DV4360 Marantz מרנץ
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
קניתי את המוצר ב 17/4/2005.המוצר תפקד כשנתיים וחודש בצורה טובה ומרצה.היום כבר מת,מראה תמונה מרצדת ובלי קול.לא אטרח לשלוח לתיקון כי זה בטח יעלה כמו dvd חדש.
בזמן שעבד: שקט, נראה טוב, לא עושה בעיות כלשהן בזמן פעולה.
נאמר לי שיחזיק הרבה שנים, זה היה החסרון היחיד שהתאכזבתי ממנו.
סה"כ: דגם מכשיר נורא ישן, יצא לשוק לפני יותר משנתיים, המחיר נורא מוגזם.
סה"כ: דגם מכשיר נורא ישן, יצא לשוק לפני יותר משנתיים, המחיר נורא מוגזם.
אוברול לא היית ממליץ בכלל מכל התקלות שהביא לי המכשיר הזהחשבתי מרנץ מוצר טוב מה זה נפלתי. ניתקע, משתגע ולאחרונה גם שורט דיסקים ממש נפילהקודם כל נתחיל בעובדה שבשנה וחצי שהיה לי אותו הוא התקלקל פעמייםעד שתיקנו לי אותו איזה סיפור עברתי. פעם שלישית כבר החלפתי - לא שווה את הטרחה. עולה באיטיות!ניתקע המון עם כל דיסק שלישי, עושה רעש לא נורמלי צריך להגביר רק כדי להתעלם מהרעש. לא קורא Divx כמו שצריך ניתקע וקטוע, מאבד את הקצב בין הדיבור לתמונה. ובין הדברים המרגיזים ביותר - כל שלט של ממיר או טלויזיה אחרים משגע אותו - גם עם שלט אוניברסלי הוא משתגע מגיב לכל הוראה - פשוט משגע.
היתרון היחיד במכשיר הוא השם של המותג אך אל תתנו לזה לעבוד אליכם
איטי, מתקלקל המון, ניתקע, שורט, רעשני במיוחד. מגיב לכל שלט, לא מתואם, הגדרה קשה
יש לי את המכשיר כשנתיים. עבד מצויין עד לאחרונה, או כמעט מצוין. הוא קורא את כל סודי הקודקסים ומזהה סוגי דיסקים שונים. מציג תמונות וכן מנגן MP3. אף פעם לא הצלחתי לראות כתוביות בעברית, לא לפני העדכון וגם לא לאחר העדכון באמצאות סלמור. איכות הבניה שלו נמוכה. אצלי הוא כבר הלך לאחר שנתיים. תגידו אולי שזה הרבה זמן אך למעשה השתמשתי בו מעט מאד.
- קורא כל סוגי הסרטים
- MP3
- תמונות
- MP3
- תמונות
- הלך לאחר שנה ושמונה חודשים. יש לי סתם CONIA ישן (לא MARANTZ) מלפני 5 שנים ועובד עדיין מצויין.
- עדכון לכתוביות בעברית לא עבד.
- עדכון לכתוביות בעברית לא עבד.
אני לא הייתי קונה שוב, חיבור ישיר של המנוע, תיכנון המוביל לאמינות נמוכה
כאשר עובד עובד טוב, כל עוד עבד הייתי מרוצה מהקניה, צליל ותמונה טובים, מקבל כל סוג של DVD
בעיות המצריכות ניתוק מהחשמל וחיבור מחדש, התקלקל מהר, בעיית מנוע לא סוחב כנראה נובע מחיבור ישיר ללא רצועה
אורח
05.11.2006
לקנות לקנות גם מצדיק את הכסף ששמים עליו... ממש זול למכשיר איכותי.מתאים לכל בית. גם אם יש לכם מערכת קולנוע יוקרתית.אנחנו משתמשים בו בעבודה 8 שומרים שמתחלפים כל הזמן והוא מחזיק אחלה (במיוחד אם זה שמזיזים אותו כל הזמן)
מכשיר מעולה קורא הכל יציב וחזק, מגש דיסקים עבה שזה מצוין כי זה מחזיק בניגוד למכשירים אחרים. קרא לי עד לרגע זה את כל הדיסקים האפשרים
שלט עם יותר מדי כפתורים אבל בלי PLAY שזה מוזר.
