טלפון סלולרי LG KU990

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
מאיר דויטש , 04.03.2008
ציון WiseBuy
מסך מגע גדול ואיכותי, ניווט נוח בתפריטים, מצלמה מצוינת, גם בסטילס וגם בוידיאו, גלישה נוחה באינטרנט, עיצוב נאה
רגיש למכות ולשריטות, סוללה בינונית
בשורה התחתונה
ה-LG Viewty הוא מכשיר מרשים מבחינה חיצונית וכן מבחינת עושר התכונות שבו. מרבית האנשים ימצאו אותו נוח לתפעול ומהנה מאוד כמכשיר מולטימדיה ובעיקר כמצלמה איכותית, ולא פחות חשוב – כטלפון סלולרי טוב וזריז. מי שרגיל ללוח מקשים סטנדרטי אולי יתקשה לתפעל אותו בתחילה, אבל בהחלט שווה להתרגל אליו.
מצלמה נחמדה, אבל חוץ מזה לא הרבה.קניתי את הטלפון לפני מעט יותר משלוש שנים ופרצתי אותו בכל דרך אפשרית, העפתי כל דבר מיותר ממנו (כל התוכנות של המפעיל הסלולארי וכו'). גם אחרי כל העבודה הזו הפלאפון עדיין איטי מאד. אני מגיע למצב לפעמים שאלחץ על ארבעה לחצנים לדוגמה בכתיבת אס אמ אס ויקח לו שלוש ארבע שניות עד שיופיעו כל התווים שכתבתי.התוכנה מאד מאד נוקשה, לא נותנת לשנות כלום, להוסיף קיצורי דרך בצורה נוחה, גם המרארה די קבוע.
מצלמת וידאו איכותית, סטילס בסדר.
מאד עמיד (אחד הטלפון היחידים שהחזיקו לי שלוש שנים)
מסך לא מדויק
מעט מקום לשמירת הודעות
עד 100 רשומות בלוח שנה
איטי
meir photo
meir
29.03.2011
קיבלתי לפני כמה זמן ואהבתי את הפלאפוןהוא נוח למרות שהוא איטי והוא קורא מסמכים (זה אחד הסיבות שקניתי אותו)
קורא וורד, פאוור פוינט ו-pdf
מצלמה טובה מאוד
יש פוקוס אוטומטי וידני
מצלמת וידאו טובה מאוד 120 fps
נוח וידידותי
מסך מגע לא נוח
הפךאפון קצת איטי
ממש לא ממליץ, הטאץ׳ שלו ממש גרוע והוא בקושי קולט את האצבעות אבל חוץ מזה מצלמה טובה ועמידות יחסית גבוהה מתאים למבוגרים שמסתפקים במועט.
טאץ לא טוב
אחלה מצלמה
הפלאפון עצמו פלאפון נחמד + לא יותר .הפלאפון עם מסך גדול מסך טאצ' , אך הטאצ' שלו מעצבן מאוד קופצני ומציק ולא רגיש כפי שצפוי או כפי שיש באייפוד או מכשרי טאצ' אחרים
מסך גדול
מגע טאצ'
מצלמת הפלאפון 5 M
פלאפון די קל להבנה
הטאצ' מציק ולא רגיש כפי שמצופה למכשיר טאצ'
העוצמת רמקול חלשה
ועושה די הרבה בעיות
מכשיר טוב מאד, הוא מעוצב יפה, חזק מאד מבחינה פיזית (עשוי מתכת מחוץ) ... מסך 3" איכותי, קצת מסנוור באור שמש אבל מסתדרים איתו ... יש לו שלושה מקשים: חיוג, ניתוק ומחק. והם מאד נוחים.הטאץ" קצת מעצבן בהתחלה אבל כשמתרגלים אליו לא תהיה לכם שום בעיה, דווקא אם יש לכם ציפורניים, כי מסך זה עובד על לחץ ולא בדיוק "טוץ'' " ....מצלמה: איכות תמונות באור שמש מאד טובה, באור חלש מאכזבת במיוחד.צילום וידאו מדהים בכל התנאים !מבחינת שימוש המכשיר קצת איטי, במיוחד בהצגת תמונות ויוידאו ... אבל הוא חכם ושימושי ... הסוללה שלו חזקה, ובמיוחד את שמים את הבהירות על 60% ולא יותר.איכות קול טובה.אפשר להגיד שיש מה לשפר במכשיר אבל בכל זאת אני מאד אוהב את המכשיר הזה ולא שוקל להחליף אותו בתקופה הקרובה
מסך גדול
חכם
קצת גדול
אין מכסב למצלמה
איטי
אני מאוד לא מרוצה מביצועי המכשיר, המסך מגע שלו לא מספיק רגיש וקופץ מדי. מאוד קשה לכתוב בשל כך הודעות SMS. אין אפליקציות מעניננות
עמיד מאוד - אחרי כל ההתעעלוות של הילדים שלי הוא עדין שלם
מסך מגע גרוע
קניתי את הנייד לפני יותר משנה, עובד מצויין ולא היו לי איתו עד עכשיו בעיות כלל.אצלי הטלפונים נאמדים לפי העמידות בפני נפילות (שקורות לעיתים קרובות) והוא עמיד ביותר.צבע לא מתקלף והמסך לא נסדק או נפגע בכל צורה שהיא.שלא לדבר על זה שהמכשיר אחד הזולים מדור 3, עם מצלמה מעולה.
