Apple ‏iPod Classic 80GB

נמצאו 9 חוות דעת על מוצר Apple ‏iPod Classic 80GB

עומר photo
עומר
09.04.2009
לדעתי המוצר שווה כל שקל, אחלה דבר ומוצר הנשאר לאורך זמן.השימוש במוצר ממש קל, איכות מצויינת (לא פלסטיק).עיצוב המוצר לדעתי ממש נוח, לא ענק בכיס וגם כאשר רואין וידאו המסך סביר לעין (לדעתי).
המון מקום
קל לתפעול
איכות מצויינת
מי שיודע אנגלית יסתדר, מי שלא שימצא מי יעזור לו...
חלק אומרים שהאייטיונס,אני חושב שלא.
רחלי photo
רחלי
04.07.2008
אני ממש מרוצה מהאייפוד! יש בו וידיאו באיכות מאוד גבוהה ומוזיקה באיכות גבוהה והכל מצוין! באייפוד יש מלא מקום ולי יש כבר עשרים סרטים 300 שירים ומלא פרקי טלווזיה ועדיין נשאר לי המון מקום! האייפוד לא שוקל הרבה אבל למי שמעדיף לשמוע רק מוזיקה שיקנה את האייפוד נאנו שגם מצוין לקחת ממקום למקום. מי שקונה בארץ זה מאוד יקר אבל אני קניתי בארה"ב וזה מחיר הרבה יותר סביר.
*איכות מצוינת- גם בוידיאו וגם במוזיקה
*המון מקום (המון ג'יגה)
*נוח לקחת ממקום למקום
*לא נשרט מהר (עדיף לקנות עם זה גם מכסה)
*הצד האחורי של האייפוד נשרט מאוד במהירות- אבל מה שבאמת משנה זה הקדימה...
*יש אומרים itunes זה חיסרון אבל אני לא חושבת.
daniel photo
daniel
10.06.2008
יש לי אותו בערך חצי שנהבסך הכל אני נהנה ממנו מאודנוחמעוצב יפההבעיה היא שאין עברית וגם לא יהיה בקרוב וחבלכי כל המכשיר הזה פשוט לא משתלם בליאני נאלצתי להמיר את כל העברית לאנגלית כי הבנת שאיי דיגיטל לא תוציא תוכנה מתאימה לעברית בקרוב אם בכללפשוט חבל כי בלי זה זה פשוט לא שווה
סאונד מעולה
בטרייה ארוכה
אין עברית ובלי זה אי אפשר!
יקר מאוד
חובה ציוד נלווה אי אפשר בלי וזה גם יקר מאוד
yoel photo
yoel
17.05.2008
אני מעוד מרוצה מהCLASSIC 80 GB יש בו כל מה שאני צריך וידיאו מוזיקה ותמונות
מלא זיכרון דק וידיאו באכות טובה מוזיקה באיכות טוב קל לשימוש עיצוב יפה אוזניות שבאות איתו יחסית אכותיות כבל USB 2 מהיר יותר
ITONES מעצבן ודיאו רק בMP4 מסך קצת קטן יש רק בצבעים שחור וכסף בא בלי מטען אם אתה קונה באמריקה אולי בארץ זה מגיעה עם מטען
מכשיר שמציע מגוון אופציות כמו נגן וידיאו ומוסיקה,קל מאוד לתפעול,בחרתי דווקא במוצר זה כי רציתי לשלב בין נפח גדול לבין נגן מוסיקה ווידיאו. למתלונני ה-itunes, התוכנה מצוינת לאחר שלומדים אותה והיא מציעה אפשרויות מעולות, הבאנדל כולל אייפוד ואוזניות, זה הכל, מי שרוצה אקססוריז משלם. לאחר 110 מיליון מכשירים שנמכרו החברה זורקת עליך את המכשיר ללא כל ציוד בסיסי נלווה, המחיר הוא למכשיר נטו, יש לקחת זאת בחשבון.
*מסך גדול
*נגן מוסיקה מעולה
*חברת apple האגדית המפורסמת
*אחיזה נוחה
צריכים ללמוד את תוכנת ה-itunes
אייפוד מצוין, ממשק חדש ונוח קצת גדול אבל הנפח מפצה בגדול .(80 ג'יגה זה מספיק ואפילו יותר מידי, אני משתמש בו גם לגיבוי קבצים) עוד מקרה קלאסי של איטונז מאכזב וחסר יתרונות, מסך קטן מדי לפורפורציות (אבל עדין משאיר לו מראה איפודי) סרטים באיכות מעולה
מסך
נפח
מותג איכותי
!!!!ITUNES !!!!!!!!
