נמצאו 16 חוות דעת על מוצר מסך מחשב Samsung 931C סמסונג

עצוב מהמם במיוחד שחור ונהדר איכות התמונה ממש יפה וכפתור ה MODE רק מוסיף טובות למוצר יש לי אותו חודש ואני מאושר עד השמייםעיצוב, איכות, מהירות ותמונה
קצת יקר יחסית

ארז
04.10.2007
מאוד מרוצה !!!העיצוב יפהפה , רזולוציה וחדות מצויינים. המסך משמש אותי בעיקר בוורד ואקסל ואני מאוד נהנה ,גם מן הגודל וגם מהחדות והצבע .ההתקנה התארכה מאחר שכרטיס המסך שלי היה משנת 2000 ולא עמד בחדשנות .לאחר החלפתו(מאתיים ש"ח) הכל הסתדר ללא כיול וללא כל שימוש בדיסק התוכנה המצורף למסך עיצוב יפה ,רזולוציה וחדות נהדרות
בינתיים אין

דניאל
15.09.2007
שלום רב לכולם! וחג שמח בטח!אני מתכנת מקצועי. עובד בתחומים רבים כמו אינטרנט, גרפיקה,ניהול בסיסי נתונים, מוזיקה, סרטים. עבדתי עם עשרות מסכים של כל החברות וטכנולוגיות.אחרי עבודה במשך שבועיים עם מסך מחשב Samsung 931C מצאתי כמה חסרנות משמעותיות מאוד. קודם כל הוא גורם להפסד עיניים שלכם בצורה ישירה ומהירה. כל ה mode-ים שלו לא מתאימים לאף צורה של עבודה במחשב. לא תוכלו לראות סרטים, לא לעבוד באינטרנת. אני כבר לא מדבר על כתיבת טקסטים בתוכנות מסוג word, notepad...פשוט אי אפשר לעבוד. חוץ מזה מסף מאוד כבד ולא גמיש.אין אפשרות להוריד גובה, לשנות זווית בצורה נוחה.אולי זה מצחיק, אבל אחרי חצי שעה עבודה עם מסך הזה גב שלי פשוט עייף. בגלל כדי לראות מה שכתוב למעלה צריך לעמוד מהכסא, וכדי לראות למטה - צריך להתכופף למטה. המסך בילתי לא מתאים לילדים. אי אפשר לשחק, אי אפשר לראות תמונות וסרטים. חבל על הכסף. החזרתי את המסך לחנות. למה בארץ אין ארגון שמאשרת איכות אלמנטרית של מוצרים חשמל? מסך הזה עולה המון ואנחנו צריכים לקנות חתול בשקית. אני חושב שמוצרים כמו מסך הזה לא צריכים להגיע לארץ בכלל.חבל מאוד על אנשים שקונים את זה... Samsung, אני לא מאמין יותר לכם!אין
לא מתאים לעבודה מקצועית, לא מתאים לראות סרטים,
מוריד ראייה וכואבים עיניים.כבד ולא גמיש. זווית ראייה פחות מ160.
מוריד ראייה וכואבים עיניים.כבד ולא גמיש. זווית ראייה פחות מ160.

דבר ראשון, עיצוב מדהים. הצבעים בוהקים ומקבלים תמונה מאוד ברורה וטובה.הוא אחלה לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית.מה שכן, אם רוצים לראות סרטים בו אז רק מקרוב, מרחוק הוא זוועה.בצפייה בסרטים מרחוק רואים ממש גרוע, התמונה מעורפלת והדמויות על המסך נראות כמו כתמים שחורים. בקיצור, ממש לא מומלץ למי שמתכנן להשתמש במסך לצפייה מרחוק.הבנתי שזה בגלל שזה מסך LCD, אז אם זה ככה בכל מסכי הLCD, אין סיבה לראות זאת כחסרון. סה"כ, המוצר אמין וטוב. אמין, יציב, אין פיקסלים שרופים, תמונה ברורה וחדה, צבעים בוהקים
גרוע לצפייה לסרטים מרחוק
לא ניתן לכוונן את הרגל של המסך (למי שזה מפריע, לי לא)
לא ניתן לכוונן את הרגל של המסך (למי שזה מפריע, לי לא)

מסך מעולה מחברת סמסונג המאד ידועה בתחום הזה.המסך ממש מדהים, יש לו עיציוב מרשים, איכות גבוהה וחדות חבל על הזמן.יחס הנגדיות במסך הוא 1:2000 שהוא נתון מצוין !!המסך לא רחב ונמוך (הוא 3X4) שבו התמונות נראות בצורה יפה, הגלישה יותר נוחה, והשטח יותר גדול.בסה"כ מסך נפלא אבל קצת יקר הייתי אומר.ממליץ.יחס נגדיות גבוהה.
עיצוב יפה.
איכותי.
עיצוב יפה.
איכותי.
קצת יקר.