זול
מאוד עמיד וחזק
ידידותי למשתמש
המסך מגע לפעמים לא נוח באור יום, אבל זה החיסרון של כל מכשירי המגע
קניתי אותו לפני בערך חצי שנה.אני מטערת שקניתי אותו , פשוט ככה.יש לו הרבה חסרונות,אמנם יכות המצלמה מצוינת, והוא גם לא יקר.
מצלמה באיכות מעולה.
שווה את המחיר, זול.
נתקע המון!
עט נאבד, מכשיר גדול,
מצלמה עושה בעיות לפעמים לא פועלת.
בחצי שנה הזו שהוא אצלי וא היה יותר מ 6 פעמים בתיקון!
הפלאפון הזה מעולה מכל הבחינות ביחס למחיר שלו.המצלמה מעולה- חמש מגה פיקסל, וגם הווידאו טוב מאוד.הרמקול סביר בהחלט בהתחשב בזה שהפלאפון הוא לא מאיזו סדרת מוזיקה.וכמובן המסך מגע - לא כמו האי פון שמגיב לכל מגע חלש, אבל עושה את העבודה יפה מאוד.העיצוב לא רע אבל קצת עבה לפלאפון שהוא לא סליידר או פולדר(פומית).התפעול שלו קל מאוד וידידותי למשתמש.לקחתי את הפלאפון הזה בעיקר בגלל המסך מגע אבל אני חייב להגיד שגם בפונציות אחרות הוא עושה את העבודה מצויין.אין wifi בגלל זה רציתי לתת לפלאפון 4.75 אבל בגלל שאי אפשר, אני מעגל ל5.(הפלאפון נקנה במרץ 2009\ אדר ה'תשס"ט).
מסך מגע שהוא האטרקציה העיקרית בפלאפון הזה.
מצלמה חמש מגה.
גלילה נוחה בתפריטים עם החוגה של הזום.
רמקול סביר.
סוללה חלשה יחסית לפלאפונים אחרים של lg.
אין wifi.
תאריך רכישה: 15.2.08פלאפון נחמד, האטרקציה העיקרית בו זה המסך מגע. מצלמה טובה, הרבה אפשרויות צילום. פלאפון נחמד וכיפי.
מצלמה באיכות די טובה (5 מגה פיקסל)
הרבה אפשרויות צילום
אי אפשר להשתיק את הצליל של המצלמה כשמצלמים
ש photo
ש
11.11.2008
רכישה: נוב' 08בסך הכל התנסתי במכשיר במשך 5 ימים ואז החלפתי אותו, אז אולי יש דברים שהייתי מתרגל אליהם. בסך הכל זה כן טלפון טוב ומשוכלל ואני לא יכול להמליץ חד משמעית שלא לקנות אותו, אבל היו כמה דברים מסויימים שהפריעו לי:כדאי לפני שקונים לנסות לדבר איתו, או לפחות להצמיד אותו לאוזן,לי משום מה הוא היה מאוד לא נוח על האוזן - הגבול העליון של המכשיר מאוד פינתי כזהמחברים שדיברתי איתם בספיקר נאמר לי ששומעים אותי מקוטע קצת ולא טוב במיוחדנדמה שהמעבד של המכשיר לא מספיק חזק בשביל להריץ אותו בצורה חלקה כמו שהיה מצופה מטלפון עם עיצוב חיצוני כמו שלו - המכשיר מתמהמה קצת בין פקודותלי אישית הוא לא היה כלכך נוח במימדים שלו בכף היד ובשימוש ביד אחת. בסוף הציק לי שאני צריך להשתמש בטלפון בשתי ידיים, שלא לדבר על שימוש בעט הזה. ברוב התפריטים אפשר להשתמש באצבעות בצורה טובה, אבל יש כאלה שממש בעייתיים וגם לא במיוחד נוח להשתמש בגלגל המצלמה שמאחורה.עדשת המצלמה נראית חשופה לפגיעות ובכלל לא ברור אם אמורים להניח את הפלאפון על צד המצלמה ופתח הרמקול (כדי למנוע מגע ושריטות מיותרות של המסך) או על צד הצג (כדי לשמור על המצלמה וכדי לשמוע יותר טוב את הצלצול)למי שמשתמש בSMS - השליטה היא מלאה דרך המסך פרט למחיקה. בשביל למחוק צריך לקחת את האצבע ללחצן בקצה הנמוך של המכשיר וזה די מעיק - דבר שכדאי להתנסות בו לפני הקנייה.