Creative ‏Jukebox Zen Xtra 30GB

נמצאו 18 חוות דעת על מוצר Creative ‏Jukebox Zen Xtra 30GB

הנגן ברשותי כבר מעל שלוש שנים,נפח עצום של 30 ג'יגה-מה שאומר שניתן להכניס אליו כמות אדירה של שירים,לנגן יש סוג של כפתור-ג'ויסטיק בצידו הימני כדי להעביר שירים קדימה ואחורה וכדי לבחור בפעולות נוספות של הנגן(מאוד נוח),איכות השמע שלו פשוט פנטסתית(מעל 96 דציבל),המסך שלו בצבע כחול ניתן לכוון אותו ולהגיע לרמת ניגודיות מקסימלית,יתרון גדול לנגן הוא שאפשר לארגן רשימות השמעה בדיוק כמו במחשב ובכך לחסוך זמן של חיפוש שירים,גוף הנגן עשוי מאלומניום ומקנה לו מראה אלגנטי ומצד שני מראה של נגן מאסיבי וחזק(מזכיר ד' קשיח בצורתו),הנגן מגיע אם תוכנה כדי להעתחק אליו שירים(לא מסובכת)ומגיע אם נרתיק מעור כדי לשמור עליו,האוזניות שלו לא היו הכי איכותיות ואפילו אוזנייה אחת לא עבדה.וכמובן הדבר העיקרי ששמרתי לסוף זה הסוללה שלו,שלא כמו בנגנים אחרים-יש לו סוללה פנימית שניתן להחליף אותה אבל היא מאוד חלשה וניגמרת אחרי שעתיים של עבודה רצופה ובעיני זהו חיסרון מאוד גדול.לסיכום אומר רק שלתקופתו זהו היה הנגן המוביל בשוקוכמובן שקריאטיב מובילים גם היום,נגן די טוב אם יכולות טובות ונפח עצום וכמובן במחיר טוב היום ולא כמו מלפני שלוש שנים :-)דבר אחרון לסיום:אם היו מציאים לי אותו היום לא הייתי קונה אותו!!!הנגן ניקנה בספטמבר 2004
אירגון של רשימות השמעה,נפח גדול של 30 ג'יגה,איכות סאונד מדהימה,משמש גם ככונן גיבוי נוסף,מעבר נוח בין השירים,מגיע אם נרתיק מעור,מחיר זול!!!
סוללה מאוד מאוד חלשה!!!גדול מגושם וכבד!!!אין כפתור STOP!!!טעינה יחסית ארוכה!!!דורש תוכנה כדי להעביר אליו שירים!!!אוזניות לא איכותיות!!!
מכשיר עם איכות טובה, הרבה מקום וזול ביותר. מומלץ רק לאנשים שלא מעניין אותם שום דבר חוץ מאלו כי כיום יש מכשירים הרבה יותר טובים.
איכות מחיר הרבה מקום - עושה את כל מה שהוא מבטיח
הרבה יותר מדי גדול, אין בו שום דבר (רדיו, וידאו, תמונות) חוץ מהמוזיקה.
צריך להתקין תכנה מיוחדת כדי להעביר לשם שירים.
אמנם יש לי את הנגן רק שלושה ימים, אבל אני כבר רואה איך אני לא אעזוב אותו לשניה עד שיעבור זמנו.יחסית למחיר, תמורה מלאה ואף יותר. (המחיר, אגב, נמוך כל-כך הוא בגלל שהמוצר פותח בשנת 2003 וכבר לא נחשב "מודרני" ולא בגלל שהוא מלא בבאגים או משהו כזה)מומלץ מאד למי שאוהב מוסיקה ולא משנה לו שלא לראות קטעי וידאו או תמונות במכשיר שלו.זה נשמע כאילו אני סוכנת מכירות של "קריאייטיב" (:(לא היה לי מקום ביתרונות, אבל למכשיר יש גם אופציות להגדרת הסביבה שבה אתה שומע (סביבה רועשת, סביבה שקטה) כך שהווילום מותאם. והחלוקה היא לפי רשימות שניתן להגדיר, אלבומים, אמנים, ז'אנרים..)
-תאורה חזקה
-אסור לזעזע את הנגן או לקרב אותו למגנט, כי הוא מבוסס דיסק-קשיח
חיים photo
חיים
21.03.2007
המוצר מצויין, המחיר זול מאוד בגלל שהוא כבר ישן יחסית אבל למרות גילו המופלג הוא מצטיין! איכות השמיעה היא מעולה, יש לי אותו כבר קרוב לשנתיים והוא פועל בלי שום תקלה ובעיה. לצורת הסידור והקיטלוג של השירים קל להתרגל מהר ולמצוא כל שיר בין אלפי השירים במהירות.
זול ואמין מאוד! פשוט לשימוש הכל ישר ולעניין, לנגן מוזיקה.
גדול מאוד יחסית למכשירים החדשים. אין את כל הפונקציות החדשות יותר של ניגון סרטים ותמונות.
