Sandisk ‏Sansa View 8GB

נמצאו 12 חוות דעת על מוצר Sandisk ‏Sansa View 8GB

avi photo
avi
23.04.2009
לפני כשבעה חודשים (ספטמבר 2008) קיבלתי את הנגן במתנה לטיול בחו"ל. לאחר שימוש די אינטנסיבי בנגן לאורך התקופה הזו, אני יכול לסכם ובהחלט לא להמליץ לקנות את המכשיר.למכשיר מספר יתרונות, שמתגמדים ונשכחים מהר לעומת חסרונותיו והתסכול שיוצא מהם:- המכשיר קופא לעתים מאוד קרובות ויש צורך לאפס אותו כל פעם מחדש.- הגבלה באופן העלאת שירים למכשיר (דרך מדיה פלייר בלבד) וכל נסיון להעלות שירים אחרת גורם לבלבול מוחלט של רשימות השמע.- פונקציית השאפל גרועה ביותר (מתוך מעל אלף שירים, המכשיר בוחר להשמיע את אותם השירים בדיוק כל הזמן!).- העלאת סרטים למכשיר ארוכה ומתישה - מספר שעות (!) לסרט.- בהרצת סרטים נוצר בשלב מסוים דיליי בין התמונה לסאונד.
איכות סאונד באמת טובה.
איכות מסך.
תפריטים פשוטים לתפעול ונוחים ויזואלית.
זמן סוללה.
אפשרות הרחבת זכרון.
צוינו למעלה.
מושיק photo
מושיק
16.04.2009
אני בגדול בעד. מכשיר כייפי, נוח לשימוש. נראה גדול אבל לא כבד. הכל טוב: הסאונד סבבה, העבודה מול המחשב נוחה, האוזניות בעיני טובות, זמן עבודה - עוד לא יצא לבדוק, אבל אין הפתעות לא-נעימות. כמו בנגן אחר שקניתי מחברה סינית נלוזה. התוכנה להעלאת סרטים של סנסה מחורבנת- ולא עלתה בשתי ההתקנות הראשונות. חוצמזה כל הסרטים שלי הם בפורמט XVID, ודווקא אותו הוא לא מקבל. מרגיז!
גדול, נוח, מסך גדול, סאונד טוב, מערכת הפעלה, נוחה למרות שאני מעדיף מיון לפי תיקיות
המסך ורגיש - ונשרט ממש בקלות, אין כיסוי עם המכשיר, התוכנה להעלאת סרטים של סנסה מחורבנת- ולא עלתה בשתי ההתקנות הראשונות.
מכשיר סביר, לא פחות ולא יותרקניתי אותו לפני 10 חודשים מאז היחסים בינינו עומדים על אהבה -שנאה: למכשיר הרבה יתרונות:מסך גדול ואיכות תמונה טובה (כיף לראות בעזרתו סרטים)-איכות סאונד מעולה (אוזניות נחמדות מגיעות עם הנגן)-רדיו טוב מאוד (ניתן להקליט ממנו באיכות טובה ולשמור תחנות)-מעוצב יפה-קל ונוח מאוד לתפעול -עמיד לריצות וטיטולים -מציג עברית בצורה נכונהאבל.. גם לא מעט חסרונות:-נתקע כל כמה דקות (המקשים לא מגיבים אך השיר ממשיך להתנגן) למשך 15 שניות ואז משתחרר או לפעמים יש צורך לעשות לו reset. לא כל כך נורא אבל זה מתסכל. החלפתי את המכשיר אצל