מסך מחשב Viewcom VC9005LD2
זמן תגובה:
2 מילי שניה
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מסך מחשב Viewcom VC9005LD2

הטוב: המסך הזה עקב מחירו הנמוך נמצא באלפים בהרבה חברות בישראל. אין הרבה דברים מיוחדים שניתן לומר עליו ואני מתפלא על הביקורות האחרות. מצד שני מי שקונה אותו הוא סגמנט ה VALUE של הלקוחות שכנראה לא ראו מסך של DELL או NEC להשוות אליו ולדעת מה זה באמת מסך LCD איכותי.הרע: אין שום תוספות כמו USB HUB מובנה, או קורא כרטיסי זיכרון. הרמקולים המובנים אינם איכותיים כלל וכלל, העיצוב אפרורי ומשעמם, הרגלית אינה יציבה ולמעשה קעורה כך שהמסך נוטה טיפה אחורית ואינה שטוחה כמו בשאר המסכים.אין אפשרות לחיבור DVIאין ציפוי אופטי CLEAR/מבריק ה"מחייה" את התמונהזול
- אין תוספות
- איכות תמונה לא משתווה לזאת של המסכים ה"בוגרים"
- אין DVI
- מראה אפרורי ומשעמם
- איכות תמונה לא משתווה לזאת של המסכים ה"בוגרים"
- אין DVI
- מראה אפרורי ומשעמם

אמנם רק יום אחד אצלי ובינתיים עושה רושם טוב, במיוחד לאור מחירו הזול. נחיה ונראה לאורך זמן, אני מבטיח עידכונים אם יהיה צורך.עושה רושם שהוא עושה מה שמסך אמור לעשות, אני עובד עליו ברזולוציה גבוה ובקצב רענון בינוני 75HERZ
אל תבנו על הרמקולים המובנים, רמקולים ב 30 שח ישמעו כמו מערכת סטריאו לעומת הרמקולים במסך. עוד משהו, מחשב במרחק 20סמ גרם להפרעות במסך.

תפעול: הרגל של המסך מפריע לחיבור החוטים, צריך לעשות חיבור החוטים לפני חיבור הרגל.מסך די יפה. נראה איכותי, לא פלסטיק זול.רכשתי אותו במרס 2007יש 2 בעיות:1. הפרסומת מציינת בהירות של 350 בעוד הפרטים שבהוראת הפעלה מציינים 250טעות או רמאות ?2. המסך שלי הגיע עם פיקסל שרוף ואין זה נחשב פגם לגבי האחריות. כלומר עדיף שיהיה לך מזל טוב אם אתה רוצה לקנות את המסך הזה או שלא מפריע לך פיקסל שרוף3. זמן תגובה פורסם כ 2MS. מה שכתוב לי הוא 2MS/6MSזול,
יפה,
פרטי הפירסום לא נכונים
קבל DVI לא כלול, צריך להוסיף כסף עליו

אבי
12.02.2007
מסך ענק פצצתי לסרטים משחקים אינטרנט ממליץ בחום, מעבר לכך לחטוף את המסך הזה.ממליץ בחום למי שרוצה לקנות מסך פשוט אחד הקניות הטובות שלי בשנים האחרונות.פשוט מרוצה.מסך גדול ונוח לצפייה פשוט מסך טוב !!
דק ויפה
בצבע כסף מסך מרשים ויפייפה.
דק ויפה
בצבע כסף מסך מרשים ויפייפה.
הדבר היחידי שאי אפשר להגביה למרות שבגובה שלו, דיי אחלה מעבר לזה.......כלום!

משה
06.02.2007
מסך מצויין, מהיר בטירוף, לא צורב את העיניים ואפשר לעבוד מולו שעות בלי להתעייף! מעבר לכך, בתור גרפיקאי, תמונות ואנימציות תלת מימד, עולות בצורה מושלמת. ממליץ בחום.תמונה טובה
עיצוב נקי ויפה
זול יחסית
אחריות טובה מבית טוב
תמונה טובה וצבעים יפים וחדים
נתונים תכניים מעולים
לא מצאתי במסך אף חסרון, יש בו כל מה שאני צריך - ומעבר לכך.
אולי באמת בעניין שאי אפשר לכוונן אותו - אבל לי זה לא מפריע.
אולי באמת בעניין שאי אפשר לכוונן אותו - אבל לי זה לא מפריע.

איילה
01.02.2007
ממליצה בחום, בעיקר למי שאוהבים לקבל תמונה שמפנקת את העין. מסך מרהיב, כל תמונה מלאת חיים.שווה את הכסף. הנאה מובטחת.זמן תגובה הכי נמוך שיש בשוק.
יחס ניגודיות גבוה יחסית.
רמקולים - מי צריך איתם על השולחן אם אפשר על המסך.
יחס ניגודיות גבוה יחסית.
רמקולים - מי צריך איתם על השולחן אם אפשר על המסך.
אני לא חושבת שיש משהו קריטי על מנת שאני יכתוב. אחלה מסך.

ירון
24.01.2007
אחד המסכים הטובים בהם נתקלתי והיה לי קודם מסך LCD שלא היה ממש להיט. המסך הזה לעומת זאת היה ממש הלם תרבות ברגע שחיברתי אותו נדהמתי מהעומק של הצבעים והחדות. סיכום אומנם קצת יקר אבל בהחלט שווה את הקנייה. הצבעים מהממים, הרצולוציה מדהימה , והחדות אין מה לדבר.
המסך מגיע עם שני אפשריות לחיבור רגיל או DVI הדיגיטלי.
זמן 2MS .
המסך מגיע עם שני אפשריות לחיבור רגיל או DVI הדיגיטלי.
זמן 2MS .
המסך פיזית מאוד גדול (אבל מצד שני המסך הוא 19" ).
חוץ מזה הוא מעולה!!
חוץ מזה הוא מעולה!!

יולי
17.01.2007
המסך השני שאני קונה של המותג הזה. פשוט מעולה. היה לי דגם "17 שקניתי לפני שנה וחצי, בעקבות המסך הראשון קניתי את השני. סך הכל אחלה מסך זמן תגובה מינימלי (2MS) ויחס ניגודיות טוב.עוד כמה ימים אני קונה כרטיס טלויזיה, ואני בטוח שאני יראה מעולה. אם לא אני יחזור כדי לדווח על זה...אני ממליץ לכל מי שמתלבט ולא רוצה לשלם יותר מידי כי הוא מעולה.יחס ניגודיות טוב - 1:700, וזמן תגובה מינימלי. חוץ מזה המסך מציג את התמונה באור חזק. הבהירות שלו היא 350 CD/M2. יש גם רמקולים צמודים.
אין למסך הזה חיסרונות, ראיתי אותו קודם בתצוגה באיזה חנות באיזור המרכז לפני שקניתי אותו כדי לבדוק שאין לו משהו שיפתיע אותי. אחלה מסך.

מסך מחשב Viewcom VC9005LD2