מוצר מדהים!!חובה לכל אוהבי המוזיקה באשר הם, פשוט משמש אותי יומיום ואני מאוד מאוד מרוצה!מאוד קל לתפעול, ניתן לבחור איזה שיר שרוצים בקלות רבה עם אפשרויות חיפוש מאוד נוחות.מוצר מאוד איכותי מבית אמין.
1. 30 GB. לא צריך להוסיף.
2. איכות טובה מאוד.
3. זול.
4. נוח לשימוש.
5. אפשרות ל-Playlist - מאוד נוח.
1. העברת מידע רק באמצעות תוכנה שמותקנת על המחשב.
2. לא באמת נכנס בנוחות לכיס... אבל מסתדרים.
3. סיכון גבוה שיתקלקל בריצה בגלל הטלטולים.
גיא photo
גיא
15.02.2007
מעולה!!!מכשיר אמין וטוב...אני משתמש בו כבר כמה ימים והוא פשוט נהדר, אני יודע שאני נשמע מאוד נלהב אבל זה בגלל שנורא התלבטתי עם לקנות אותו או לא כי פחדתי שבמחיר כזה הוא יהיה גרוע אבל אני מאוד שמח שקניתי אותו ואני ממליץ עליו בחום.זה המכשיר הכי טוב שאפשר למצוא בשוק היום במחיר כזה עם כמות זיכרון כזאת.
עיצוב יפה.
קל לתפעול.
סאונד מעולה.
תוכנת מחשב מאוד ידידותית.
זיכרון גדול.
סוללה שפועלת לאורך זמן.
הגודל אולי קצת מפריע אבל לא מאוד, נכנס לכיס.
הכבל של ה-USB מאוד קצר.
בגדול אין חסרונות...
ליאת photo
ליאת
05.02.2007
מכשיר מעולה למי שאין לו צורך בצפייה בסרטים וכו', למי שמעוניין פשוט לאחסן המון המון מוזיקה בנגן באיכות מעולה, ולקחת אותה איתו לכל מקום... שלא לדבר על המחיר, פחות מחצי ביחס לכל מכשיר בקיבולת הזאת.
קל להפעלה, לא מתחכם...
תוכנה פשוטה לתפעול...
גדול פיזית באופן יחסי.
גרפיקה פשוטה.
לעיתים "נתקע".
כבל USB ממש קצרצר שמסופק איתו!
מוצר מעולה ביחס למחיר ובכלל. יש לי אותו כבר חצי שנה וטפו טפו הכל על הכיפק, מוצר חזק ונוח יחסית (קצת גדול אבל מתרגלים). מנגן באיכות טובה וללא בעיות. הבטריה מחזיקה שעות על גבי שעות.קיצר הMP הכי משתלם ביחס למחיר
מנגן למעלה מ10 שעות רצוף (מנסיון)
זול מאד ביחס לשאר המוצרים.
מאפשר שליטה על איכות הקובץ (ובכך על הגודל).
תוכנת הפעלה מסורבלת לשימושים מתקדמים (ברמה הבסיסית היא נוחה)
מכשיר גדול יחסית (כן נכנס לכיס).
מכוער ביחס לIPOD (לא באמת חשוב לדעתי)
מכשיר מצוין- אמין מאוד ובהחלט נוח לתפעול. במיוחד לאנשים שאוהבים נגנים מסיביים ובעלי נפח גדול ללא פוזה. הנגן מגיע עם נרתיק עור מוצלח ששומר על הנגן מפני נפילות. חבל מאוד שאינו תומך בעברית. התוכנה שמסדרת את השירים דרך המחשב מאוד נוחה וידידותית אבל ברגע שהיא לא מותקנת, אין כל אפשרות לקיים הורדה מהנגן או העלאה לתוכו בעזרת גרירת הקבצים.- חבל. בסך הכל נגן מאוד טוב- עובד אצלי יום יום כבר קרוב ל-4 שנים (מ- 2003) ובעל זמן סוללה ארוך במיוחד (נסעתי איתו לאילת וחזרתי והוא ניגן כל הדרך..!!!).כיום הוא כדאי בעיקר בגלל מחירו הכל כך נמוך לעומת נפחו הגדול.תבלו!
זמן סוללה ארוך
אין בעברית
אלון photo
אלון
30.12.2006
מוצר נחמד. לא יותר.הסאונד של המכשיר מדהים. צליל נקי, עוטף, באס מעולה. על זה אני נותן 5 מתוך 5.אני נותן 2 וחצי עד 3 על המכשיר עצמו מבחינת השימוש בו.להעביר קבצי DATA למכשיר זה מאוד נוח. לעשות NEW FOLDER וזהו. כמו שצריך.אבל להעביר שירים מהמחשב למכשיר זה סיוט. סיוט ענק.אין אפשרות לעשות NEW FOLDER.כל שיר עובר לתיקיה משלו, המכשיר יוצר רשימת אלבומים משלו וקורא להם איך שהוא רוצה. המכשיר לא מעביר את כל השירים, וחלק מעביר לתיקיה שלא צריך.אם אתם רוצים מכשיר שמשמיע מוזיקה טובה, ומשמיעה אותה טוב - אז תקנו.אם אתם רוצים נוחיות בהעברת DATA ושירים בצורה נוחה ואמיתית ולא מתפשרים - אז אל תקנו. כי זה פשוט לא שווה.