היבואן בלי בעיה הם גם שידרגו לי את המכשיר לעדכון האחרון כולל תפריטים בעברית אבל עדיין הבעיה חזרה-על מנת להעלות סרט חייבים לסנכרן למכשיר בעזרת תוכנה שמגיעה עם המכשיר זה לוקח כמה דקות לסרט -המכשיר לא עובד 30 שעות כמו שמצויין, אצלי אולי בסביבות 15 שעות על ווליום של 50% -המחשב מזהה לסירוגין את המכשיר (פעם כן פעם לא) -המיקרופון החיצוני כצפוי לא משהו בכלל- הגלגת איטית אם יש לך הרבה שירים לוקח לפחות דקה להגיע לשיר שנמצא בסוף הרשימה סך הכל מרגישים שהוא איכותי, לדעתי הוא נותן את יחס עלות- תועלת הגבוה ביותר
-מסך גדול
-בעיות בהתחברות למחשב
לנה photo
לנה
09.09.2008
מכשיר סביר, לדעתי לא שווה את המחיר. אני רואה פה שכולם מרוצים [בגלל זה גם קניתי אותו] אז יכול להיות שרק שלי לא טוב, אבל - נתקע, הסוללה ממש ממש ממש חלשה [בסביבות 3 שעות מוזיקה], אחרי חודש שימוש התחילו בעיות בהתחברות למחשב והוא ממש גדול פיזית יחסית לנגנים אחרים [לי אישית זה ממש מפריע].לעומת זאת - הסאונד טוב [אפילו באוזניות שבאות עם המכשיר], הזיכרון גדול, נוח ופשוט לשימוש, אפשרות למחיקת שירים מהמכשיר עצמו, עיצוב דיי יפה [חוץ מהגודל].ככה שבסה"כ אני חושבת שאולי היה עדיף לקנות משהו אחר, אבל שוב, יכול להיות שזאת רק בעיה במכשיר שלי [בסוללה ובהתחברות למחשב].
סאונד, גודל זיכרון, עיצוב חביב, נוח לשימוש.
סוללה חלשה, גדול, בעיות בהתחברות למחשב, נתקע.
רון photo
רון
03.07.2008
נגן מומלץ מאוד קניתי אותו רק בשביל מוסיקה ולא לוידאו.עושה את העבודה מצוין,קל לשימוש, לא נתקע לי אף פעם.עיצוב מצוין,דק ובעל גלגלת שמזכירה טיפה את האייפוד.יתרונות+משמש גם כזיכרון נייד+עיצוב+איכות שמעיה+סוללה(35 שעות)+תמורה למחיר+אפשרות למחוק שירים דרך הנגן+משקל קל+רדיו איכותי+אוזניות טובות + אפשר להרחיב את הזיכרון של המכשיר בעזרת כרטיס זיכרון+עיצוב טובחסרונות+אין אפשרות לנגינה אקראית כמו באייפוד+לפעמיים נתקע פתאום ואז צריך לעשות לו ריסטרט+אין לו נרתיק ומבחר אביזרים כמו לאייפוד
מפורט בחוות דעת
מפורט בחוות דעת
אייל photo
אייל
30.05.2008
מכשיר מעולה, איכות שמע שלא נופלת מכל המכשירים ב"יקרים והכבדים",תפריט מעצבן קצת בהתחלה אבל לאט לאט לומדים להתרגל לג'ויסטיק הסיבובי שלו
איכות צליל גבוהה , ווליום מטורף , בנוי מחומרים איכותיים והוח להחזיק אותו.
