מסך גדול וחד
איכות צליל גבוהה
יפה מאוד
D-click
תומך במגוון דיי רחב של פורמטים לאודיו.
Iriver U20 2GB
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר Iriver U20 2GB
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מכשיר פשוט מעולה. המסך חד וגדול (2.2 אינץ') . איכות הסאונד היא מעל הכול. לא פלא שהוא בראש רשימת המכשירים עם הסאונד הכי טוב. בעל מערכת נחמדה , D-click לשליטה, מין שילוב של מסך מגע לכפתור. הנגן עצמו מעוצב בצורה מדהימה. תומך במשחקים, רדיו, סרטים, תמונות ואפשרות נחמדה לשנות את צורת הממשק על ידי סקינים. בקיצור, נגן מעולה! שווה כל שקל שמשקיעים עליו.
לפעמים נתקע וצריך ללחוץ על הכפתור reset . צריך לדחוף לחור מסוים קיסם, והוא לא תמיד בנמצא
הנגן השני שלי, המשכתי לקנות את מוצרי iRiver המצויינים. מוצר מעוצב, עם איכות סאונד טובה מאוד, בוודאי שיש רדיו, קביעת תחנות קלה לתפעול, מציג תמונות באיכות גבוהה, פאנל ניהול קל לתפעול.נראה כי החברה לומדת ממורי העבר שלה, וממשיכה לשדרג ולשפר את מוצריה, כמו כן הטעינה מהמחשב חוסכת סוללות וחיבורים לחשמל.מכשיר מעולה לאוהבי ג'וגינג וריצה.התוכנות המצורפות רק מוסיפות להמלצות המכשיר ועוזרות בניהול השירים והתמונות במכשיר הקטן והחכם.
יש הכל, קל במשקל, קל בתפעול - פשוט מעולה
עדיין לא מצאתי
הדס
04.07.2008
קניתי את הנגן הזה ואני מאוד מרוצה מימנויש לו המון פונקאציות שעון מעורר שעה תאריך משחקים שומעים בו ממש טוב ורואים בו וידאו מעולה.
כפתורים מגניבים
שומעים בו מעולה
רואים בו וידאו מצוין
שומעים בו מעולה
רואים בו וידאו מצוין
העברית הפוכה(אפשר לסדר את זה)
אין חוברת הפעלה בעברית
אין חוברת הפעלה בעברית
ממליץ מחום, נגן תותח,מעוצב, נוח, קל משקל. תמורה טובה לכסף. אם שואלים אותי מה יותר טוב, איפוד או נגן הזה? אני ממליץ את זה.
קטן, נוח בתפעול, מעוצב עם תצוגה מרהיבה בזכות המסך החד ביותר עם צבעים חיים.
אין. ניסיתי בכוח לחפש, אבל אין.
Daniel
26.06.2008
מוצר מדהים!!! כל מילה נוספת מיותרת.מוצר ששווה את המחיר ועוקף בדרך גם את הנגנים היותר יקרים בשוק.לפניו היו לי כל מיני נגנים וחיקויים שמוצאים בכל חור, יש לי בנוסף גם IPOD קלאסיק שכבודו במקומו מונח - אבל IRIVER CLIX פשוט עוקף אותו בלי למצמץ... מסך מדהים ברזולוציה גבוהה, ניגודיות טובה, הדבר הראשון שאמרתי כשהאזנתי לאחד השירים - "אני לא יודע אם אני מדמיין... אבל איכות הסאונד הכי טובה ששמעתי אי פעם .. מי ידע ששיר יכול להישמע כך..." ואכן מחקרים יתמכו בכך וCLIX מוביל בראש רשימת הנגנים מבחינת איכות הצליל.בנוסף ממשק נוח ואינטואיטיבי, שימוש נעשה בשתי ידיים - את מי שזה מעניין... יפהפה... מהיר... התכנות הנלוות ידידותיות ואמינות. חוויה שונה ומתקנת - מכשיר שאפשר ומזמין להתמיד איתו.נ.ב - אמנם לא מצורפת חוברת הוראות ממצה... אך הוראות נלוות וממצות יש בתקליטור.
