Tadiran ‏HighSPIRIT 10

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר Tadiran ‏HighSPIRIT 10

אסי photo
אסי
05.01.2008
העיצוב של המזגן מאוד יפה, אך גדול יחסית למזגנים של 1 כ"ס , בקירור מעולה, בחימום בהפעלה ראשונית יש להמתין כ 2 דקות עד תחילה הפעולת החימום, (אך נראה לי שזה ברוב המזגנים כך), מחמם טוב מאוד יחסית למזגנים אחרים של 1 כ"ס , בכל מקרה אני ממליץ בחום על מזגן זה.
עיצוב יפה, מחמם טוב לעומת הרבה מזגנים שלא ממש, אפשרות לשעון שבת, תריס נע על ידי מקש בשלט
אין מתלה לשלט, שלט לא מואר, בהפעלה עם שעון שבת, לאחר כיבוי והדלקה , התריס של המזגן לא חוזר לאותו מקום שכיוונתי לפני.
אליה photo
אליה
10.05.2007
מוצר מוצלח מאוד מגיע בצבע כסוף, נפתח בעת הפעלה תוך כדי נטיה קדימה ממש משגע איך חשבו על עיצוב כל כך אנושי ויפה מאוד אני ממליץ בחום לכל מי שחשוב לו שהמזגן יראה נורמלי בביתו ו/או בחדרו. שקט מאוד מחמם מעולה בחורף ומקרר בקיץ 100% בחירה נכונה יש לו טיימר עד ל-24 שעות. אפשר לחבר לו שעון שבת כי ברגע שהוא נכבה מקצר או משהו כזה הוא נדלק אם קבלת הזרם בחזרה ללא צורך בלחיצה שוב על הכפתור. שווה כל שקל מקסים ומשגע...
שלט מסיבי וחזק אם הוא נופל הוא לא מתקלקל. סוס עבודה. הפילטרים רוב הזמן מכוסים ולכן הם לא מקבלים אבק ויעילותם רבה מכל מזגן אחר
המזגן לא יכול להתכונן בצורה אופקית, כי פתח יציאת האוויר מלמטה למאייד
אין אור בשלט.
אין תפסן על הקיר לשלט.
ואולי המחיר.
אבל שווה....
המזגן הזה הוא יותר רהיט ממזגן. עד היום כל המזגנים היו נראים כמו ארון קבורה לבן על הקיר, והמזגן הזה בא והפך את המזגנים למשהו שמוסיך לחדר במקום לכער את הקיר.
עיצוב דק, עובי המאייד 15 ס"מ. חוץ מזה מזגן שקט ואיכותי מאוד.
כמו כל מזגני תדיראן, אפשר לבטל את השדה הזה - הטופ שבטופ.