רמקולים למחשב Creative I-Trigue 3220 קריאייטיב

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר רמקולים למחשב Creative I-Trigue 3220 קריאייטיב

הייתה לי לי נטייה ללכת על Creative כי הקודמים היו שלהם שפשוט אחרי 4 וחצי שנים (שזה הרבה יחסית לרמקולים ממוצעים של מחשב)החליטו שהם עושים רעש סטטי שמחברים אותם למחשב.אחרי ים של חיפושים בין עשרות דגמים אחרים עם ביקורות כאלו ואחרות שמנעו ממני מלהחליט ש"אלה הרמקולים החדשים שלי"מצאתי את הרמקולים האלה ללא שום ביקורת (להנה או להנה)ועם נתונים בכיוון שרציתי (סאב 17W ולווינים 6W כל אחד -נשמע מעט, אבל זה מספק+) והחלטתי לקחת הימור ולקנות אותם,רציתי משהו מעבר לפשוט אבל שלא יהיה עם מחיר גבוה מידי, המחיר היה קרוב לרף המקס' שהצבתי לעצמי (400+/- ש"ח).היתרון המיידי שראיתי בהם לעומת כל דגם אחר שנתקלתי בו הוא שהשליטה בבאס ובהדלקה של הרקמולים בכלל נעשית מהשלטמה שלא יכלתי לדעת לפני זה, אבל הופתעתי לטובה,בנוסף יש לו נורת חיווי שמאפשרת לדעת אם הוא במצב OFF או לא.חיסרון קטן שיש לשלט הוא שהוא קל מידי ואם הסאב ממוקמם למטה הכבל מושך אותו,אני קיפלתי קצת את הכבל ותפסתי אותו צמוד למסך מאחורה ככה ששומדבר לא מושך אותו והוא יושב יציב.הרמקולים הלווינים מעוצבים יפה מגיעים עם טוויטר בחלק העליון, משמיעים סאונד חזק, אבל במקס' הם טיפה צורמים, לכן רצוי קצת להנמיך =)הבאס ממש רגיש, אחרי 4 הוא נהיה בלתי נסבל, מומלץ לשים בין דרגה 2 ל-4 באופן קבוע(מי שיש לו תוכנת אקולייזר בדרייבר של הקול במחשב, שיכוון משם זה יכול לעזור להדגיש את הבאס עוד קצת).הרמקולים הלווינים מגיעים עם מיני סטנד שמאפשר גם תלייה על הקיר (לא ניסיתי ראיתי את האופציה על הקופסא).בנוסף עם הרמקולים מגיע כבל אוזניות זכר-זכר באורך סבירולמי שמעוניין לחבר טלוויזיה או מכשיר אחר עם חיבור PL (אדום+לבן) מגיע גם מתאם שפותר את העניין =]
רמקולים לווינים עם טוויטר וניתנים לתלייה.
שלט עם שליטה על באס+ווליום (כולל OFF).
מתאם מ-PL לחיבור סטריאו הרגיל.
קצת צורמים בעוצמה מקסימלית.
הבאס יוצא מפרופורציה מעבר לדרגה 4 בשלט.
שלט קצת חסר משקל.