נמצאו 8 חוות דעת על מוצר HD4665 Philips פיליפס
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
קומקום יפה ופרקטי, אבל קצת יקר. הנירוסטה לא מוסיפה טעם לוואי למים, יתרון גדול על קומקומים מפלסטיק.
קומקום יפה ופרקטי.
בזמן הרתיחה מנגנון הכיבוי מופעל רק לאחר כחצי דקה.
קומקום יפה וטו לא! יקר ולא שווה את מחירו אחרי שנה הצטברה חלודה בתחתית הקומקום. כך שנאלצתי לזרוק אותו.
קל לניקוי. לא מרעיש , מכיל כמות גדולה של מים, חזותית מעוצב מרשים
יקר, מסנן אבנית לוקה בחסר, יש צורך בפתיחה של המכסה כדי למלות מים פנימה.
קומקום טוב ומהיר ,מעוצב יפה ונוח לאחיזהכמו לכל הקומקומים שניסיתי גם הוא מייצר אבנית.למים יש טעם טוב ויש לו מסנן מתכת .חיבור חשמלי 360 מעלות.
גוף חימום נסתר
מהיר ונוח
עיצוב יפה
בעל מסנן מתכת
מהיר ונוח
עיצוב יפה
בעל מסנן מתכת
יקר ,מרעיש קצת
קומקום יפה ואיכותי, גימור מצויין, נוח לאחיזה כולל פילטר פנימי.גוף חימום נסתר.2400 וואט עם 1.7 ליטר מספיק ל- 6 כוסות בהרתחה אחת.ךאחר שימושים רבים, מייצר אבנית קלה בבסיס - ניתן לשטיפה ע"י מלח לימון פעם בחודש.
איכותי ונוח לשימוש.
אין רחות וטעמי לוואי.
לטעמי - יפה מאוד.
אין רחות וטעמי לוואי.
לטעמי - יפה מאוד.
יקר יחסית.
דירגתי אותו ב- 4 בגלל המחיר שלו.
ממליץ לרכוש.
דירגתי אותו ב- 4 בגלל המחיר שלו.
ממליץ לרכוש.
אחרי מס' קומקומים זולים מנירוסטה וסבל ארוך בטעם מים דוחה החלטתי להשקיע בphlips. סוף סוף הקפה טעים לנו.
מהיר יחסית, מרתיח את המים לפחות 10 שניות לפני הפסקתו דבר שמשמיד חיידקים באים יש
עדיין לא מצאתי חוץ אולי מהמחיר היקר. כולה קומקום...
קומקום טוב מאוד, חזק ומהיר, אני מרוצה ממנו מאוד, מסנן מתכת ולא "נייר" כמו בשאר הקומקומים, רכישה טובה שלי עם כי קצת יקר.
קל לניקוי, נוח להחזיק בו, מסנן את האבנית כמו שצריך, לא צריך לפתוח את המכסה כדי למלא בו מים, יפה
יקר, מרעיש אבל זה צפוי בגלל העוצמה שלו
קומקום מוצלח, העושה את העבודה היטב.עיצוב יפה ופונקציונלי.בעיית אבנית אינה משמעותית יותר מאשר בקומקומים אחרים,אולם המחיר בהחלט משמעותי.קחו בחשבון שהנירוסטה מתמלאה בטביעות אצבעות.טיפ לניקוי הנירוסטה מטביעות האצבעות: מטלית טבולה במי-סודה (סודה לשתיה).עד כאן.5/5
מרתיח מים מהר מאוד.
עיצוב יפה מנירוסטה, עם נורית ביקורת המשולבת במתג ההפעלה.
בסיס 360 מע'.
נוח לאחיזה.
קיים מסנן לאבנית.
עיצוב יפה מנירוסטה, עם נורית ביקורת המשולבת במתג ההפעלה.
בסיס 360 מע'.
נוח לאחיזה.
קיים מסנן לאבנית.
כבל החשמל מעט קצר.
הקומקום יקר מאוד, יחסית למצאי בשוק הקומקומים...
הקומקום יקר מאוד, יחסית למצאי בשוק הקומקומים...
אורח
23.03.2006
מוזר שבעיות אבנית הם משהו שצריך ללמוד לחיות איתו, גם בקומקומים יקרים יתר. מלבד עיצוב חיצוני כסוף לקומקום הזה אין אף יתרון ושאריות החומר המוזר שמתבוססות בתחתיתו מעלות געגועים לקומקום הישן עם גוף החימום הגלוי.
חימום מהיר יחסית, עיצוב נירוסטה מוצלח, משתלב מצויין בנוף מוצרי חשמל כסופים אחרים במטבח. גוף נסתר בתחתית עגולה ומעוצבת, מכיל פילטר מובנה (ניתן לשטיפה) לסינון ראשוני של מים נכנסים.
למרות שבחנות התגאו שהנירוסטה היא גם פנימית, כבר מההפעלה הראשונה החלו המים לקבל גוון לבנבן ותחתית הקומקום החלה להשיל שכבות עדינות עכורות. בנוסף, מד המים מתמלא בועות ואדים וזמן הבעבוע ארוך מדי - מלווה ברעשי רקע בזמן החימום.
HD4665 Philips פיליפס