בלי הרבה שטויות
המצלמה ברזולוציה נמוכה יחסית
טלפון קל משקל איכות שמיעה לא משהו בכלל ספיקר חלש עיצוב מהמם..מבחינת המחיר קנייה סבירה בהחלט.
עיצוב מהמם קל משקל..תפריט קל טוב זה נוקיה..רדיו ברמה טובה מאוד+אוזניות.
ספיקר חלש..לפעמים נתקע המכשיר..לוקח זמן עד שנפתח כל ביצוע שאתה רוצה להשתמש במכשיר בכל עת. מצלמה באיכות ירודה מאוד. סוללה חלשה מאוד נוטה להתקע כל הזמן
הקניה הגרועה ביותר.אחרי שנה של שימוש בסיסי ביותר, ועדיין איטי. המכשיר החל להתקע כל מספר ד'.התיקון יעלה חצי משווי כחדש.תסיקו את המסקנה לבד, והיא ברורה.
קל
לא חכם
איטי ביותר
בלתי אמין לאורך זמן
אחלה טלפון - בהתחלה חשבתי שהוא בסיסי, אבל מסתבר שהוא ממש מוצלח: מצלמה, רדיו, ספיקר, סוללה חזקה, דק, קל לשימוש, ממשק נפלא ובעיקר בלוטות' שמאפשר העברת תמונות וצלצולים בקלות!מקבלים אותו עם זוג אוזניות סטריאופוניות (משמשות גם לרדיו), איכות שמע מדהימה בשיחות - אני לא מגזים - בחיים לא היה לי כ"כ נוח לשוחח. אני משתמש בהן כמעט כל הזמן (גם כשאני לא נוהג).
משקל, זול!!, נוח, נוקיה (יתרון בפני עצמו), בלוטות', צלצול באיכות גבוהה, סוללה חזקה
זכרון קטן (לא יכול לשמש כנגן), מתחמם מהר כשמדברים (בשביל זה יש דיבורית אישית).
פלאפון סביר ביותר , אני לא ממליץ לקנות אותו.הוא מאד קל 50 גר' משהו כזה, והוא באמת מאד נוח במכנסיים לא מרגישים אותו בכלל.אבל הוא ממש לא נוקיה טיפוסי, הוא נתקע כל כמה זמן, נכבה מתי שבא לו, גם עדכון גרסה הבנתי לא ממש עוזר.עוד משהו מאד בעייתי הוא שהוא מגיב מאד מאד לאט, כל לחיצת כפתור היא כמה שניות עד שהוא קולט.התוכנה היא s40 אבל ממש לא ניכר שהיא עובדת כפי שצריך.
קל משקל וקטן ממדים
10MB בדיחה
דנה photo
דנה
17.09.2008
פלאפון פשוט מצויין דק ונוח לשימוש קשה להאמין שהוא לא משתייך לדור ה-3 בגלל העיצוב שלו.רכשתי אותו לפני כיומיים ואני מרוצה מאוד המצלמה מעולה יותר טובה משאר המכשירים שעולים יותר היא 1.3 אבל מצלמת כמו 2 מגה פיקסל מומלץ בחום!!
-קל
-נוח לשימוש
-רמקול מצוין
-מצלמה מעולה
-תפריט ומקשים נוחים
-לא קיבלתי כבל USB אבל אוזניות כן קניתי אותו קצת יותר ממה שיש פה אבל שווה את הכסף למי שלא מעוניין בהתחייבות לחברות הסלולר :))
טלפון גרוע ביותר. רמקול חלש מאד כך שניתן להשתמש בו רק בשקט מוחלט (או עם אוזנית, אבל אז זה לא הטלפון הקובע את איכות הצליל). בטריה נגמרת מהר, במיוחד אם בטעות מפעילים את המצלמה. לא ניתן לבטל את פעילות המצלמה כדי שלא תדלק בטעות.
קטן מאד
לא שמיש - צליל הרמקול חלש ביותר
מכשיר דק מעולה לתיפעול תפריט פשוטה אפשריות סבירות (לאנשים שרוצים מכשיר פשוט)צילצולי MP3(ללא נגן)Bluetooth
קל
פשוט
קלאסי
ללא זיכרון!!!!
קניתי את הטלפון לפני חודש וחצי אחרי שה- 3100 שלי התקלקל ללא יכולת תיקון. היות ואני לא חובבת גאדג'טים חיפשתי מכשיר פשוט ונוח עם מצלמה ויש לציין שה- 2630 עונה על הדרישות.
נוקיה!
דק מאוד וקל מאוד
Bluetooth
מצלמה סבירה
רדיו ונגן MP3
לוודא שהמכשיר כולל לוח מקשים בעברית!
מקשים שטוחים
מתחמם אם מדברים הרבה