בתוכנת המצלמה נתקלתי בכמה פונקציות בעיתיות, "כפתורים" על המסך שנלחצים חלקית ולא מגיבים וכל מני דברים מוזרים.אני לא יודע איך אפשר להמנע מזה במכשירי מסך מגע - אבל נעילת המקשים האוטומטית מהירה מדי, מעיקה, ולמרות ששיניתי את "זמן תאורת מסך", זה לא השפיע על מהירות הנעילה האוטומטיתאני לא משתמש מאסיבי, אבל קיבלתי את הרושם שיחסית למסך המגע והשמיניות באוויר שמצפים מהפלאפון הזה לעשות - הסוללה שלו דווקא הפתיעה אותי לטובה (בפעם הראשונה לא לשכוח לרוקן אותה עד הסוף ואז להטעין אותה עד הסוף כשהוא כבוי!), כמו גם איכות השמיעה באוזניות
מכשיר טוב בסך הכל, רק כדאי להתנסות בו כמה דקות ובלי לחץ בחנות לפני שקונים, דבר שאצלי הנסיבות לא איפשרו
בשורה התחתונה המכשיר מתפקד כיומן אלק'\ספר טלפונים\מצלמה די טוב, אך בתור מכשיר סלולרי לא היה לי נוח
נקנה לפני כשלושה שבועות, מרוצה לחלוטין!אני אומנם משתמש וותיק של פלאפון מהדור הישן כך שכל דבר יכול להרשים אותי אני מניח, אך בכל מקרה הפלאפון עושה את העבודה מעל ומעבר.המסך מגע מצוין, עובד חלק, בהחלט יכול להסתדר איתו במשך מספר שנים רב.הMp3 מצוין, כרטיס זיכרון ניתן לקנייה(מגיע עם מאה מגה בסיסיים), לפי מה שהבנתי ניתן לרכוש כרטיס זיכרון בכל נפח(2,3,8) וכ'ו וכ'ו, למרות שחלק אומרים שניתן עד 2 ג'יגה. ממ הרמקול חזק ניתן להגברה בעזרת קודים(פוקט).אני לא יודע אם חלק מהדברים הם בסיסיים ומובנים מאליו בפלאפונים מהדור הזה, אבל באמת שאהבתי את הפלאפון, הדברים הקטנים עושים את ההבדל, למשל האפשרות לשלוף מספר טלפון הישר מספר הטלפונים ולשלוח כהודעת Sms לחברים... חוסך זמן..ממ מה עוד, העיצוב יפה! המצלמה טובה(בעיקר בתנאי תאורה טובים, הווידיאו מעולה!)
מסך מגע שעושה את העבודה.
רמקול חזק ואיכותי (Mp3+שיחות)
עיצוב
מצלמה איכותית(יחסית לפלאפון,5 מגה פיקסל)(בעיקר הווידיאו)
פונקציות שימושיות.
ממ קצת איטי מדי פעם, אבל לא קריטי.
מכשיר נחמד, מסך מגע, עיצוב יפה, וחווית שימוש סוף הדרך.זה הוא מכשיר המגע השני של LG, השדרוג של ה PRADA, יש לו מצלמה 5 מגה, איכות הצילום מצוינת אך ורק בתנאי תאורה מעולים.צילום הוידאו יחסית למכשירים סלולריים הוא מהטובים שיש.יש במכשיר כמה באגים שצריך לעשות משהוא בנוגע להם, כמו ההגבלה של התזכורות במכשיר ל 5 בלבד, הגלילה בכמה תפריטים, מוזיקה,תמונות... היא מאד מעצבנת.המכשיר איטי בהצגת תמונות .יש במכשיר פונקציה הראשונה מסוגה במכשירים סלולריים שמאפשרת צילום וידאו של 120 תמונות לשנייה ונותן לכם לראות את הוידאו אחר כך בצורה איטית, נחמד.זיהוי כתב יד ,באנגלית בלבד.בסה"כ מכשיר טוב אך צריך לשמור עליו טוב, מסך המגע מאד רגיש.
