קיבולת תוף גדולה מאוד.
סחיטה חזקה..
ממוחשבת.
צג גדול.
נותן את זמן הכביסה בדיוק של דקות.
ניתן לקבוע מראש מתי תסתיים הכביסה - חשוב מאוד.
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Bosch WAE20460 בוש
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מומלצת ביותר.קיבולת גדולה.כל השכלולים הדיגיטליים האפשריים מלבד שקילה אוטומטית.מתאים למשפחות גדולות או עם ילדים קטנים.
קול חזק ובתדר גבוה בזמן הסחיטה.
רכשתי אותה לפני חודשיים ושבוע עבור אמא אמא שלי,לאחר שבדקתי והשוויתי.לבסוף החלטתי ללכת על בוש.אני מצטער לומר שכנראה טעיתי בבחירה הזאת,המכונה לא מורידה כתמים כמו שצריך ואמא שלי מתלוננת,היו לה לפני כמה מכונות והתוצאות אחרות.
תכולה גדולה,וקל לה להכניס שמיכות ודברים כאלה למכונה.מעט לא נוח לה עם הגב אבל רצינו תכולה גדולה.
marina
15.04.2007
התכולה ממש עוזרת ונותנת פתרון יעיל לעומסי הכביסה האסטרונומייים המתווספים למשפחתי.אינני מרוצה מהתוצאות,אני רגילה להרבה יותר מכך.
תכולה גבוה,הייתי רגילה למכונה של 5 קילו ומרגישים בהבדל .
פתח הקניסה מאוד רחב ונוח.
פתח הקניסה מאוד רחב ונוח.
התכנית הקצרה של 15 דק' הינה אשלייה,מדובר אך ורק לתכולה של 2 קילוגרמים, בנוסף בגדים לבנים לא יוצאים לבנים כפי במכונה הישנה שלי.
ריטה
22.03.2007
מכונת כביסה אלגנטית מאוד נוחה להפעלה,הכפתורים עדינים ביותר.כפתור הפעלה וכיבוי קשה לדעת בברור מתי הוא כבוי באמת רק אחרי שמסובבים את הכפתור של התוכניות בטוחים שאכן זה כבה.
קלה להפעלה יחסית, יתרון נוסף ה-15 דקות. שזה ידאלי ביותר.
מהירות סחיטה גבוהה.
מהירות סחיטה גבוהה.
אין כמות כביסה בק"ג.
לחצן הדלקה וכיבוי מהבהב. קשה לדעת בודאות אם אכן הוא כבוי אלא רק ע"י סיבוב כפתור התוכניות
מכונה גדולה בכל אמות מידה, קנינו אותה תוך מחשבה קדימה על ילדים (זוג צעיר) המכונה הגיעה יום לאחר ההזמנה והטכנאי יום לאחר מכן.
תכולה, אפשרות להפעלה עתידית , תוכנית קצרה 15 דקות.
כפתורי מגע עדינים, תוכניות שלא נראות שימושיות.
קצת מסובכת לתפעול ראשוני.
קצת מסובכת לתפעול ראשוני.
מכונת כביסה Bosch WAE20460 בוש