מכונת כביסה Siemens ---WM10E260--- סימנס

6 ק"ג
מהירות סחיטה:

1,000 סל"ד

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Siemens ---WM10E260--- סימנס

המכונה נמצאת אצלנו כבר חודשיים והיא מתפקדת מעולה. ניסינו כבר כמעט את כל התכונות והתוכניות הקיימות . ואכן. מה שמובטח זה באמת מה שיש . אפילו התוכנית הקצרה שבעייתית בחלק מהמכונות עובדת מעולה אם משתמשים בה למטרות שלשמה היא נוצרה - ניקוי מהיר של כמות לא גדולה של כביסה בלי כתמים בעייתים מאוד
שקטה , יעלה
אין
מכונה נהדרת, שקטה מהירה ויעילהניתן להתאים לכל תוכנית כביסה חום ומהירות סחיטהבגדים יוצאים נקיים ולא מקומטים
שקטה!מאוד!!!
מהירה
אין אף חיסרון
מכונה טובה ואלגנטית. התצוגה ברורה. תצוגת הזמן הנותר עוזרת לתכנון הכביסה.קנינו לפני 7 חודשים ומרוצים מאד.הכביסה יוצאת נקיה ומריחה.
שקטה מאד. תצוגה טובה. אפשרות לשנות סחיטה ומעלות בכל תכנית.
לא מצאתי
קניתי את המוצר לפני כשנה. משתמשים בו פעם-פעמיים בשבוע לכל מיני סוגים של כביסות: הכל ממהירה של 15 דקות עד הכי ארוכה של שעתיים וחצי בחום של 90 מעלות.יתרון גדול של המוצר זה שלכל תוכנית כביסה ניתן להתאים כל חום ומהירות סחיתה שרוצים. גם התוכנית המהירה די שימושית לרענון של בגדים.ניתן לראות בדיוק כמה זמן נשאר עד סוף הכביסה.מכונה די שקטה. רק בשלב של סחיתה שומעים טיפה את הרעש של שריקה קלה. רעש זה טיפה עלה לאחר שנה של שימוש. אבל אין וויברציות כלל. מיכל לאבקות כל להוציא ולנקות.בגדים יוצאים נקיים ולא מקומתים מידי. אחלה של מוצר. שילוב טוב בין איכות למחיר.
חופשי בבחירת מסלול כביסה
שקטה ללא ווברציות
בגדים קטנים לא נתקאים בין גומי לדלת
טיימר עד 24 שעות
עדיין לא מצאתי חוץ מזה שרעש של סחיתה טיפה עלה לאחר שנת שימוש. אבל זה עדיין די שקט.
מכונת כביסה דגם חדש MEשקטה מאוד, קיבולת 6 ק"גלוח קריא ונוח באנגליתתצוגה מפורטת בצג המכונהאפשרויות מאוד מגוונות כגון כל תוכנית איזה מהירות סחיטה ואיזה טמפרטורהנקנתה פברואר 2008
בחירה בכל תוכנית טמפרטורה
בחירה בכל תוכנית מהירות סחיטה 400-1000 סל"ד
כביסה מהירה בחצי כמות 15 דקות
תוכנית אל קמט
לא מצאתי עדיין
אלנתן photo
אלנתן
19.02.2008
רכשתי את המכונה לפני כחודשיים ואני חייב לומר כי לאחר שקיבלתי המלצה מחבר בהחלט אני שמח שרכשתי מכונה זאתלאחר שהייתה לי מכונת כביסה במשך שנתיים שעשתה לי בעיות החלטתי לא להתפשר ורכשתי את המכונהמעבר לכך שיש הכל במכונה כולל הפעלה מאוחרת (לי אישית חשוב מאוד) הדבר הבולט ביותר זה השקט בפעולה שלה
שקטה!!!, הפעלה מאוחרת, תוכניות קצרות לבגדים רגילים
כמות הכביסה שנכנסת מאוד גדולה, הבגדים יוצאים כמעט יבשים ועם ריח נעים