טלוויזיה KTV LTW42DM

HD Ready
רזולוציה:

1366x768

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר טלוויזיה KTV LTW42DM

טלויזיה מעולה ! מומלצת בחום כי היא ממש מדהימה. פשוטה לתפעול, יפה, תמונה איכותית. KTV היא חברה מעולה שתדעו.
-יפה
-תמונה מצוינת
-שומעים מצויין
-יש חיבורים בשפע
-אחרי שנה שיש לי אותה אני עדיין לא רואה...
אין מריחה במשחקי כדורגל - חשוב למי שאוהב ספורט.אצלי מחוברת ליס בחיבור 21 פין (סקארט) רואים טוב מאוד.DVD - איכות מעולהחיבור HDMI - מחובר למחשב, ממש תענוג.PS2 - סביר ,לשחק ולהנות כמו שצריך.לאחר שימוש של כ 7 חודשים בכל האופציות - DVD,מחשב, PS2, יס אני מאוד מרוצה להרכישה של הטלוויזיה הזאת והיא ממולצת משום שיש תמורה מלאה למחיר שלה.לפני שקניתי אותה הלכתי לבחון הרבה מסכים ולבסוף גם הלכתי במיוחד לראות את הצפייה בה וישר לקחתי. מומלץ.
עברית, רוב סוגי החיבורים, איכות מעולה, תמורה למחיר.
בצפייה בסרט וכו' כשיש מסך שחור, ישנה בהירות אבל יש את זה בהרבה מסכים.
אין חיבור RCA - 3 בננות - צריך מתאם.
אורח photo
אורח
17.02.2008
אחרי חיפוש ארוך במקרה ראיתי בתצוגה מותג זה ושמתי לב שאיכות התצוגה לא נופלת מרמה של מותגים יקרים יותר.המתחרים העיקריים שלו באיכות התמונה זה LG, Samsung, Toshiba.אבל.. פשוט אין לו מתחרים במחיר כזה!לביתי הגיע דגם זה כולו בצבע שחור - יפה מאוד!חברתי אותו למחשב דרך יציאת - VGA: איכות תמונה מדהימה. דרך HDMI תמונה אמורה להיות עוד יותר איכותית. משמש כמו מסך ענק ורואים טוב מאוד. חברתי אותו לממיר HOT דרך יציאת SCART. תמונה טובה. אפשר לבחור בין כמה מצבי צפיה של שידורים רגילים: 16:9, 4:3, Pano, zoom ו- אוטומטי. כל אחד יכול לבחר מה שנוח לו.נקנה ב: 11/02/2008.
פנל LCD מבית LG-Philips. נתונים טכניים גבוהים. עיצוב חדשני. הפעלה קלה, תפריט ברור. מוצר איכותי מבחינת הרכבה.
3 שנים אחריות.
לא מצאתי.
אליהו photo
אליהו
13.11.2007
לאחר התלבטויות רבות וחיפושים לא מעטים אחר טלויזיה טובה במחיר טוב, מצאתי את הטלויזיה הזו.ת'אמת בהתחלה חששתי אך כשחיברתי אותה בבית קיבלתי תמורה מקסימלית בעבור ההשקעה היחסית נמוכה של הטלויזיה.טלויזיה בעלת פנל של LG שלא נופלת בביצוים משום טלויזיה אחרת.
יש את כל החיבורים הנדרשים והלא נדרשים
איכות תמונה מעולה כמעט בכל זוית
תפריט בעיברית
עדיין לא מצאתי ....
אין מה לחפש במוצרים אחרים מסך איכותי מאוד - אחרי בדיקה אין פיקסל שרוף אחד תצוגה מדהימה מהמחשב בחיבור HDMI למרות שהרזולוציה HD REDY ולא FULL HDסרטים ב-HD נראים חוויהבמחיר מצחיק מול המתחרים
מחיר אל מול עלות - אין מה להשוות
אין ולא נראה שיהיו :-)
קנייה של טלוויזיה לאחר ברור ובדיקות מעמיקות של חברות מובילות.טלוויזיה מדהימה עם ניגודיות מטורפת ,צריך לראות שידורי אולפן או משחקי כדורגל בשביל להבין על מה אני מדבר.זאת טלוויזיה שנקנתה לחדר השינה ומאחר שאני אוהב את חדר השינה שלי ,לא הסכמתי להתפשר(יש לי פלזמה בסלון ושם רואים פחות טוב בקטעים מסוימים)חברה מוכרת בעולם פעילות באירופה,רק עכשיו נכנסה לישראל ,אינה חברת מדבקה.פנל זהה של LG .
נוחה לתפעול ,תפריט בעברית ,שתי כניסות של HD.
זווית צפייה רחבה מאוד.
3 שנים אחריות
שירות מדהים של בית ג'נרל מהנדסים.
יש תאורת בק לייט בסצנות חשוכות מאוד בצידי המסך,
אבל זהו משהו מינורי בגדלים כאלה.למעט זה,הטלוויזיה שווה כל מיל.