Prosound MP4-1024PR
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר Prosound MP4-1024PR

המותגים Prosound, ERGOTECH וגם smart הם אותה הגברת בשינוי אדרת. בסין הרחוקה יש יצרן אחד שמייצר את הנגנים האלה עבור החברות שמדביקות את שמם על המכשיר (לכן הם נקראים נגני מדבקה). משום מה הנגנים קבלו יותר מידי קרדיט ממה שמגיע להם באמת. הרבה אנשים חושבים שהם לא איכותיים וגם אני בדרך כלל לא ממליץ לקנות אותם. במאמר הזה ציינתי כמה מגרעות שיש באותם נגנים * הנגנים לא יודעים לקרוא קבצי וידאו מלבד AMV. (פורמט שנחשב לפשוט וזול שבשביל שיקרא פורמטי וידאו אחרים יש צורך בהפעלת תוכנה המרה מיוחדת לפורמט AMV) בקיצור למי שבונה על ניגון קבצי DIIVX או MP4 יכול לקחת הרבה זמן. * הקורא טקסטים (Ebook) שקיים במכשיר לא ממש יודע לעבוד עם פורמטים נחשקים כמו PDF ואפילו לא מתעסק עם קבצי office * התזכורים וספר הטלפונים מופיעים בצורה פשוטה ביותר ובשביל לעדכן מספרים ושמות יש צורך לעשות זאת מהמחשב. * איכות של הרמקולים המובנים (במידה וקיימים) לא עוברת את גבול ה"סביר". * שימו לב שברוב הנגנים הסוללות הן מובנות בנגן והטעינה היא ע"י חיבור הנגן למחשב במידה ואתם רוצים להטעין דרך החשמל תצטרכו להוסיף 50 שקלים. מעבר לכך, פעילות הסוללה היא בין 8-10. שימו לב שיש הבדל בין זמן עבודה לבין זמן נגינה, זמן עבודה יכול להיות הזמן שבו המכשיר פועל אך אינו מבצע אף פעולה. * מהירות העברת קבצים מהמחשב לנגן איטית יחסית ליכולת הטכנולגית המוצעת בשוק (USB1.1). * נגני המדבקה לא קוראים playlists ויש צורך לסדר את הקבצים המועדפים בתיקיות (חלק מהן כלל לא תומכים בקריאה מתיקיות ויש ללחוץ 99 פעמים בשביל לעבור בין השיר הראשון לשיר מספר 100 לצורך העניין, שלא נדבר על ה Delay שקיים במעבר בין שיר לשיר). * לנגני MP4 בעלי מצלמה דיגיטלית אין זום אופטי. הזום הדיגיטלי שכן קיים אינו בהכרח נכס כיוון שידוע שזום דיגיטלי מקרב את התמונה על חשבון האיכות בצורה משמעותית. * התרגום לעברית אינו מלא, חסרים מקומות שעדיין כתוב בהם באנגלית. * בנגני MP4 קיים רק משחק אחד: טטריס.אל תתנו לשאר התכונות הארוכות שרשומות בעמוד באתרי המכירות לבלבל אתכם.אם אתם בכל זאת מעוניינים לקנות אחד כזה מומלץ לבדוק מחירים, דמי משלוח, מתנות שניתנות (הנרתיק שמקבלים לא שווה יותר מ20 שקל ואפשר להשיג אותו בחנויות מוזיקה וציוד הקפי). קיימים מוצרים ישנים במחירים גבוהים יחסית עם נפח קטן שאין כדאי לקנותם והם עדיין מוצעים למכירה באתרי המכירות הקבוצתיות השונים.בסיסיים למי שצריך וזולים
להמשיך?

עידו
24.07.2007
מי שרוצה לראות סרטים לא לקנות , מי שרוצה לשמוע שירים נגן טוב !קולט רדיו חרא , אבל לשירים שזאת המטרה הכללית שלו זה טובהיתרונות של הMP4:
הרבה הרבה מקום לשירים .
קולט רדיו גרוע
ומסך קטן יחסית
והטענה רק דרך USB , מה עושה מי שאין לו מחשב ? פשוט חיסרון משמעותי
לא תומך בעברית

אני הזמנתי את המוצר מהאינטרנט ב-23/12/06 ואמרו לי שיש 14 ימי עבודה לא כולל שישבת. ב-7/1 קיבלתי את המוצר, 10 ימים מתוך 14.אני ממליץ: אם אתם רוצים מכשיר בשביל להקליט, חשוב לכם שהוא יהיה קטן יפה וחמוד, אתם רוצים משחקים נחמדים ואתם אוהבים צבעוניות וססגוניות, הגעתם למקום הנכון.הוא קטן, יפה, מסך גדול [לעומת המכשיר], אפשר להוריד תמונות, שירים, קליפים, משחקים והקלטה, ואפשר גם סרט.
כשהגיע המוצר הייתה בעיה בUSB והחברה עונה ועוזרת בזלזול, אי אפשר לארגן תיקיות כדי לסדר שירים, אין תפריט בעברית.

