טלפון סלולרי Nokia 3500 Classic נוקיה

גודל מסך:

1.8 אינטש
דור:

נמצאו 7 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia 3500 Classic נוקיה

כל עוד הוא חדש, הוא נוח מאוד וקליל , רמקולים מעולים , (איכות מצלמה לא משהו...) . סך הכל לא רע.
רמקולים טובים.
מקשים נושרים, אחרי שנתיים בעיות בסאונד, בנגן מדיה, בשליחת אסמסים ועוד .
מכשיר מעולה. אני כבר "עובד" איתו יותר מ-3 שנים! מדצמ' 2007. המכשיר חזק מאד, מכיל תכונות רבות, הנגן שלו מעולה, הרדיו בעל קליטה מצויינת, הרמקול החיצוני שלו רב עוצמה ומפיק צלילים מעולים וקל מאד לנווט בין התכונות והתפריטים שלו, לשלוח הודעות SMS, לנהל שיחות וכדומה. איכות השיחה מצויינת - שמיעה ודיבור. 0 תקלות. מאד מאד מומלץ ושווה כל שקל ממחירו.
אמין, ידידותי למשתמש, איכות שמע ודיבור מעולות, בעל נגן MP3,MP4 ורדיו משובחים. מגיב מהיר מאד.
המסך קטן יחסית למה שמוכרים כיום (2011).
יש לי אותו כבר יותר מחצי שנה. מכשיר קומפקטי ונח, יש בו כל מה שאני צריך בשביל טלפון. מצלמה נחמדה, תמונות לא מי יודע מה ברורות. נגן.יש לו בעיה של נשירת מקשים, ללא כל הודעה מוקדמת.
קומפקטי ונח
למקשים יש בעיית נשירה. בפרט למקש הניווט.
תמונות לא חדות במצלמה
מדובר במכשיר קטן, דק וזול עם חזות אלגנטית ומירב האפליקציות החשובות למכשירי הסלולארי. המכשיר הגיע אלי רק אתמול ועוד לא עברתי על כל התכונות שלו אבל בבדיקה מהירה נראה שהוא עובד מצויין ונורא כיף לדבר איתו. אנשים בעבודה שלי ציינו שזה נראה מודל חדיש ושאלו איפה אפשר להשיג אותו ... שימו לב שהמוצר נמכר ב- 3 צבעים: כחול, כתום וסגול. אני קניתי את הצבע הכחול והוא נראה מצויין חזותית.
קטן, דק ויפה. הדיבורית עובדת יופי וגם הרמקול במצב "רמקול" עובד מעולה. מקשים גדולים ונוחים יחסית. ממשק "נוקיה" נוח.
רזולוציית מסך לא טובה. מצלמה איטית שנותנת תמונה בינונית (2 מגה פיקסל). המכשיר הגיע ללא חיבור למחשב וללא מקשים בעברית (תומך בעברית).
אריק photo
אריק
10.11.2008
פלאפון מעולה,פשוטו כמשמעו!למרות שלמיטב הבנתי הפלאפון אינו נחשב לדור 3,הוא עונה על כל הפונקציות שמאפיינות את מכשירי הדור ה3. רמקול חזק מאוד.מצלמה 2 MP טובה.מצלמת וידאו באיכות טובה.MP3+MP4 עיצוב יפה מאודפלאפון דקזול
צויינו
חיסרון קטן מאוד-המסך די קטן אבל זו ממש לא סיבה שלא לרכוש את המוצר.
מכשיר מעולה.ללא ספק - שילוב תכונות מתקדמות יעילות ונוחות במכשיר שהוא לא דור 3.איכות המצלמה נותנת תוצאות של סבירות - גבוהות, גם בתנאים חשוכים יחסית.אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס Micro SD עד 2GB.המכשיר נרכש לאחר סקירה לא קטנה, ולבסוף נמצא כמכשיר האולטימטיבי בשבילי, ובשביל כל אלו שלא חשוב להם עניין השיחת וידאו. מלבד עניין שיחת וידאו ועיצוב, הוא זהה לחלוטין בתכונותיו לרוב מכשירי דור שלישי של נוקיה - מאוד מומלץ. שומעים ורואים מעולה, רמקול חזק שעושה את העבודה. באמת קנייה מאוד משתלמת, נותן תמורה לכסף, שווה כל אגורה.ייתרון גדול שלו על שאר המכשירים ב"שורה" הוא חיבור הUSB שלו, שהוא מאוד נפוץ ואינו דורש כבל עם כניסה ייחודית של נוקיה, אלא דורש כבל USB דיי נפוץ. אני מאוד מרוצה מהמכשיר, הוא מתפקד בצורה מעולה ללא תקלות. אם אתם מחפשים מצלמה טובה (ביחס לפלאפונים) , נגן MP3-4 , ואת שאר התכונות מהסיגנון הזה שנמצאות במכשיר סלולרי, אבל לא חשוב לכם העניין של השיחת וידאו [דור 3] - זה המכשיר. מומלץ!
NOKIA
מצלמה 2MP
מחיר
אפשרות הרחבת זיכרון עד 2GB
חיבור USB נפוץ מאוד
עם בלוטוס עובד קבוע הסוללה מחזיקה יום וחצי.
מצב 'אחסון נתונים' לא יציב, גרם לשני מחשבים לריסטרט. (יש לבחור במצב'הדפסה ומדיה'והכל מסתדר)
קניתי את הפלאפון לפני כחודש . סה"כ פלאפון נחמד מאוד, דקיק ויפיפה, קל מאוד לא תרגישו אותו במכנסיים עושה את העבודה ,הבטריה מחזיקה הרבה זמן , הרמקול איכותי וחזק המצלמה לא רעה ואני ממליץ לקנות אותו בעיקר למי שרוצה פלאפון ידידותי ואמין חביב מבית נוקיה שעושה את העבודה לא מאכזב מבחינת הביצועים ואף מפתיע, עיצוב מסגונן למבוגרים/אנשי עסקים או סתם כאלה שרוצים פלאפון פוזה עיצובי.
פלאפון איכותי מבית nokia המעוצב דק וקל מאוד , עם ממשק ידידותי בלותות' ,נגן MP3 עם הרחבה מצלמה 2.0mpix
המסך שלו לא חד מספיק! לי אישית זה די מפריע . המצלמה חסרת פלאש .