טלוויזיה Sony Bravia KDL32P3000E סוני

גודל מסך:

32 אינטש

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר טלוויזיה Sony Bravia KDL32P3000E סוני

טלויזיה מעולה. חדות וצבעים הטובים ביותר מכל הטלויזיות שהתרשמתי מהם.הטלויזיה מציגה איכות מצוינת לשידור טלויזיה בחיבור RGB דרך SCART.עבור חיבור COMPOSITE ישנן טלויזיות אחרות שמציגות תמונה איכותית יותר, ולכן כדאי רק עבור מי שיש להם ממיר עם חיבור SCART.בשידורי HD מציג תמונה מדהימה.
מגוון רחב מאוד של חיבורים. כולל חיבור SCART שאינו נפוץ בטלויזיות LCD ומאוד חיוני למי שצופה בלווין או בכבלים.
יקר יחסית לטלויזיות מקבילות.
אלכס photo
אלכס
16.05.2008
טלויזיה מצויינת, הצבעים פשוט מצויינים, חדות שלא מהעולם הזה! מצויינת ביחד עם ה-XBOX360.אהבתי אותה מכל הטלויזיות שהיו בחנות, גם מה-R81, המתחרה הדגול.
איכות תמונה מצויינת.
טובה מאד ב-HD.
זמן תגובה טוב יחסית - אין מריחות.
הצבעים הטובים ביותר שראיתי ל-32.
בשידורים רגילים רואים פחות טוב.
קצת כבדה, בגלל שעשוייה מחומרים טובים.
קניתי את הטלויזיה לפני כחודש ימים.השימוש העיקרי שלי הוא PS3 והטלויזיה עושה את העבודה.איכות התמונה היא פשוט מצויינת, תמונה חדה ואיכותית ביותר.הטלויזיה לא מאכזבת גם בשידורי טלויזיה רגילים.את הטלויזיה בחרתי לאחר השוואה של עשרות דגמים ומצאתי כי זאת הטלויזיה הטובה ביותר במחיר הטוב ביותר לשידורי HD בשימוש עם ה-PS3 או ה-Xbox 360.שמתי לב לכך שהצבעים בטלויזיה הזאת הם הכי חזקים וטובים.
יחס ניגודיות גבוה.
איכות תמונה מצויינת.
צבעים חזקים ואיכותיים מאד.
ניתן לשנות המון פרמטרים בהגדרות לצפייה הטובה ביותר.
הטלויזיה שוקלת הרבה יחסית לטלויזיות אחרות, החסרון הזה יכול להפוך גם ליתרון מכיוון שהחומרים איכותיים.
טלויזיה טובה , מספקת איכות תמונה טובה מאד גם בשידורי הכבלים, בחיבור מסוג קומפוננט מתקבלץ תמונה איכותית מאד.חיבורים מגוונים מה שמקל בזמן חיבור לממיר/DVD/וידאו וכו'.
איכות תמונה, מגוון חיבורים,פשטות הפעלה,
איכות השמע מבחינת הבסים (תדר נמוך) לוקה בחסר.
בזמן הדלקה, לא חוזר לחיבור כניסה בו היה שימוש לפני הכיבוי.
אריאל photo
אריאל
27.03.2008
חשוב מאוד לחשוב מהם השימושים העיקריים בטלוויזיה שאתם עומדים לקנות ואת מרחק הצפייה. שלי הם : 2.5 מטר מרחק צפייה, 60% כבלים, 30% מחשב ו-10% DVD.בסה"כ טלוויזיה טובה וממוצעת במחיר שלה(קניתי ב4850). יש לה מגוון חיבורים ואפשרויות. את איכות הטלוויזיה המקסימלית לא נוכל לראות עד שלא יהיו בארץ שידורי HD. חשוב מאוד להקפיד על חיבורים וכבלים איכותיים לטלוויזיה. את ה- DVD נחבר עם HDMI, את ה-HOT נחבר עם SCART איכותי(לפחות במאה ש"ח).
יש את החשיבה הישנה הזו ש-SONY זה הכי טוב, אז אני לא כל כך בטוח, נראה אם הטלוויזיה אמינה ותחזיק עוד כמה שנים.
לי אישית הייתה בעיה עם חיבור המחשב מ-DVI ל-HDMI לטלוויזיה.
בשידורים לא איכותיים רואים פחות טוב, בעתיד נקווה שייעלמו.
מסך מומלץ ביותר. אפילו שידורי טלוויזיה באיכות עלובה נראים סביר .אני נהנה ממנו מאוד. ..נבחר לאחר צפייה מעמיקה בכל המסכים בקטגוריית המחירים הזו.ינואר 2008
כשהמקור איכותי התמונה חדה ממש

שחורים מצויינים
כל הכניסות האפשריות .יפה מאוד לדעתי.
זוית צפייה רחבה
איכות הסאונד די מביכה.
יכלו להשתדל קצת יותר בעניין הזה.