נמצאו 4 חוות דעת על מוצר Cortina Today קורטינה טודיי צ'יקו Chicco צ'יקו
דירוג עולה
דירוג יורד
ליסה מדר
18.07.2010
אנו זוג עם שלושה ילדים ועברנו יותר מחמש עגלות שונות. מבין כולם זו העגלה המוצלחת ביותר. קלה לשימוש ובמשקל. בעלת סל גדול וחזק, ידית אחת שמאפשרת להוביל את העגלה ביד אחת, כאשר היד השניה תפוסה. יש לה מגש שזה מבחינתי פרמטר מאוד חשוב בעגלה. כי ניתן להניח אוכל מים וצעצועים לתינוק וכך להעסיק אותו. רכשנו את העגלה לפני יותר משנה ועד היום היא נראית כמו חדשה. גם הסלקל של העגלה הוא מן המוצלחים שראינו. גדול, מרווח, עם ידית נשיאה נוחה ובסיס נפרד.
קלה , מגש נשלף , סל גדול, ידית מתכוונת לפי גובה ההורה, מצויינת לשימוש בגיל 0 ועד בכלל, סלקל מעולה
העגלה מעט צרה ובעלת עיצוב פחות חדשני
בכל פעם שאני רואה זוג מתלבט על עגלה בחנות אני רוצה להגיד להם לקנות את העגלה הזו שיש לי. אז החלטתי לכתוב חוות דעת במקום.נוחה לשימוש, קלה לקיפול (אפשר להחזיק ביד אחת תינוק וביד השניה לקפל אותה ולהכניס לתא המטען - מניסיון. קלה לניווט- גלגלים גדולים ונוחים לא רק בכביש סלולהיא היתה הכי זולה ובכל זאת הכי מוצלחת ממה שראיתי בחנויותיש מספיק מרחק בין הידית לעגלה כך שכשתולים תיק עגלה לא נתקלים בו כל הזמן בזמן ההליכה. אפשר לחבר סקייט-בורד לילד גדול יותר וללכת בנוחות יחסית.
נוחה לשימוש,
ידית מתכוננת
סלקל מתישב בקלות על העגלה ועל הבסיס
זולה
לא ככ נח לפעמים לשחרר את המעצור
סלקל קצת כבד לסחיבה למרחקים - אבל לא יודעת איך זה בהשואה לאחרים.
סלקל קצת כבד לסחיבה למרחקים - אבל לא יודעת איך זה בהשואה לאחרים.
רועי
26.01.2010
עגלה מאוד נוחה, הסלקל נשלף ומתחבר בקלות.שימשה אותנו מהלידה עד גיל שנתיים כמעט ללא שום בעיות ותקלות.מאוד נוחה לתינוק וגם להורים.
בטיחות
סלקל עובר מהעגלה ישר לבסיס בקלות
מתקפלת ונפתחת בקלות ע"י יד אחת
סלקל עובר מהעגלה ישר לבסיס בקלות
מתקפלת ונפתחת בקלות ע"י יד אחת
לא ניתן להשתמש בסלקל לרכב אם אין את הבסיס (אין איך לחבר את החגורה)
לא ניתן להפוך את כיוון הטיולון.
לא ניתן להפוך את כיוון הטיולון.
esti
14.05.2008
אני מאד נהנתי מעגלה זו מהעיצוב שלה ומאיכות המתכת החזקה. היא רחבה ונוחה לתינוקות שמנמנים קיפול העגלה מתבצע בצורה נוחה ובקלותהסל-קל מונח בצורה יציבה על עגלה. נקנתה בתאריך:יוני 2007
יש אפשרות לכבס את הכיסוים של העגלה וזה יתרון נהדר במיוחד עם ילדים. אופן קיפול העגלה די בקלות, וכמובן היא מחברת Chicco הידועה
העגלה קצת כבדה והרוחב שלה לפעמים מקשה להכניס אותה לתא מטען - לבסוף לאחר דחיפות היא נכנסת. בזמן הקיפול העגלה אינה עומדת מעצמה.
Cortina Today קורטינה טודיי צ'יקו Chicco צ'יקו