לא ניתן לחבר לו שרוך, מגיע ללא נרתיק ולא ניתן להכניס תיקיות
לצערי אני נאלץ לעדכן את החוות דעת שלי על המוצר.לאחר שימוש מתמשך בנגן אני לא ממש מרוצה ממנו.הבעייה העיקרית שלו היא שהוא נתקע המון, ולוקח לו לפעמים דקה או יותר להשתחרר. גם ניגון הסרטים בו לוקה בהמון חסר, בין אם הקושי בהרצה קדימה (צריך ללחוץ המון זמן כדי להריץ כמה דקות, שלא לדבר על שעה) ובין אם הרבה באגים אחרים בצפייה, כמו למשל שהוא לפעמים קופץ לתחילת הסרט.יתרונות:לנגן יש עוצמת ניגון גבוהה (יש לו שתי אופציות, normal ו-high לכן בהתחלה זה יכול להיראות כאילו הווליום נמוך אז רק צריך להחליף ל-high) ואיכות שמע מעולה גם עם האוזניות הסבירות שמגיעות עם המכשיר (אני יודע שזה נשמע הזוי אבל זה המצב).הנגן מאוד נוח לתפעול, בעל ממשק יפה וזריז תגובה, קל ללמידה עצמית.נגן יפה חיצונית (יש כאלה שזה חשוב להם), ועשוי מחומרים איכותיים.בעל מסך גדול במיוחד יחסית לנגנים אחרים כך שניתן לראות בו סרטים\סרטונים באוטובוס וכאלה, ונכון שזה עדיין קצת קטן אבל בהחלט סביר וניתן לצפות בסרטים, מניסיון.אורך חיי סוללה ארוך במיוחד - 35 שעות לפי היצרן ובהחלט לא מעט מנסיון.נפח איחסון גדול ובעל אופצייה להגדלה על ידי כרטיסי מיקרו SD.רדיו עם קליטה סבירה פלוס.מאוד נוח לעבוד איתו עם המחשב, מזהה מהר, בשיטת click and drop.תוכנת המרת הקבצים של סאנדיסק עובדת סביר (בסרטים הכתוביות יוצאות מאחרות וזה מעצבן) ומאוד נוחה לתפעול.חסרונות:הוא קצת גדול פיזית יחסית לנגן אחרים אבל זה בגלל המסך היחסית גדול שלו אז לאחרים זה יכול להיות ייתרון.התוכנת עידכון של סאנדיסק עשתה לי בעיות בהתחלה, שזה די שיגע אותי אבל סידרתי את זה בסוף.
מסך גדול
גדול פיזית
בני photo
בני
24.02.2008
מכשיר יפהפה ומעולה.מרגע שקניתי ושדרגתי לגרסה תומכת עברית [ללא כל בעיות], יכולתי להתחיל ולהשתמש.מסך איכותי, גדול יחסית. נפח זכרון גדול וניתן לשדרוג.מומלץ בחום לכל מי שרוצה לקחת את המוסיקה שלו לכל מקום.הוספתי גם משדר FM לרכב, ואין כמעט צורך להקשיב לרדיו [מתכנן נסיעה ארוכה לחו"ל ואין לי ספק שהנגן ישמש אותי ביעילות והנאה.
- עיצוב יפהפה
- נוח לשימוש
- נפח זכרון גדול וניתן לשדרוג [עפ"י האתר הרשמי עד 8GB תלוי בסוג הכרטיס]
- חברה מוכרת וידועה
- אולי העדינות והשבריריות של הגוף של הנגן [למרות שלא קרה...]
- חוסר נוחות בשימוש ברשימות השמעה [חובה דרך Windows Media Player]
מכשיר מצויין! מאוד מאוד מומלץ, קל לתפעול (יש מן גלגלת כזאת - רעיון גאוני לדעתי) מאוד יפה ונראה איכותי. כנראה שהסדרה הזאת תחליף את כל דגמי הE200 של החברה. מסך מאוד גדול (2.4 אינץ') שרואים בו טוב וברור.והכי חשוב כל התפריטים והאפשרויות בעברית!! פשוט צריך להוריד עידכון (שיורד דיי בקלות) ופתאום הנגן הופך להיות 100% ישראלי (גם תפריטים, וגם תמיכה מלאה בעברית)
*סוללה ענקית
*מסך גדול, רואים מצויין תמונות וסרטים
*מאוד דק
*קל מאוד לתפעול וכיף לעבוד איתו
*קליטה מצויינת של הרדיו
*זול יחסית
*אומרים שהמסך נשבר בקלות, מומלץ מאוד לקנות בנפרד
*הנגן לא קורא תיקיות, אבל אפשר לעשות PLAYLISTS (לדעתי לא ממש חיסרון)
מכשיר טוב מאוד,אפשר להקליט מרדיו, הרדיו עובד טוב (אפשר להעביר תחנות במהירות פשוט הבחור עם התגובה שמתחתיי לא יודע זאת), סוללה חזקה מאוד לא סתם כתוב 35 שעות אודיו ו7 שעות וידאו זה נכון, בדיסק המצורף לא נותנים לך כלים להמיר וידאו לפורמט הרצוי, אתה צריך ללכת לאתר של סאנדיסק לבחור את המוצר להסתכל בתוכנות שמה ואז אתה תמצא sandisk media conventer , אפשרות לקביעת רמת ווליום כי שהמכשיר בא אני הבחנתי שהווליום עד הסוף ואני שומע טיפה חלש ממה שאני רוצה אז נכנסתי לmenu ואחרי זה לmore -settings ושמע יש לך רמת ווליום שאתה בוחר normal או high. לסיכום מכשיר טוב שלא בא עם מספיק כלים. נ.ב- אוזניות מצוינות.
