נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מסך מחשב Asus MW221U אסוס

felix
01.03.2008
קניתי את המסך לפני מספר חודשים ואני מאוד-מאוד מרוצה. מסך פשוט פצצה! אין לי דבר שום מילה רעה להגיד עליו.ל - ran שסובל מכתב לא ברור: פשוט שחק עם הגדרות הרזולוציה! אני גם לא היתי מרוצה ביום הראשון עד ששמתי 1152 על 864. מאז הכל נהדר. נכון, המספרים האלה נראים מוזרים במבט ראשון, אבל תנסה, ולא תצטער.על פי הסקר שעשיתי בעצמי אצל טכנאים במעבדות מחשבים, המסך הזה הוא אחד האמינים ביותר שיש. לא קורה בכלל שהוא מתקלקל.
אם יש לכם כרטיס מסך ישן מלפני שנתיים-שלוש, הוא יכול להתאמץ ולעשות רעש, למרות שעדיין יעבוד בסדר. אם הכרטיס שלכם די חדש - אין שום בעיה.

אורח
29.10.2007
מסך פצצה, כותבי הביקורות בזאפ עשו עוול, מסך בשורה הראשונה, ומהשואות מיקצועיות מתמודד לא מנוצח מול המסכים הטובים ביותר (בלי שמות...), לכן במקום 4 אני נותן לו 5 נקודות.הכי יפה שיש
חדות נדירה
16.7 מיליון צבעים
רמקולים
חיבור DVI
תאמינו לי אין עליו ועוד במחיר כזה.
חדות נדירה
16.7 מיליון צבעים
רמקולים
חיבור DVI
תאמינו לי אין עליו ועוד במחיר כזה.
שמעתי שיש בשוק גירסה אחרת של מסך זה תחת אותו שם תבדקו את זה, אבל זם במסכים אחרים זה כך.

מסך ברמה די נמוכה. לא ציפיתי יותר מדי מפאנל מסוג TN, אבל המסך הזה הפתיע אותי לרעה, לכן שרד אצלי רק ערב אחד. מתאים למשחקים בלבד מכיוון שאז לא ממש שמים לב לזליגת אור של מנורות המסך מלמעלה ומלמטה ולצבעים הגרועים ולא אמיתיים שלו. לכל שימוש מלבד משחקים לא מומלץ בכלל.הגודל, העיצוב והמחיר
כל שאר הדברים חוץ מהאיתרונות שצוינו. פשוט איכות מזעזעת... לסיכום: תלכו אל מסך 20 איכותי באותו מחיר, או 24, שזה יקר הרבה יותר

מסך מדהים! תמונה חדה ביותר שלא יעבדו עלכם עם ניגודיות של 1-3000 בחברות השונות סתם חרטה וגימיק פרסומי. ישנם פרמטרים רבים באיכות המסך ומסך זה עונה על כולם.ASUS שיחקו אותה בגדול!!!ממליץ בחום רב.חדות ואיכות תמונה
מסך מעוצב ומאוד יפה
איכות החומרים מהם המסך עשוי מאוד גבוה.
מסך מעוצב ומאוד יפה
איכות החומרים מהם המסך עשוי מאוד גבוה.
לא נתקלתי עדיין

ran.achi
11.03.2007
קניתי את המסך איך שהוא הגיע לארץ, אני מאוד סובל - יש לי לפטופ X60 וניסיתי גם שני לפטופים אחרים בחיבר אנלוגי לא ניתן לראות כתב ברור. גם אם מגיעים למשהו סביר הוא נהרס ב restart הבא. קניתי מחשב נייח עם כרטיס DVI ואני משתמש ב remote desktop, נראה איך ה DVI מחר.גדול, בהיר
מתכוונן רק בציר אחד וגם זה בקושי
לא ניתן באנלוגי (מלפטופים) להגיע לכתב ברור