בהירות מסך מעולה, אצלי אני שם על 40% והכל נראה נצוין.
מסך גדול ואיכותי.
איכות סאונד מעולה.
מסך מגע רגיש.
מצלמת וידאו איכותית.
אין מכסה לעדשת המצלמה.
סוללה בינונית.
גלילה מעצבנת בכמה תפריטים.
מניסיון שלי ושל רבים שאני מכיריש בעייה רצינית עם נרתיקי עור הנצמדים ע"י מגנט.נרתיק זה מרוקן את הבטריה לאחר 4 שעות המתנה בלבד!!!כלומר צריכים להחזיק את המכשיר בנרתיק שלא מגן בצורה טובה על המכשירבטריה חלשה מאוד!!!!!!קשיי קליטה במקומות שחברות אחרות קולטות בקלותמיקרופון רגיש מידי,רעש רקע מאוד מפריע
עוצמת קול טובה
מוזכר למעלה
כמו כן העט המצחיק שמפריע כשהוא תלוי,אין כיסוי לעינית ,אין הוראות קוליות
כפי שזה משתמע יש הכל במכשיר אבל לא טלפון!!!
הפלאפון הזה הוא פלאפון בהחלט טוב, אך הוא נופל בהרבה מובנים.קודם כל המסך מגע שלו קטן לטעמי והוא גם לא כל כך מגיב כמו של האייפון. ניסיתי את שניהם ואין ספק שהאייפון עושה בית ספר ל-LG.דבר שני הוא הפיצ'רים. אולם לפלאפון יש מצלמת 5 מגה פיקסל אך היא באמת לא נראית ככה, האיכות צילום לא טובה כל כך כפי שמצויין (5 מגה פיקסל). המצלמה מאוד פונקציונלית אך באמת שכל הפונקציות לא מכפרות על המצלמה הסבירה. דבר שלישי הוא ה-Wifi. עכשיו באמת, ברצינות? לפלאפון מתקדם כמו זה אין Wifi, למכשירים זולים ופחות טובים ממנו יש, אז זה באמת די הזוי. דבר שלישי הוא הממשק. אני לא מחבב את הממשק של הפלאפון הזה באמת שלא. אחד הממשקים הפחות טובים ואינטאיטיביים שראיתי. הכל טמון עמוק עמוק בתוך התפריטים של הפלאפון, יש דברים שלא קשורים לאותה תיקייה, מאוד קשה לתפעל את הסדר בתיקיות שם, להיכנס לתיקיות של הזיכרון ובקיצור מנהל זיכרון כמו שצריך.דבר רביעי הוא התקשורת. ה-BlueTooth משום מה איטי בפלאפון הזה. ניסיתי על אותו לפטופ מכשיר פלאפון אחר ואת ה-LG והפלאפון הזה משום מה העביר קבצים באיטיות. גם התוכנה מאוד מסורבלת לטעמי ומאוד לא קל להשתמש בה, אם זה במוזיקה ואם זה בוידיאו. דבר חמישי הוא המהירות של המכשיר. די איטי. אני גם מצאתי את הכרטיס זיכרון מאחורי הסוללה מאוד לא נוח ומעצבן. אין מכסה לסוללה עוד חיסרון.אבל, הפלאפון עצמו בסך הכל הוא בסדר. יש לו נגן MP3 בהחלט טוב, המצלמה אע"פ שהיא קצת לא נראית 5 מגה פיקסל, בהחלט נחמדה, הוא מסך מגע, חוץ מהאייפון מעטים הפלאפונים עם מסך מגע מלא, אבל עדיין אין מה להשוות לאייפון וגם האיכות שהוא מנגן בה וידיאו היא טובה. לסיכום, המכשיר עצמו הוא בהחלט בסדר, אע"פ שהוא לוקה בהרבה חסרונות שלפעמים יראו לכם כמאוד קריטיים.
איכות מוזיקה טובה.
עוד חסרונות למעלה...
אור photo
אור
27.04.2008
מכשיר פשוט מעולה בהתחלה התלבטתי בין נוקיה אליו ועכשיו אחרי שהוא אצלי אני פשוט לא מצטער (ואני לא אצטער)...
מצלמה מעולה
נגן divx
רדיו fm
האינטרנט עובד בו ממש ממש מהר
ויש עוד הרבה.....
יש רק חיסרון אחד שהוא שהטלפון ממש רגיש אבל חוץ מזה זה טלפון שקונים אותו לכל החיים...

אחרון