איכות גבוהה
מחיר נמוך
צבעים חדים
מסגרת מט (ולא מבריקה) לכן אין החזרי אור מיותרים מהטלויזיה. עיצוב אלגנטי.
סאונד טוב.
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר טלוויזיה Toshiba Regza 37A3500 טושיבה

הטלוויזיה הנ"ל ברשותנו כבר שנה. אנחנו מרוצים מאוד. אומנם אז קנינו אותה במחיר כפול ממה שהיא נמכרת היום אבל היא הייתה שווה את הקנייה.עיוות התמונה זניח. צבעים מצויינים ופשוטה לתפעול.ניתן לראות מריחות צבע כשהתמונה בהיאה מאוד (כגון סצנה עם עשן וכדומה). סך הכל חסרון זניח לעומת היתרונות

יוסי
04.05.2008
נמצאת אצלי כבר כמעט חודש טלויזיה איכותית מאוד,פשוטה להפעלה ,נראת טוב.התמונה חדה וברמה שלא הכרתי .רואים ממש טוב עם הממיר, ודרך ה DVD שלי הצבעים ברורים ואין מריחה, איכות השמע גם היא מצויינת אופן השימוש פשוט ולא דורש רמת מיומנות גבוההאיכות צליל מהגבוהות שיש .
רמת גימור גבוהה
איכות תמונה מהיפות שראיתי
רמת גימור גבוהה
איכות תמונה מהיפות שראיתי
אין

הטלויזיה אצלי כחודש. התמונה בעייתית במגוון רחב של סצנות ובעיקר החשוכות. קיימות מריחות בתנועות מהירות אך התופעה נסבלת. גם לאחר כוון כל פרמטרי התמונה קשה להגיע לאיכות טובה המתאימה לכל המצבים הקיימים כגון חדר מוחשך או מואר.כמו-כן התמונה אינה חדה מספיק ברב השידורים. אני צופה דרך ממיר יס וחיבור פשוט של RCA. חשוב להבין שלטלויזיה אין חיבור SCART שנחשב לאיכותי יותר. איכות השמע טובה מאד כיאה לחברת Toshiba.שידורי HD לא נבדקו.לסיכום, אסור לשכוח שזו טכנולוגיית LCD ויש לה את הבעיות שלה. ביחס למחיר התמורה טובה אם משלימים עם המגרעות.עיצוב חיצוני.
איכות שמע.
תמורה טובה למחיר.
איכות שמע.
תמורה טובה למחיר.
מריחות בתנועות מהירות.
סצינות חשוכות.
חדות בשידורי טלויזיה רגילים.
סצינות חשוכות.
חדות בשידורי טלויזיה רגילים.

יש לי את המכשיר כבר יומיים, קניתי אותו במחיר מעולה ב-9/1 והטלויזיה מ-ע-ו-ל-ה! רואים ממש טוב מהממיר, ודרך ה DV-400 שלי רואים אפילו עוד יותר טוב עם חיבור ה-HDMI!עם קצת משחק בהגדרות המסך, התמונה נהיית חלקה ומאוד חדה וברורה, גם אם עומדים במרחק של מטר או קצת פחות.הצבעים ברורים מאוד ולא דהויים ואין מריחה, גם לא בסצינות אקשן רוויות פעילות.איכות השמע גם היא ראוייה לציון - הטלויזיה הקודמת שלי היתה מחוברת לרסיבר המחובר לרמקולים, ולאחר יום עם הטלויזיה החדשה פשוט נפטרתי מהרסיבר והרמקולים.רוב כניסות החיבורים הם מאחור, אבל כמובן יש גם כמה בפאנל הצדדי.אני לא מבין כ"כ גדול, אבל בהשוואה של התמונה שהמכשיר "מייצר" שעשיתי בכמה חנויות, הטלויזיה הזו לא נפלה בהרבה אפילו מהשארפ באותו הגודל.סה"כ, המכשיר קל להפעלה ולחיבור, והוא גם נראה יפה מאוד על הקיר וגם עם המעמד אבל לצערי לא מעוצבת כמו הסמסונג או השארפ.ד"א, מדובר בדגם ה-37A3500E, ולפי החוברת שקיבלתי עם המכשיר יש עוד דגם המסומן ב-T, אך אני לא יודע מה ההבדלים ביניהם.2 כניסות HDMI - לא רע בכלל.
את כל השאר כבר ציינתי לעיל לדעתי.
את כל השאר כבר ציינתי לעיל לדעתי.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שאין כניסת 21 פינים, אבל זה לא כ"כ מפריע לי.

טלוויזיה Toshiba Regza 37A3500 טושיבה