סוללה חזקה מאוד, קל לנווט בין המוני השירים, אוזניות מצורפות טובות, הקלטה מרדיו גלגלת מסתובבת נוחה מאוד.
לא קל להמיר קבצי וידאו אתה צריך sandisk media conventer מהאתר של סאנדיסק, החיבור של הusb קצת שונה למכשיר אז אל תעזו לאבד את הכבל.
בהתחלה הזמנתי את הדגם הקודם יותר זול בארץ (E280) אבל בסוף שיניתי את ההזמנה לדגם VIEW (בגלל זמן הסוללה). מכשיר יחסית חדש עם מסך יותר גדול. לאחר קניה שידרגתי את הנגן לגירסה 1.1.0.6 שעובדת יותר יציב.בקשר לרדיו: ניתן לשמור כל תחנה בפריסט ואז לדלג בין תחנות בלחיצת כפתור OK.למי שחשובה לו שפה רוסית: הנגן תומך בטאגים ברוסית. זמן הסוללה עדין לא בדקתי, אך היא אמורה להחזיק עד 35 שעות של מוזיקה (עם ביטרייט 128 וברצף) ועד 7 שעות וידאו.גיליתי בעיות זיהוי ע"י המחשב (כותבים על זה גם בפורום של סאנדיסק)לנגן יש מראה חיצוני יפהמסך גדול, גוף דק (8.8 מ"מ) משקל יחסית קטן (82 גרם), בחירה נוחה עם גלגלת, זמן סוללה ארוך מאוד (זה היה שיקול עיקרי בבחירת הנגן!), תמיכה בוידאו MP4,באס די חזק בצליל אפילו עם אוזניות פשוטות שבאות עם הנגן
מסך גדול, גוף דק, זמן סוללה ארוך מאוד, תמיכה בוידאו MP4, באס די חזק בצליל אפילו עם אוזניות פשוטות שבאות עם הנגן
גדול יחסית, הנגן מזוהה ע"י USB המחשב רק כל פעם שנייה (פעם כן, פעם לא...), כפתור הדלקה הוא לא כפתור לחיצה רגיל אלא בצורת מתג קפיצי
דני photo
דני
10.01.2008
המכשיר לא מומלץ לאלו מאיתנו ששומעים חנות רדיו.התוכנה שונה מהסידרה הקודמת e .לא ניתן לעבור מתחנה לתחנה אלא רק דרך מסובכת של חזרה לתפריט הראשי שם לבחור תחנות קבועות שם לבחור התחנה וללחוץ ok .רוצה לעבור לתחנה אחרת יש לעשות את הכל מחדש.שאלתי כל הבעייה במחלקה הטכנית בארה"ב ואישרו לי שזה המצב. לא נראה שיהיה שינוי אין לו חיבור לשרוך כדי להחזיקו ביד או לתלייה על הצואר . ללא מטען חיצוני בקיצור מחיר יקר למוצר לא מושלם וחבל
מכשיר יפה מסך גדול עברית עולה טוב
המכשיר לא מומלץ לאלו מאיתנו ששומעים תחנות רדיו.
מגיע ללא שום כיסוי שהוא ,