BT125 Jabra ג'אברה

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר BT125 Jabra ג'אברה

אורח photo
אורח
26.05.2009
אני משתמש באוזנייה הזאת כבר חודש , מוצר טוב וזול לאלו שמחפשים אוזניה שמספקת את הסחורה בצורה סבירה . לאלו שעושים שימוש לעיתים תכופות יותר באוזנייה מומלץ ללכת על דגמים יותר מתקדמים .
סנכרון מהיר לטלפון , עיצוב מדליק וקטן מימדים , סוללה חזקה שמחזיקה הרבה זמן , שימוש פשוט ונוח . מתלבשת על האוזן בצורה נוחה .
לעיתים יש רעשים בזמן דיבור , כנראה שבפועל הקליטה לא באמת 10 מטר אלא פחות ..
אזנייה זולה שעושה את העבודה ויותר.נוחה, קלה לתפעול, קולטת טוב איכות שמיעה טובה.לדעתי יפה יותר המתחרות באותו מחיר.
קלה, נוחה, זמן המתנה ארוך יחסית למתחרים, טעינה מהירה.
חסרונות זניחים.
שווה את הכסף.
ההיבהוב הכחול מציק (מזכיר משטרה). הכיבוי דורש החזקה של הכפתור 5 שניות אחרת נשארת דלוקה או מחייגת. זיהוי קולי - לא מזהה ברעש רקע סביר.
הפתעתי לטובה האוזניה ממש מוצלחת, קטנה, נוחה על האוזן , אפשר לכוון את הקשת איך שנח. מספיקה לי להמון זמן דיבור והמתנה בכלל..קניתי מטען לרכב בנפרד וזה החליף לי את הדיבורית הישנה ברכב.היא עושה את העבודה שלה כמו שצריך
קטנה, נוחה -תמורה מצויינת עבור ההשקעה
יש לי אותה 3 חודשים ואני עדיין מחפשת.. לא מצאתי:)
אולגה photo
אולגה
21.01.2008
אוזניה קטנה ונוחה על האוזן. הופתעתי במיוחד ולטובה ממידות הקטנות.מחיר נמוך ואיכות מעולה.המלצה חמה למי שמחפש אוזניה טובה לשימוש יום יומי.
נוחה מאוד, כמעט ואינה מורגשת על האוזן. השמע תמיד חד וברור גם בנסיעה בתחבורה ציבורית רועשת. קלה בתפעול וחיבור לטלפון.
אין. אך הייתי רוצה לראות נרתיק כלשהו בערכה.
חיים photo
חיים
17.01.2008
אוזניה מאוד איכותית ומעולה, עושה את העבודה לא מורגשת על האוזן, עיצוב חמוד מאוד לא בומבסטית, סוללה מחזיקה הרבה מאוד זמן, jabra כבר אומר הרבה שווה, יש תמורה.
זמן דיבור ארוך, עיצוב יפה, יש גם נורית בקרה, קלת משקל,
תפעול פשוט ונוח.
אין.
קליטה גרועה, רעשים, לא מתפקדת עם נוקיה E65 סוללה מחזיקה בקושי יום.נוחה מאוד על האוזן, קטנה קומפקטית וקלה מאוד.עברתי למוטורולה H550 וכל הבעיות נפתרו!
מחיר, נוחות, קומפקטיות
לא מתקשרת עם E65, סוללה מתרוקנת, קליטה חלשה