נמצאו 10 חוות דעת על מוצר Creative Muvo TXFM 512MB
דירוג עולה
דירוג יורד
דנה
10.03.2007
מומלץ בחום. מקליט סבבה.. גם מהרדיו.. איכות שמע מצויינת. מגיע עם תפס לחגורה / מכנס / מה שבא לכם. עיצוב אלגנטי (במיוחד בהשוואה לכל המכשרים הפשוטים שקיימים בשוק.. שבהם נראה לי שפשוט מחליפים את המדבקה של הלוגו וכולם בעצם מאותו יצרן..)
קטן וקל, אמין, עיצוב יפה, תפריט נוח.
לא קורא עברית.
בסה"כ זהו נגן טוב מאוד שמספק יחס עלות/תועלת מצויין. הוא לא יקר במיוחד ואמין מאוד, במיוחד לאנשים שאוהבים לאנשים ששמים יותר דגש על המוזיקה מאשר על העיצוב והפונקציות. הרדיו לא קולט כלום וזה מצער.רק עשו מה שתעשו, אל תקנו זבל סיני בזול.
- צליל איכותי.
- אמינות גבוהה, יש לי אותו מעל שנה ועוד לא חוויתי שום בעיות בשימוש השוטף איתו.
- שימוש נוח מאוד בפונקציות, קודמיי אמרו שיש בעיה עם הרגישות של הכפתורים (?), לטעמי זוהי שטות מוחלטת, יש מעט מאוד כפתורים והשימוש בהם הוא מאוד נוח ואינטואטיבי. הנגן מכיל את כל הפונקציות שצריך המשתמש הממוצע.
- קטן מאוד, נכנס לכיס הקטן של הג'ינס (מה שפותר קצת את בעיית הנרתיק החסר).
- אמינות גבוהה, יש לי אותו מעל שנה ועוד לא חוויתי שום בעיות בשימוש השוטף איתו.
- קטן מאוד, נכנס לכיס הקטן של הג'ינס (מה שפותר קצת את בעיית הנרתיק החסר).
- זמן סוללה קטן ממה שמוגדר ע"י היצרן, מניסיון שלי משהו כמו 8 שעות. מאוד מומלץ לקנות סוללות נטענות.
- האוזניות שמצורפות גרועות (תקף לכל נגני הMP3) והתקלקלו לי כעבור שבועיים כשהאוזניה השמאלית התחילה לעשות רחשים. אני ממליץ לקנות ביחד עם הנגן אוזניות איכותיות (ניתן להשיג כאלה ב150 ש"ח בערך).
- הרדיו לא קולט כלום, וזה דווקא מגרעה גדולה מאוד כי אני נהנה לשמוע רדיו. כשאתם באים לקנות את המכשיר הזה תתייחסו כאילו אין לו רדיו כי הוא באמת לא שמיש.
- 512 מגה בייט זה קצת גבולי, זה משהו כמו 5-6 אלבומים מלאים. אני שומע מוזיקה בעבודה וגיליתי שזה קצת מעט מדי עבורי, אולי שווה ללכת על ג'יגה.
- הנגן לא בא עם נרתיק, רק עם שרשרת לצוואר וזה מצער כי הייתי מצפה לקצת יותר מחברה רצינית כמו Creative.
Creative Muvo TXFM 512MB