לא כדאי מסך מרשים בעיצובו אבל הצבעים לא טבעים המסך בוהק ואין דרך לתקן זאת הבהירות מפריע הירוק ניראה כמו סטיקלייטיפה טוב לסרטים
לא טבעי לא יעיל לעבודה שוטפת במחירו אפשר להשיג טוב יותר בהרבה

המסך נרכש לאחר סקירה מקיפה בנושא והשוואה אישית של מסכים בחנויות. הוא נמצא אצלי כ-4 חודשים, ואני פשוט נהנה מכל רגע של שימוש בו.התצוגה בוהקת, נהדרת וברורה (בעיקר טקסטים), המסך לא מתחמם, ספק הכח בנוי בתוך המסך עצמו (אין צורך בלבנת חבלה על השולחן), עיצוב ויופי מדהים (בדיוק אותו מסך מדגם 931BF רק עם ציפוי קריסטלי) והכפתורים נגישים, אך עם זאת מוסתרים.1. יופי המעשיר מאוד את עמדת המחשב.
2. ספק כח מוסתר.
3. תצוגה בהירה וברורה.
2. ספק כח מוסתר.
3. תצוגה בהירה וברורה.
הכיוון האוטומטי לא פועל בחיבור DVI, ולכן, כאשר משתמשים בחיבור זה יש להקדיש זמן לכיוון התצוגה בצורה אופטימלית.
המחיר מעט יקר
המחיר מעט יקר

המוצר איכותי אבל - הצבעים במסך בוהקים ובעלי גוון לא טבעי, ולא הצלחתי לכוון אותו שיהיה סביר, נאלצתי להחליף אותו.מי שמתכוון לקנות חייב לבדוק שזה מתאים לו, ז"א ללכת לחנות ולראות תמונות טבע ולראות שהן לא "שטוחות" לו מידי.בטקסט המסך איכותי.ברור וחד
עיצוב
עיצוב
צבעים בוהקים לא טבעיים ו"שטוחים"

נרכש ביוני 2007עברתי ממסך "19 MAG CRT לדגם זה .לכל מי שיעבור כמוני יממך CRT לדגם זה יהיה מאוד מאוד קשה להתרגל!הצבעים מאוד בוהקים! הקונטרסט מאוד חזק בצבעים !בעניין הצבעים הבוהקים זה מאוד נפוץ במסכי LCD .לאחר שבוע שלם של ניסיון להתרגל למסך כמעט התייאשתי ! השוואתי אותו לכל ה5 מסכי LCD שיש לי במשרד בעבודה ופשוט לא הצלחתי להבין למה רואים כלכך לא טוב!!!וביחס למסך CRT שהיה לי בכלל הרגשתי שירדתי ברמה! ( מסכי CRT ידועים עד היום מבחינה טכנולוגית עדיין מס' 1 )לבסוף גיליתי שיש אופציה במסך להעביר למצב DYNAMIC CONTRAST , מצב זה מעביר את המסך למצב שהצבעים לא בוהקים הקונטרס מדויק יש חדות מאוד גבוהה בתמונות ואם יש לכם כרטיס מסך חזק ( מעל ה1000 שקל ) יש לכם אופציה להוציא מהמסך הזה את המקסימום מכיוון שהתוכנה שהוא מגיע איתה לא שווה כלום!את ההבדל העצום אפשר לראות על תמונות באיכות גבוהה ( תמונה מעל 2MB ) בתמונות שאיכותן נמוכה לצערי המסך מציג אותן באיכות עוד יותר גרוע!זה אחד המינוסים הגדולים במסך זה ! הוא כלכך חד שהוא מציג תמונות באיכות נמוכה באיכות עוד יותר נמוכה!משחקים רצים עליו מעולה! ( בחיבור DVI יש משחקים שהצבעים שלהם הוא משנה לחלוטין )סרטי AVI במצב של FULL SCREEN לא נראים טוב! ( חובה להעיבר למצב 16:9 )הטקסט נראה כאילו משהו ממש כתב על המסך ( בגלל החדות הגבוהה )לסיכום ! למי שמעוניין במסך זה לשימוש באינטרנט אופיס ועבודות משרד הוא לא מומלץ בכלל! לגיימרים הייתי ממליץ לחזור למסכי הCRT שמבחינה טכנולוגית עדיין יותר טובים! אבל עם כרטיס מסך טוב אפשר להגיע עם המסך הזה באמת לחווית צפייה . למי שכן רוכש אותו מומלץ לראות אותו קודם בחנות ולא לשכוח להעביר למצב DYNAMIC CONTRASTמבחינה וויזואלית מדהים
אפשרות לכיוונון מצב ראייה על ידי לחיצה בכפתורי המסך
איין פיקסלים שרופים
זול
התוכנה שמגיע איתו מסורבלת ,
לוקח הרבה זמן להתאים אותו לעבודה שוטפת
תמונות באיכות נמוכה נראות יותר גרועות.
לוקח הרבה זמן להתאים אותו לעבודה שוטפת
תמונות באיכות נמוכה נראות יותר גרועות.

