קל לתפעול
מסך מחשב Viewcom VC9005L
זמן תגובה:
10 מילי שניה
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מסך מחשב Viewcom VC9005L

רכשתי את המסך לפני כשבועיים (ינואר 2007) - מסך מצוין, נוח ופשוט להרכבה, ה-XP מזהה אותו אוטומטית. תופס מקום ממוצע, וקל לשחק בתפריט הקונפיגורציה שלו. עיצוב יפהפה, המוצר מאוד איכותי. מגיע עם DVI. אי אפשר להגביה/להנמיך

המסך נמצא אצלי כבר 3 חודשים ואני מרוצה מאוד.התמונה מאוד ברורה גם שאני יושב מול המסך הרבה שעות העיניים לא מתעיפות.המחיר עולה מעל כל הציפיות נקווה שלא יתקלל לי כי אני מרוצה. יתרונות:יציאת DVI.רמקולים מובנים- אני הוצאתי את הרמקולים הישנים כך שולחן המחשב שלי נהיה פנוי. איכות הסאונד בסדר מתי שצריך אני שומע דרך המגבר.חדות תמונה - אני מאוד נהנה מהתמונה הברורה איכות התמונה בסרטים גבוהה.חסרונות:ספק כח חיצוני מבחינתי זה חיסרון כי זה פשוט תופס עוד קצת מקום.שדה הצפייה מוגבל כאשר מנסים לצפות במסך מלמעלה נניח מישהו עומד התמונה לא ניתנת לצפייה.לא מעייף את העניים תמונה חדה
ספק חיצוני

תומר
11.02.2006
קניתי אותו במכרז באינטרנט בקצת פחות מ-2000 ש"ח, האמת שהוא שווה יותר. הרבה יותר. אני משתמש בהמון גרפיקה ומשחקים ואין שום בעיה למסך על כל עניין הצבעים שאני צריך או החדות. חוץ מזה אני עובד שעות רבות מול המסך ללא שום כאבי עייניים. ובמסכים אחרים העיניים שלו דמעו לאחר מספר שעות.תשפטו בעצמכם רבותי.כתבו על המסך הזה שהוא מעולה וטוב, אבל לא חשבתי שהוא עד כדי כך טוב. חד מאוד. לא מעייף את העניים. בנוסך לכל זה עיצוב מרהיב ובכלל רואים בו אפילו יותר טוב ממסך רגיל. אפשר לתלות אותו על הקיר והוא ניראה ממש כמו תמונה. חוץ מזה מחיר ברצפה, אין סיבה למסך אחר
חוץ מזה שהחברה לא מוכרת - וחבל מאוד כי המוצר באיכות גבוה מאוד. אין לי שום טענות. פשוט תותח אמיתי.

מסך מחשב Viewcom VC9005L