מחשב כף יד 180 Mio מיו

צבעוני
מהירות מעבד:

Mhz‏ 312

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מחשב כף יד 180 Mio מיו

ממש התאכזתי מהמכשיר הזה. קניתי את המכשיר הזה לאבא שלי ליום הולדת ומההתחלה היו לנו איתו בעיות. ממש לא שווה את הכסף. לא הצלחנו להשתמש בו כמו שצריך...
אין
לא עובד כמו שצריך ומגושם...
לילי photo
לילי
23.12.2007
מהשבוע הראשון שקניתי התמיכה בעיברית נמחקה לי ( היה ברשותי מחשב קודם תוצרת HP ) מס פעמים כאשר לקחתי למחלקת שרות אמרו לי שהם ביצעו תיקון שלא יחזור אולם הבעיה חזרה על עצמה דבר נוסף שהוברר לי לאחר תיקון מוצר תוקף האחריות היא ל3 חודשים בלבד.מיום התיקון ולא לשנה .לדעתי חשוב לדעת לפני קניה שתוקף האחריות קטן גם אם מקבלים מוצר פגום מלכתחילה.
רכשתי מישום שיש למכשיר אנטנה ושמעתי שיש המלצות
מכשיר חדש שניכנס לשרות תיקונים מיד לאחר קניה ולא חזר תוך 3 חודשים נגמר האחריות בתום 4 חודשים לצורך העיניין .
tomer photo
tomer
17.11.2007
היו לי המון מכשירים עד שהגעתי ל MIO 180 פשוט סוס עבודה ללא תקלות ,עונה על הצרכים בתמורה לעלות שלו .* יש אפשרות לרכוש גם יד שניה ,בהוזלה משמעותית (כולל תוכנות ניווט ועיברית),מאנשים שמחליפים מכשירים בתדירות גבוהה,שווה לבדוק את הנושא הזה.בהצלחה !
נוח ידידותי ,מהיר ,לא יקר ,פשוט לתפעול
עוד לא מצאתי
מכשיר מעולה לא נתקלתי בבעיות במכשיריציב מאוד ועונה על כל דרישות הניווט ויומן פגישות עבודות ב EXCELמומלץ למי שלא צריך BT או WiFi
קל טוב ויציב
חסרון אחד כשמנתקים את הסוללילה יש להתקין את התוכנות והעברית
בחזרה
אין BT ואין WiFi
מכשיר כף יד ראשון שלי.בדיעבד אם הייתי יודע שהסוללה חלשה מאוד בדגמים של mio ,לא הייתי רוכש כלל את הדגם הנ"ל ולא דגם אחר מחברת mio
בתור מכשיר בסיסי ,עושה עבודה טובה לצורך ניווט ,יומן פגישות
סוללה חלשה ביותר !!!!!!!!!!חסרון נוסף הינה מערכת ההפעלה 2003
לאחר כל פריקה של סוללה \טיפול מעבדה ,יש להטעין את התוכנות מחדש
לא הייתי קונה אותו בדיעבד אם הייתי מודע לזמן הקצר של הסוללה.הסוללה במצב המתנה נגמרת מהר מאוד. ישנן בעיות בטעינה, לאחר הטעינה שהמכוון הראה סוללה מלאה, ניתקתי מהחשמל והמכוון ירד כמעט עד הסוף. לעיתים אני מטעין אותו ולאחר שלושה ימים אני מדליק וישר קופצת ההודעה שהסוללה חלשה והמכוון מראה כמעט שאין סוללה.לפעמים זה קורה אחרי תקופה של 10 ימים. דיברתי עם מספר חברים שכבר מכירים את המכשיר היום וכולם התלוננו על בעיות סוללה. התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שככה המכשיר עובד ולא ידוע להם על בעיות כאלה. והכי מרגיז שהתומך אמר לי שהכבל לרכב איננו מיועד בכלל לטעינה וצריך להטעין אותו בבית. דבר שלא נאמר לי בקניה ובאתרים תמיד כתוב שזה כבל טעינה לרכב. חוצפה!!!בעייה מרגיזה אחרת היא כפתור ההדלקה שנלחץ בקלות שסתם תופסים את המכשיר ללא כוונה להדליקו או שמניחים אותו בתיק.
מחיר
לא נתקלתי בבעיות או אתחולים לא רצויים
זמן סוללה קצר מאוד כשהמכשיר לא בשימוש.
בין שלושה ל-14 יום בלבד.