מכשיר טוב, קל לשימוש אני רכשתי את המכשיר עם תמיכה בעברית שלא כ"כ נוחה ועדיין חלק מהשירים מופיעים בגיברישבשורה התחתונה - שווה את הכסף.קל לשימוש, זמן טעינה קצר ומחזיק הרבה זמן ללא טעינה
ווליום לא משהו בכלל - אני תמיד עם הווליום הכי גבוה וזה עדיין לא מספיק.
האוזניות לא הכי נוחות בעולם וזו הסיבה שהוא קיבל אצלי רק 3.
האוזניות לא הכי נוחות בעולם וזו הסיבה שהוא קיבל אצלי רק 3.

המחיר שלו נמוך מאוד יחסית ליכולות שלו, ניגון mp3 , מסך ציבעוני וניגון קליפים וכמו כן רדיו וכו.. התאכזבתי ממנו מאוד, מוצר לא איכותי ושביר ביותר (הזכוכית של המסך) זול
מציע הרבה אפשרויות
מציע הרבה אפשרויות
איכות ירודה
המסך נשבר ביתר קלות
השקע של האוזניות מתבלה מהר, וכך בעצם לא ניתן לשמוע כמו שצריך בנגן
המסך נשבר ביתר קלות
השקע של האוזניות מתבלה מהר, וכך בעצם לא ניתן לשמוע כמו שצריך בנגן

בסך הכל, קיבלתי אותו היום ואני מרוצה מאוד.מצדיק את המחיר שלו.למי שלא רוצה להשקיע 1000 ומשהו שקלים באייפוד מוזמן לקנות את המכשיר הקטנטן והנחמד הזה.רק תזהרו שלא ייפול.מכשיר קומפקטי ונוח.
קל להפעלה, עיצוב נקי.
איכות שמיעה טובה יחסית למחיר.
יש תמיכה מלאה בעברית (תבחרו באפשרויות)
אם אין שימוש- נסגר באופן אוטומטי.
בניגוד ל-mp3 אין צורך בסוללות והוא נטען בזמן שהוא מחובר למחשב.
קל להפעלה, עיצוב נקי.
איכות שמיעה טובה יחסית למחיר.
יש תמיכה מלאה בעברית (תבחרו באפשרויות)
אם אין שימוש- נסגר באופן אוטומטי.
בניגוד ל-mp3 אין צורך בסוללות והוא נטען בזמן שהוא מחובר למחשב.
חברה לא מוכרת בכלל והשם שלה לא מצוין בשומקום.
המקשים לא כ"כ נוחים, אין HOLD.
אין שום קישור לתוכנה שממנה ממירים את הפורמט.
המקשים לא כ"כ נוחים, אין HOLD.
אין שום קישור לתוכנה שממנה ממירים את הפורמט.

alex
01.07.2006
מצדיקה את המחיר שלה אך אם מישהו רוצה איכות וידיאו אמיתית, לא במכשיר הזה.מכיל הרבה אפשרויות - משחקים, וידיאו, מוסיקה. זול מאד יחסית לתכונות שיש בו.
תמיכה במגוון שפות, סוללה פנימית נטענת.
תמיכה במגוון שפות, סוללה פנימית נטענת.
חברה לא ידועה, לא מצאתי עדיין את האתר שלה. לא ברור מהיכן אפשר להוריד משחקים המכשיר, האם ניתן לעדכן את הקושחה וכו'.
הוידיאו עובד די לאט.
הוידיאו עובד די לאט.

מכשיר מדהים בסך הכל ,ממש לא ציפיתי לגודל המיזערי שלו ,מי שמחפש נגן MP3,4 והוא לא D.J או פרופסור למוזיקה ביחס למחיר קנייה משתלמת ביותר ,ממליץ.קומפאקטי מאוד ,גוף מתכתי ,מעוצב לא רע ,סוללה פנימית נטענת, מופיע ככונן נוסף במחשב ,העברת קבצים נוחה מאוד ,מתפקד כפלאש דיסק נהדר ,עברית מלאה . אה ורדיו ..
איכות סאונט בינונית,ניווט לא נוח במקשים ,גימור לחצנים זול ,מסך בינוני- תצוגת תמונות באיכות ירודה (איפה כל הצבעים נעלמו??),לא מגיע מטען בחסילה הסטנדרטים ולכן חייבים מחשב להטענה !,אה והרדיו עובד רק עם האוזניות המקוריות..

חן
15.06.2006
רכשתי את המוצר לפני כחצי שנה.אני מאוד מרוצה מאיכות השמע שלו, מתצוגת הקליפים החדה ומקליטת תחנות הרדיו . אני ממליצה על קניית המוצר בחום רב.נוח לכל כיס.קטן,מעוצב יפה ,איכות מוזיקה טובה,זול אמין,מסך נוח לשימוש,רדיו מובנה אפשרות הקלטה
לא נתקלתי עדיין בשום חסרון שיש למוצר, נגן ממש ידידותי ונוח לשימוש.ללא תקלות.

Prosound MP4-1024PR