נמצא אצלי כבר שלושה חודשים.מתפקד מעולה.חלק מאד מזכיר מסכים של אפל ברמת הגימור.זרקתי עליו כל דבר שאפשר: אנטרנט משחקים מהירים .אופיס, תוכנות עריכה שונות והוא לא מזייף בכלום.עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר
לא מצאתי עדיין.

יוחאי
25.04.2007
מסך מעולה מאוד מרוצה איכות תמונה חדה ונקייהקצת יקר אבל על איכות משלמים ואיכות כזאת עוד לא ראיתי יאללה רוצו לקנותעיצוב מדהים
קל להתקנה
ראות נקייה וחדה
קל להתקנה
ראות נקייה וחדה
כפתור הדלקה מאיר בכחול ואין ציר אבל זניח שווה שווה שווה!!!

עברתי ממסך סמסונג SyncMaster 710v שזה מסך 17 אינטש דק ותאמינו לי את ההבדלים המשמעותיים באיכות אני לא אצליח לסיים בכתב. מדובר בהחלט במסך הכי טוב,יפה,איכותי,מושלם,יעיל,ששוה את התמורה שניתקלתי בו עד היום.רזולוצייה מצויינת וגבוהה,צבע שחור מעניין,סמסונג,שליטה מלאה דרך התוכנה אין צורך להתעסק עם המסך פיזית,איכות צפייה חסרת תקדים.
עוד לא מצאתי.

טל
16.02.2007
משתמשי האופיס והאינטרנט היזהרו !נדרשת עבודה רבה עם תוכנת הכיול המצורפת כדי להגיע למצב נוח לעבודה כיוון שהצבעים הבהירים של המסך ממש בוהקים וקשה לכוונם.אולי זה יתרון למשחקים וסרטים, אבל ממש לא לעבודה משרדית - לי זה ממש הפריע עד שכיוונתי אותו חלקית וקצת התרגלתי.חדות, עיצוב.
למסך יש צבעים שונים מהמקובל תראו בחנות מול צגים אחרים, והבהירים בוהקים ומפריעים לעבודה שוטפת!!!

מסך מדהים. הכי טוב שראיתי בכמה רמות מעל..חד ברמה מדהימה, גם הטקסט שיכול היה להיות בעייתי במסכים אחרים.מבחינת איכות:
חד מאד, צבעים מדהימים, במעבר בין גוונים פשוט רואים מה הוא שווה.
מבחינת יופי הוא פשוט רהיט לחדר.
חד מאד, צבעים מדהימים, במעבר בין גוונים פשוט רואים מה הוא שווה.
מבחינת יופי הוא פשוט רהיט לחדר.
החסרון שלו הוא שאין ציר!
קצת מעצבן אבל שווה את זה.
וגם שהכפתור הפעלה מאיר באור כחול, אבל זה חלש אז נוותר לו.
קצת מעצבן אבל שווה את זה.
וגם שהכפתור הפעלה מאיר באור כחול, אבל זה חלש אז נוותר לו.

ורד
25.01.2007
מסך מעולה!!! קניתי אותו אחרי בדיקות של חצי שנה, אני משתמשת במסך בעיקר לעבודה עם וורד ואינטרנט , הכתב נראה מצוין הרזולוציה מצוינת, הוא לא בהיר מידי, במשחקים אין שום קפיאה של תמונה או תגובה איטית, צבעים אמיתיים בסרטים, בקיצור מסך מושלםרואים טקסט מצוין
צבעים אמיתים וחדים
התקנה קלה ופשוטה
נראה מעולה על השולחן, מסגרת שחורה מבריקה
שווה כלשקל שהשקעתי עליו
אין פיבוט למי שצריך, המסך מספיק גדול ורואים טוב גם ככה
קצת יקר, אבל על איכות משלמים, כבר ראיתי המון מסכים ואין מה להשוות לאיכות של המסך הזה

אוהד
10.01.2007
זהו דגם ההמשך של 931BF (קניתי אותו בהתחלה ואז החלפתי), ולכאורה עם אותו המפרט. ההבדל היחיד, ע"פ מראית עין, זוהי המסגרת שבדגם הזה היא קריסטל, בניגוד לצבע השחור הרגיל בדגם הקודם. עוד הבדל קטן זוהי הבהירות, שבדגם הזה היא 250 לעומת 300 בקודם. העניין הוא, שבפועל, הדגם הזה טוב יותר, ואיכות הצפייה טובה יותר. נראה שבסמסונג הכניסו שיפורים נוספים שלא באים לידי ביטוי במפרט, אבל בולטים כאשר משתמשים במסך.איכות תמונה מצויינת
לא מקרטע במשחקים או בווידאו
קל לתפעול ושימוש