סאונד - מדהים. מלא ואמיתי.
30 GB
EAX
אוזניות מעולות
העברת שירים על הפנים - סיוט.
נתקע באמצע העברה.
לא נוח.
קצת כבר וגדול ממכשירים אחרים.
הנרתיק שבא לא משהו.
ELIOR  photo
ELIOR
26.11.2006
אחלה של מכשיר לכל אוהבי המוזיקה למניהם!חברת קריאיטיב היא אחת מהטובות בתחום המוזיקה שזה רק עוד סיבה למה כן.למרות חסרונותיו המכשיר מתפקד מצויין והבעיות שלו הן ענין של קטנוניות ועניין של הרגל.בנושא כפתור ה-STOP:די פשוט האמת, אם שומעים שיר מתוך רשימת השמעה פשוט לחוצים על כפתור ההרצה קדימה והשיר נעצר, ואם שומעים מתוך רשימת ההשמעה לוחצים על כפתור ההשהיה ואז על הבליטה שבין כפתורי ההרצה קדימה ואחורה.
אחלה של מכשיר -הרבה זמן חיפשתי מכשיר למוזיקה שאין עליו תוספת התשלום שיש על כאלה רק בגלל שהם מציגים תמונות וסרטים - ומצאתי אחד :-)
יתרונות שלו זה שסה"כ חברה טובה, מכשיר טוב, ןאיכות שמע מצויינת.
עוד ייתרון מאוד גדול שלא להרבה מכשירים אחרים יש זה בטריה נטענת מובנת שאפשר להחליף (בנתים בחנויות בארץ תמורת 300 שקל פלוס מינוס). כמו כן השימוש במכשיר הוא די פשוט ואין הרבה מה להסתבכך, ומה שגם יש אפשרויות מוזיקה נרחבות שבאות עם התוכנה למחשב.
אומנם המכשיר לא תומך בעברית אבל באנגלית הוא אפילו מציג את כל פרטי השיר על צדדיו (במידה ויש כאלה).
המכשיר מכבה את עצמו אם לא שומעים בו כלום זמן מה וככה חוסך חיי בטריה.
אפשרות נעילת מקשים לכל אלה שמפחדים ללחוץ בטעות תוך כדי השמעה על משו שעלול להפריע.
* אפשרות ההרצה בעזרת הגלגלן בתוך השיר.
מסך LCD גדול ברור עושה עבודה מצויינת.
שום דבר לא מושלם ולכן:
* כיסוי מפלסטיק שלרוב עדין יותר מאשר אלומיניום למשל.
* לא תמוך עברית כמו שכבר אמרתי.
* משקל כבד קצת.
* ארגון חצי נוח של התקיות: מכיון שאין אפשרות לעשות תקיה בתוך תקיה כמו במחשב יש צורך לארגן הכול לפי פליליסטים או למספר באפשרויות של השיר עצמו כדי שיהיה סדר.
* עלול לקראת שהמכשיר ייתקע בתפריט ולכן ישנו חור בצד ללחצן אתחול שפותר את הבעיה.
* כבל ה-USB אומנם מהיר אבל אני קיבלתי אחד של 50 ס"מ שזה קצר מדי לטעמי.
מעולה! מומלץ ביותר! קניתי ואני לא מתחרט בכלל! אני נהנה מכל דקה, מהעמידות, מהאיכות ומה30 gb! מומלץ מאוד למי שמחפש פשוט להקשיב לכל ספריית השירים שלו, שתהיה איתו כל הזמן, מבלי שום צורך בהצגת תמונות וסרטים (mp4 למיניהם). לאנשים אלו, זו הקנייה המושלמת!
30 GB במחיר יותר נמוך מרוב המתחרים, איכות גבוהה במיוחד (אמנם הוא גדול למדי, אבל זה יתרון משום שהוא גם עמיד ביותר. כבר עבר אצלי הרבה מאוד נפילות, ואפילו לא שריטה אחת קטנה - גם בזכות הנרתיק שמגיע איתו). איכות סאונד גבוהה ביותר, הוא נוח מאוד לתפעול, ובעל חיבור usb 2 מהיר וטוב. בזכות הגודל ניתן גם לגבות קבצים מהמחשב וכו'.
אין רדיו למי שצריך, בנוסף דורש תוכנה מיוחדת להפעלה שלו, כלומר אי אפשר לחבר וישר להעביר שירים (Plug & Play, כפי שהזכירו לפניי).