אלון photo
אלון
02.11.2007
במילה אחת -PERFECT.המכשיר באמת ברמה גבוהה מאד, אפשרות ה-COVER FLOW מצוינת (במיוחד אחרי עדכון הקושחה שמזרז את הדיפדוף, אך עדיין לוקה בחסר) ונוחה מאד לדיפדוף בין האלבומים, אם כי לאחר העלאת כמות גדולה של אלבומים, אופציית החיפוש עדיפה שעובדת מעולה גם היא.איכות האודיו טובה מאד עם אוזניות איכותיות שרכשתם מבעוד מועד או לאחר הקנייה..., האוזניות המקוריות קטסטרופליות.וידאו/אימג'ים - תמורה נאה למי שזוהי מטרתו, המסך באיכות גבוהה אם כי קטן לטעמי לצרכי וידאו, מה גם שרוב קבצי הוידאו יצטרכו לעבור המרה כדי לעלות על ה-iPod.ישנם משחקים/אנשי קשר/כתובות וכו' על המכשיר, נחמד, לא יותר מזה.איכות הרכבה מעולה.סיכום - ה-iPod הראוי ביותר לקנייה (לא אני אמרתי) מבין כל הדורות.למתלונני ה-itunes, התוכנה מצוינת לאחר שלומדים אותה והיא מציעה אפשרויות מעולות, הבאנדל כולל אייפוד ואוזניות, זה הכל, מי שרוצה אקססוריז משלם.לאחר 110 מיליון מכשירים שנמכרו החברה זורקת עליך את המכשיר ללא כל ציוד בסיסי נלווה, המחיר הוא למכשיר נטו, יש לקחת זאת בחשבון.
שטח איחסון גדול מאד, איכות שמע מצוינת עם אוזניות מתאימות.
מצוין ככונן קשיח לגיבוי.
באנדל דליל מאד(!), אין חתיכת בד לקחת את המכשיר לקניית נרתיק, אוזניות איומות, יקר בארץ, כ-1,000 ש"ח במקומות היקרים בחו"ל.
torvardi photo
torvardi
14.10.2007
קיבלתי את המכשיר הזה לפני כשבועיים, ואני מרוצה ממנו בכל מאת האחוזים, המוצר מדהים.קניתי את ה-iPod Classic 80Gb Black.המכשיר - מושלם מבחינת היחס של המכיר לגודל לנפח לנוחות.בואו נודה בזה, לאחר שנים שהאייפוד היה לא יותר ממותג, הפך השם ללגיטימי בשוק המכשירים לקניינים רציניים.הוסיפו אפשרויות חדשות מכשיר כמו אפשרות ה-Cover Flow היפהפה, שתונן לך לדפדף בין האלבומים שלך בצורה אלגנטית.- משחקים מחודשים.אפשרות החיפוש, אשר בדור החמישי אם היית מגלגל מהר מספיק היו מופיעות האותיות בצורה לא נוחה, בדור השישי הם הכניסו אפשרות חיפוש שלמה ונפרדת, לנוחיות.
- הממשק החדש, עם אפשרות ה-Cover Flow הנהדרת.
- המון שטח, ממש ארכיון מוזיקה נייד לשנים שבאות.
- איכות ווידאו מעולה, נוח, דק ויפה.
-באנדל דליל, לא מגיע אפילו עם נרתיק בסיסי כמו בדור החמישי.
- תלות בתוכנת ה-iTunes
- אוזניות נלוות לא מספקות.
מכשיר מצוין, איכות מעולה בכל הקשור למוזיקה ואיכות וידיאו לא מהעולם הזה. לנגן יש נגן מוזיקה מתקדם במיוחד ומערכת ההפעלה החדשה של אפל שמביאה תמורה מלאה למחיר בנפח 80GB.
בקצרה: נתונים טכניים מעולים, מתפקד מצוין כנגן מוזיקה איכותי, איכות וידיאו מעולה, ממשק מחודש וסוללה חזקה ביותר.
- אין רמקול חיצוני
- מסך קצת קטן למכשיר מולטימדיה מתקדם