השלט גם לא תמיד עובד חלק
השלט גם לא תמיד עובד חלק
איכות המכשיר בנוסף לברנד ידועה הופכות את המכשיר לדיוידי עם יחס בין מחיר לביצועים הכי שווה בשוק . בנוסף עם נסיון שלי עם מוצרי מרנץ זה מכשירים אמינים וחזקים לאורך זמן.
נראה הרבה יותר יפה מכל שאר של דיוידי מדבקה .... גם איכות התמונה ומגוון אופציות והגדרות . שליטה מלאה על הכל מהשלט. שקט ומהיר בפענוח של דיויקסים
שלט לא ממש נוח וקצת מסורבל . בקשר לעברית זה קצת לא מעניין אותי כי אני רואה סרטים רק עם דיבוב לכן אין לי מה להגיד האם הוא תומך או לא. אי אפשר לעשות כידכון גרסה שזה בעיה הכי גדולה מבחינתי.
אני מצטער על כל שקל שהוצאתי מהכיס עבור המוצר הנ"ל. לצערי, אכן לא ניתן לדרגו במספר כוכבים שלילי למרות שבהחלט הייתי מעוניין לעשות כך.אני כבר התייאשתי מהמכשיר לגמרי והתחלתי לראות סרטים באמצעות הלפטופ עם כבל...
תומך בשדרוגים דרך האינטרנט.
אפשר לעדכן הכל, אפילו פונטים בהתאמה אישית לכתוביות.
אפשר לעדכן הכל, אפילו פונטים בהתאמה אישית לכתוביות.
יותר מדי.
בחלק גדול מהמקרים מראה סרטים בצורה מקוטעת.
מגש פשוט, מנגנון מכני עדין מדי.
בחלק גדול מהמקרים מראה סרטים בצורה מקוטעת.
מגש פשוט, מנגנון מכני עדין מדי.
מעוצב בקפידה נותן תמורה מלאה מעבר למחירו (זול במיוחד למותג מרנץ)מכשיר מאסיבי איכותי מבית טוב בעל עבר ועתיד עשירים בתחום הסטריאווהקולנוע הביתי
מכשיר טוב בעל גוון צליל נעים איכות תמונה מצוינת
עשיר בכניסות בעיצוב רטרו
עשיר בכניסות בעיצוב רטרו
חיסרון אחד שלא ממש מורגש למי שאהב לשחק עם הסטריאו שלו
זה חוסר האפשרות להדליק ולכבות את המכשיר מהשלט
זה חוסר האפשרות להדליק ולכבות את המכשיר מהשלט
שווה כול שקל מכשיר מעולהאחריות של ניופאןותומך עידכונים ניתן לעדכן את המכשיר דרך האתר "אלמור"
איכות תמונה נקייה כתוביות בגודל סביר לא קטנות סוונד מצויין
והכי חשוב ניתן לעדכן את המכשיר בכול....
תומך בכול העדכונים אחריות של ניופאן!!!
יש אותו לאחי כבר שנה וחצי מעולה
שווה כול שקל.
והכי חשוב ניתן לעדכן את המכשיר בכול....
תומך בכול העדכונים אחריות של ניופאן!!!
יש אותו לאחי כבר שנה וחצי מעולה
שווה כול שקל.
החיסרון היחידי זה השלט שאין לו on/off אי אפשר לכבות את המכשיר מהשלט אבל למי שיש שלט אוניברסלי של המגבר או מכשיר אחר אז זה כבר לא כול כך משנה.
קניה מומלצת ביותר. לפני כן היה לי המכשיר של פיליפס (התקלקל אחרי שנה של שימוש) וזה מכשיר טוב בהרבה - במיוחד באיכות הצליל והתמיכה בפורמטים שונים
איכות תמונה, איכות סאונד, קורא את כל סוגי הקבצים שניסתי (וישנם כאלו שרק במכשיר הזה נראים כמו שצריך). קורא דיסקים עם multisession. איכות בניה. מחיר, חברה ידועה וטובה - לא משהו שלא ברור מי עומד מאחוריו
שלט לא נוח. לא ניסתי עם תרגומים (לי באופן אישי אין צורך בתרגומים)
DV4360 Marantz מרנץ