סאונד מדהים.
איכות וידאו גבוהה מאד.
רדיו בשמע מצוין+הקלטה באיכות טובה.
אפשרות למשחקי פלאש.
יצירת ממשק כיד הדמיון הטובה עליכם.
איכות וידאו גבוהה מאד.
רדיו בשמע מצוין+הקלטה באיכות טובה.
אפשרות למשחקי פלאש.
יצירת ממשק כיד הדמיון הטובה עליכם.
אין.
עדיף את הגירסא של ה4 או 8 GB מטעמי נוחיות...
היופי שלו עיוור את סבתא שלי... [סתם...]
עדיף את הגירסא של ה4 או 8 GB מטעמי נוחיות...
היופי שלו עיוור את סבתא שלי... [סתם...]
תמורה מעולה לכסף. איכות סאונד מעולה, נפח גדול, מסך באיכות מצוינת, מעוצב עד לפרטים הקטנים, שפע של תפריטים ואופציות, נראה עמיד יחסית. רעיון הקליקס - הכלאה בין מסך מגע למסך רגיל - מאוד כיפי. עם זאת, החומרים הכתובים שמגיעים עם הנגן לא ממצים. לאנשים שזה הנגן הראשון שלהם קצת קשה להסתגל לממשק.
יפה, מעוצב, סאונד מעולה, מסך מצוין, אוזניות איכותיות, חיי בטריה ארוכים, במחיר סביר.
לא מספיק חומרי הדרכה וסיוע, לא מאוד משמעותי אבל חבל.
מכשיר מעולה קטן מדהים ביופיו מגיע עם באמת כל האביזרית הדרושים עם דיסק וכל הטפסים וספר הדרכה פשוט לתפעול באמת מכשיר מדהים עוצמתי ביותר ואיכותי עוד יותר
קומפתי
קל לתפעול
העברת השירים נעשית בקלות
תמיכה מלאה ברשת האינטרנט
לא מצאתי
ברגע שנתקע לי הנגן הקודם , מיד ידעתי שאין סיכוי שאני אקנה MP4 שהוא לא של חברת IRIVER המצויינת. לדעתי החברה הכי טובה ובמוצר הזה היא עולה על הציפיות.ה IRIVER CLIX 2G הוא נגן מדהים ביופיו שקשה שלא להתאהב בעיצוב המדהים שלו. בלחיצות קלות מאוד מנווטים בממשק מאוד ידידותי ונוח לתפעול. המסך פ-צ-צ-ה ! איכות לא רגילה שמספקת חוויה מדהימה.לנגן יש אפשרויות רבות כמו : לנגן סרטים ושירים שמעבירים דרך התוכנה שמקבלים עם המכשיר(תוכנה מאוד קלה לשימוש), המכשיר יכול לקרוא טקסטים ולהציג תמונות, בנוסף אפשר לשים פונטים שזה נחמד.יש ערכות נושא מדהימות בנגן שלכל אחת מהן רקעים יפים שמתחלפים כל יום !(אפשר להוסיף לנגן ערכות נושא) יש משחקי פלאש נחמדים (לא מתקדמים במיוחד אבל סבבה כשמשעמם), יש שעון מעורר ועוד מלא תוספות. מסך 2.2 גדול ותותח !!! איכותי מאוד ! וטוב לקליפים וכו.
איכות שמע פצצית !
מקבלים אוזניות מעולות עם הנגן !
מסך באיכות מדהימה !
ממשק נוח ועיצוב יפה
ממליץ לקנות אותו לא תצטערו והמחיר סביר
מקבלים אוזניות מעולות עם הנגן !
מסך באיכות מדהימה !
ממשק נוח ועיצוב יפה
ממליץ לקנות אותו לא תצטערו והמחיר סביר
אין חיסרונות ולא קיימים בנגן התותח הזה !!!
Iriver U20 2GB