אין מריחות
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
רכשתי את הטלויזיה לחדר השנה (מרחק צפייה 2.5 מטר)טלוויזיה מצויינת ועונה על הצרכים, לפי דעתי גם נראית טוב.
סאונד באיכות בינונית
טווח הסאונד (אם רוצים לשמוע נמוך מאוד) לא טוב
גישה לא נוחה לרוב החיבורים
טווח הסאונד (אם רוצים לשמוע נמוך מאוד) לא טוב
גישה לא נוחה לרוב החיבורים
קניתי את הטלוויזיה לפני כשבועיים וביינתים אני מאוד מרוצה.הטלוויזיה מותקנת אצלי בחדר העבודה במרחק צפיה קצר יחסית (2 מטר).לפני הקניה חששתי שהטלוויזיה גדולה מדי בשביל החדר הזה, אבל כאמור אני מאוד מרוצה. איכות התמונה טובה מאוד. טובה עוד יותר כאשר מחברים אותה אם כבלים איכותיים, אחרי הרבה נסיונות אני יכול להמליץ לחבר את ממיר ה- YES אם כבל SCART- S-VIDEO, (שוב מומלץ בחום להשקיע גם כמה מאות שקלים בכבל, וגם אם לא אז לפחות שיהיה מוזהב).לפני הקניה התלבטתי מאוד בין הטלוויזיה הזאת לבין הדגם המקביל של-SHARP. כעט אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה, למראת שאני לא יודע איפה המכשיר מיוצר (לא כתוב בשום מקום). לטעמי (אחרי הכרות אם דגמים רבים) הטלוויזיה הטובה ביותר בקטגוריית המחיר שלה.יתרונות:-איכות תמונה טובה מאוד, לאחר הכרות טובה אם דגמים רבים מאותה הקטגוריה, אני יכול להגיד בוודאות שהיא טובה יותר מהדגמים המקבילים של- LG,SHARP ו-SAMSUNG .מעבד התמונה עושה עבודה טובה ומהירה, הצבעים פשוט מעולים ומהירות רענון התמונה טובה מאוד (למראת שהנתון של היצרן הוא 7MS בפועל אני מרגיש שהיא יותר מהירה מה-LG שטוענים שאציליהם זה 5MS).2.כמות יפה של אופציות כיווני תמונה, חלקן לא קיים בטלוויזיות אחרות, כמו למשל: אופציית כיוון של גוון עור הדמויות (טוב לבעלי ממירים של HOT, כידוע בהוט יש בעיה של אדמומיות), או למשל אופציית כיוון עוצמת התאורה האחורית (מאוד חשוב).3.הטלוויזיה תומכת משום מה (לא ציפיתי לזה בעט הקניה) בפורמט ה-1080P בחיבור ה-HDMI. הופתעתי לגלות כשחיברתי את המחשב שהוא אפשר לי בהשתמש ברזולוציה זו (עד עכשיו חשבתי שזה רק בטלוויזיות ה-FULL HD) לא ברור לי עדיין איך זה מתאפשר כי המכשיר הוא HD READY ולא-FULL HD. אם משהוא יודע על זה שיכתוב (כנ"ל לגבי ארץ יצור של הטלוויזיה).חסרונות:-כמות הכוונים הגדולה, נכון שרשמתי את זה גם כיתרון, אבל זה יכול לסרבל. לוקח הרבה זמן לכוון ומצריך הצצה לספר הוראות (שאין בו עיברית). כאמור התוצאה שווה את כל ההשקעה.-השלט גדול מדי ולא קולט טוב.-הסאונד בינוני בלבד.-יש רק חיבור HDMI אחד. אני חושב שצריך לפחות 2.
ראה מלאה.
ראה מלאה.
ניר
26.01.2008
טלוויזיה מדהימה באיכותה, ההתרשמות שלי ממנה היא בעיקר בחיבור המחשב עקב העובדה שהיא מספקת תמיכה ב NR, מציגה סרטי HD 720P באיכות מצויינת, בדקתי המון דגמים לפני ההחלטה לרכוש אותה ואני שמח שבחרתי בה.
תמיכה ב NR בחיבור HDMI
מציגה צבעים חיים ומרשימים
קביעת תאורת מסך אחורית דרך השלט באופן קל
מעמד נותן PIVOT לצדדים.
מציגה צבעים חיים ומרשימים
קביעת תאורת מסך אחורית דרך השלט באופן קל
מעמד נותן PIVOT לצדדים.
יציאת HDMI אחת בלבד (לי מספיקה 1)
טלויזית LCD ברמות הגבוהות ביותר, התלבטתי מול השארפ ולבסוף הוחלט על ההיטאצ'י כי לפי דעתי היא קצת יותר טובה.
*חדות מעולה
*ניגודיות 1:10,000 (!)
*6MS
*כל החיבורים האפשריים
*HIGH DEFENITION
לא מצאתי ולא נראה לי שקיימים למוצר המדהים הזה, ללא ספק הרכישה הכי טובה שלי אי פעם.
טלוויזיה Hitachi L32A01 היטאצ'י