נמצאו 5 חוות דעת על מוצר טלוויזיה Philips 32PF5331 פיליפס

simgefen
28.12.2007
להתרחק כמו מאש.מכשיר שמתקלקל לעיתים קרובות.במשך חצי שנה שהה במעבדה 3 פעמים ועדיין גורם לבעיות.רעשים בהפעלה וכיבוי, פס על המסך (צריבה)לא נדלק. גודל התמונה מתחלף תוך כדי צפייה.כשהמכשיר עובד, איכת התמונה טובה
מכשיר גרוע ביותר מבחינה טכנית
מבלה יותר במעבדה מאשר בבית.
מבלה יותר במעבדה מאשר בבית.

עיצוב פשוט יפה ונקי . ניתן להצפין את כול החיבורים והחוטים דרך הבסיס של הטלבזיה.תמונה טובה בדרך כלל. איכות התמונה משתנה בהתאם לסוג החיבור ומקור השידור.בצפיה במקור DVD האיכות התמונה הגבוהה ביותר. במעבר בין התחנות בכבלים נוצר רעש קצר ומעצבן שנפתר ע"י התקנה של "פילטר" מחברת הכבלים. איכות הקול מאכזבת לכול מטרה מעבר לחדשות. מומלץ להשתמש בקולנוע הביתית. עיצוב נקי. תמונה טובה. שלט פשוט וקל להפעלה.
צורך בשינוי גודל התמונה בשלט במעבר בין מצב סרט או רגיל. לא תמיד רואים את כול הכתוביות . איכות קול מאכזבת.

פנחס
31.03.2007
עיצוב ומראה גימור טובים כניסות ויציאות המערכת בשפע פונקציות מתקדמות הדבר החשוב ביותר וזה איכות התמונה לא משהובחיבור של מחשב התמונה לא איכותית לא ברורה דרך S-VIDEOבחיבור ממיר של לויין התמונה לא נקייה מספיק .(יכול להיות שהציפיות שלי יותר מידי גבוהות )יציאות רבות
איכות שמע מהטובים שיש 30 ואט כל אחד
איכות שמע מהטובים שיש 30 ואט כל אחד
איכות התמונה לא משהו

barak
18.03.2007
קניתי את המוצר לפני כחודש ואני לא מפסיק להנות .תאמת שאני לא ממש הבנתי . . בהירות ניגודיות . . פשוט רציתי טלויזיה איכותית שלא יהיו לי איתה בעיות וקיבלתי את זה בגדול אני אישית מישתמש בה לרוב למחשב ולYES והיא לא מאכזבת רואים טוב בכל מצב וזוית נוחה לתפעול והכי חשוב . . . יפיפיה !! ממליץ בחום !את הפרטים הטכנים אתם כבר יודעים אז רק אומר שצריך לראות כדי להאמין .
הקשר בינך לבין החברים\חברה שלך יתדרדר עד לרמה שהחברה אומרת זה או אני או היא . . :)

חיים
29.12.2006
טלויזיה מדהימה. איכות תמונה סוף הדרך, שלט מאוד ידידותי, סאונד מעולה ומעוצבת בצורה מדהימה, 2 יציאות HDMI, אני התלבטתי רבות בין שארפ, וטושיבה, בסוף הלכתי על פיליפס ואני לא מתחרט לרגע. איזה צבעים חדים יש בטלויזיה הזאת והרבה יציאות.תמונה מדהימה, שלט ידידותי, סאונד מצויין, 2 ימציאות HDMI, מה צריך יותר מזה. מומלץ ביותר. רוצו לקנות.
עדיין לא מצאתי חסרונות בטלויזיה עצמה, החיסרון היחיד שיש הוא במחיר שהוא גבוה אבל על איכות משלמים.

טלוויזיה Philips 32PF5331 פיליפס