נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מצלמה Sony CyberShot DSC-H7 סוני

מצלמה מדהימה פשוט קלה קטנה נוחה זום מצויין מהירה מאוד שופר הזמן של טעינת הפלאש מדגם קודם H5 פשוט אין לי מילים תפריט חדש ללא עניים אדומות רגישות גבוהה ושלל אפקטים.מצלמת בכל מצב גם בתנאי תאורה קשים במיוחד לא נופלת ממצלמת ריפלקס מקצועית באיכות התמונה פשוט ממליץ בחום סוללה מדהימה .
אין

אני לא צלם מקצועי והאמת סתם קניתי אני מאוד מרוצה ממנה יש לה כ"כ הרבה פונקציות וזום מטורף - פשוט תענוג לצלם יעילה בכל מצב
טעינת הסוללה דרך מטען חיצוני ולא ישירות דרך המצלמה

המצלמה מצויינת בעיקר באיכות צילום הסטילס שלה. כמו כן צריך להלל את איכות הגימור. המצלמה מצלמת כמעט בכל מצב תאורה, בעלת מרחב רגישויות עצו וניתנת גם לפוקוס ידני. יש כמה מגבלות למי שמעוניין בורסטיליות גבוהה - בעיית MEMORY STICK של סוני, הדורש מתאם מיוחד ל-USB. (לסאן דיסק יש כרטיס SD מתקפל, שיכול להינעץ בעצמו בכל USB, ובעניין הזה סוני נשארו קצת מאחור). הנושא השני הוא הסוללה המיוחדת. ברוב המצלמות במבנה SLR נעשה שימוש בסוללות AA (אצבע) שהן גם זולות בהרבה, אבל גם ניתן להחליפן בסוללות רגילות ולא נטענות. למרות זאת איכות ונוחות הן עיקר הסיבה שקניתי אותה (והחזקתי אותה לפני שבחרתי אותה בהשוואה ל-S3 של קנון).זום מעולה, יציבות תמונה וצילום כמעט בכל תנאי התאורה. עדשה רחבה מעבר למקובל (30 במקום 38)
סוללה רזרווית יקרה, כרטיס MEMORY STICK מחייב קורא כרטיסים.

מצלמה Sony CyberShot DSC-H7 סוני