נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מסך מחשב LG 776FM

מסך מצוין ואמין מבית טוב עם רמקולים טובים ואיכות תמונה טובה. עולה כמו מסך LCD זול אבל לדעתי נותן תמורה מצוינת ולאורך זמן. לא מתאים לחללים או לשולחנות קטנים בגלל הגודל.תצוגה מצוינת, צבעים חדים במיוחד, מציג מצוין גם סרטים וסדרות מהירים (אין אפקט "מריחה" מורגש). יפה מאוד, שיקי ואלגנטי. רמקולים מובנים באיכות הרבה יותר ממספקת שמאפשרים לשמוע שירים בלי זיופים. לא יקר יחסית. כמו במרבית מסכי ה-CRT חשש מזערי מפיקסלים מתים או מהבהבים. אמין מאוד, אנחנו איתו כבר 5 שנים ולצערי הגיע לסוף דרכו.
פאנל כפתורי כיוונון בחזית המסך לא נוח במיוחד וקצת קשה לכוון את התצוגה. לוקח לו קצת זמן להגיב אחרי הדלקה. כבד מאוד ולכן גם לא נוח לסובב רק את המסך וכבר קל יותר לסובב אותו עם הרגלית. פיזית הוא גדול מאוד, תופס הרבה מקום על השולחן. הרמקולים סובבים את המסגרת החיצונית וגורמים לו להיראות גדול עוד יותר ממה שהוא באמת. עם הזמן התצוגה נוטה להיות יותר ויותר אפרפרה ואז הוא מכביד על העיניים. פרפורי הגסיסה שלו מבשרים על המוות מהר מאוד, כמעט שאין זמן להיערך עם מסך חלופי. קשה להשגה, מדור ישן יחסית שהולך ונעלם.

אורח
18.01.2006
יש לי מספר מסכים בבית (כי יש מספר מחשבים) - LCD ו CRT ואין על המסך הזה!כשאנשים שואלים אותי איזה CRT לקנות, אני תמיד מזכירה את המסך הזה כמסך אמין ואיכותיממליצה בחוםמסך איכותי ביותר, מדור שהולך ונעלם לצערי
תצוגה מצויינת, הרמקולים המצורפים מפתיעים באיכות שלהם בהתחשב שהם מובנים
תצוגה מצויינת, הרמקולים המצורפים מפתיעים באיכות שלהם בהתחשב שהם מובנים