מצלמה Olympus MJU700 אולימפוס

7 מגה פיקסל
מייצב תמונה:

ללא

נמצאו 15 חוות דעת על מוצר מצלמה Olympus MJU700 אולימפוס

זוהי מצלמה איכותית למדאי בקטגוריית המצלמות הקומפקטיות.יש לציין שהיא נראית מאוד טוב, היא קטנה ונוחה לאחיזה, ובעלת הרבה אפשרויות מובנות כגון:צילום נוף, ספורט, דיוקן, מוזיאון, טקסט, ים(עם כיסוי למצלמה!) ועוד הרבה אפשרויות.חוץ מזה ישנם אפשרויות פשוטות לעריכת התמונה לאחר הצילום וכן הצגת התמונות כמצגת וכדומה.גם כן איכות התמונות סבירה מאוד.בסך הכל זוהי מצלמה מומלצת למשתמש הפשוט ובנוני כאחד.
1. יופי וסטייל.
2. מחיר זול במיוחד.
3. מגוון אפשרויות מובנות.
4. תפעןל פשוט.
איכות התמונת סבירה+.
וידאו בינוני.
חוץ מזה אין!!!
מצלמה קומפקטית ביותר, עיצוב מדליק (קיימת במגוון צבעים). לקח לי מקס' שעה ללמוד את השימוש בה, קלה להפעלה אך איכותית מגיעה עם כרטיס 1G. קיימות הרבה תוספות נחמדות (מצגת בתוספת מוסיקה, הצמדת סאונד לתמונת סטילס, הצגת התמונות לפי תאריך הצילום, ועוד). מומלצת!
במצלמה תפריט בו ניתן לבחור את סוג הצילום (נוף, דיוקן,..) מתוך כ20 אפשרויות.
המסך אמנם גדול("2.5) אך לא הכי איכותי. תמונות לילה בחשיפה איטית מטושטשות אם המצלמה לא מיוצבת טוב.
דין photo
דין
22.04.2007
אחת המצלמות הטובות שראיתי עד כה!!! באמת קלה מאוד לתפעול, היא יפה ודקה מאוד! התמונות יוצאות מעולה.. איכות ממש טובה!!!!!! אני אישית מאוד מרוצה ממנה!! יותר ממה שציפיתי.. ממלי. עלייה בחום לכל אחד!!
עיצוב יפיפה ומרשים!
דקה, קטנה, נכנסת בקלות לכיס או לתיק, מסך גדול והתמונות יוצאות ברור מאוד ומובנות.
עד עכשיו לא מצאתי בה שום חסרונות.. כי פשוט אין
חביב photo
חביב
31.03.2007
המוצר טוב מצלמה קטנה קניתי לפני יומים היא פשוט מ עו ל האני ממליץ עליה בחום לכל חובבי הצילום והכל טוב מאוד איתה
הצילומים טובים גם בחושך גם לא בחושך קטנה איכותית
אני עדין לא מצאתי חסרונות ואני לא מקווה שאמצא
אני חסיד גדול של אולימפוס, המצלמות הקודמות שלי הם גם אולימפוס,קניתי את המצלמה הזאת כי אני מכור לצילום ואני הולך 24 שעות עם מצלמה.היה לי מצלמה של אולימפוס 4 מליון פיקסל (C450) שיכולתי להגדיל תמונה בגודל של פוסטר וזה היה חד כאילו התמונה קטנה.המצלמה הנ"ל שקניתי אפשר לראות במסך של המצלמה שהתמונה מטושטשת ביותר, ואין לי כמעט תמונות חדות, אחרי צילום של יותר מ500 תמונות.שלחתי אימייל לחברה והם אמרו לי לשלוח להם תמונות ולכל תמונה היה להם תירוץ אחר דרך תוכנה שלהם.חשבתי שזה רק במצלמה הזאת, אבל כשקרה לי תקלה בזום החליפו לי מצלמה לחדשה וזה היה אותו הדבר,אז אני מתחנן בפניכם אל תשקיעו כסף בדבר שלא יתן לכם את תמורתו!!!!!
יש לו צילומי לילה שזה הדבר היחיד שטוב בו, וגם זה לא חד וברור.
חיסרון אחד קטן, הוא לא בשביל צילום,
סנדרה photo
סנדרה
05.03.2007
אחת המצלמות הטובות שראיתי עד כה!!! באמת קלה מאוד לתפעול, היא יפה ודקה מאוד! התמונות יוצאות מעולה.. איכות ממש טובה!!!!!!אני אישית מאוד מרוצה ממנה!! יותר ממה שציפיתי.. ממליצה עלייה בחום לכל אחד!!
עיצוב יפיפה ומרשים!
הסוללה ממש טובה.. נשארת להרבה זמן..
עד עכשיו לא מצאתי בה שום חסרונות.. ואני גם לא חושבת שאני אמצא!!
מצלמה מעולה!לכל מי שמחפש מצלמה איכותית ויפה - זאת המלצלמה.אני קניתי אותה לפני חודש ואני נהנה ממנה מאוד.אני לוקח אותה איתי לכל מקום
קומפקטית
יפה
איכותית
אין
אחת המצלמות הכי טובות בשוק שיצא לי לראות עד כה.פשוט מותק של מצלמה , יש בה הכל וכבונוס היא גם יפה ודקה - זו מצלמה שבעבר הייתה מאוד מפורסמת היו לה מלא פרוסמים בעיתונים "חזקה גם בצילום בחושך" למי שלא זוכר.החסרון המשמעותי שלה שהסוללה נטענת מחוץ למצלמה עצמה (יש צורך להוציא את הסוללה לפני ההטענה ולהטעין בנפרד)ויצאו בשוק דווקה מצלמות דקות ממנה , אבל לא בהכרח קומקפטיות כמוה. קחו לתשמות לבכם את משקלה הדל והדקות.והבונוס הכי שווה אצלה - המחיר !!המחיר שלה ירד דרסטית אני קניתי אותה רק לפני 3 חודשים בלמעלה מ-1700 ש"ח - כיום היא עולה פחות מ-1200 ש"ח מחיר פשוט שווה בקטע למות, לא תמצאו מצלמה טובה ומעוצבת כמוה במחיר הזה.אני מאוד ממליץ , אולימפוס היא גם חברה מאוד אמינה ושווה. המצלמה הכי טובה שיש לפי דעתי.
דקה יפה סקסית וקמפקטית ,מושכת ,מסך ענק 2.5 אינצ' איכותי וחד, איכות תמונה מעולה חזקה בצילום-לילה.
הוידאו לא משהו, ואין זום בוידאו ואי אפשר להפעיל את הפלאש בתור פנס והבטריה נטענת מחוץ למצלמה.
מצלמה מאוד מאוד סקסית,יפה ונוחה, קטנה מאד ולא תופסת מקום חבל שאין מייצב תמונה כי צילום בלי פלאש לא יוצא בכלל טוב, ולגבי הזום גם כן חבל בסה"כ X3.
יפה,קטנה,מרשימה,צילום לילה מצויין,מסך ענק,מחזיקה מעמד המון זמן עם הסוללה הנטענת שזה פרט חשוב ביותר.
זום X3, אין מייצב תמונה וזהו.
מצלמה מעולה.. יש לה הרבה לתת מכל הכווניםוחצמזה - זה אולימפוס וזה כמו רולס-רוייס במכוניותלקנות ולא לשכות גם הוספת זכרון לפחות 512 מגה
כהי מיוחדת אסטטית וגם איכותית מגיעה ב 4-5 צבעים (רק אולימפוס מסוגלים לחשוב לרוחב.).ש בעיות רגישות עם העדשה שבולטת במצלמה
לא ברור הגנה נגד םגיעה פיזית בעדשה שבולטת..
רוב החברות לא מפרסמות שהן מוכרות רק את הצבע האפור הפשוט
אירית photo
אירית
14.12.2006
אני ממליצה בחום!מצלמה טובה איכותית, קומפקטית.רכשתי כזו לאחרונה ואני ממש ממש מרוצה.
מצלמה קומפקטית, קטנה ונוחה.
מסך גדול.
ידידותית, המון אפקטים ותוספות שאין בהרבה אחרות.
התמונות יוצאות מעולה.
יכול להיות שהגודל שלה יכול להיות חסרון, קטנה ונורא עדינה.
וצריך להיזהר איתה.
מצלמה נהדרת שנכנסת לכיס בקלות ועונה על מירב התכונות. בחירה טובה למי שלא רוצה לחפש מקום לשים את המצלמה.
קטנה מאד וקלה. יפה מאד (למי שאכפת). איכות צילום טובה מאד ומסך גדול וברור. מאד קלה לתפעול. עמידה ברטיבות יתרון נחמד. מייצב תמונה מוצלח.
במצב רגיל (ללא מייצב) מקבלים לא מעט תמונות מטושטשות בצילום ללא פלאש. על המבנה היפה והקומפקטי משלמים בנוחות אחיזה - חובה להשתמש בשרוך תליה על היד (תחסכו ביקור במעבדה..אין אחריות על שבר). זום X3 בלבד..
אורח photo
אורח
22.11.2006
מומלץ מאוד למי שלא רוצה לשחק כל היום עם כל הפונקציות. תיזהרו שלא תלך לכם לאיבוד בכיס מרוב שהיא קטנה.
קלה, קטנה, נוחה לתפעול ומהירה. סוללה נטענת מיוחדת. מסך גדול. צילום וידאו עם קול כולל שמיעת הקול במצלמה עצמה.
המחיר גבוה מאוד. המצלמה קטנה ואולי קטנה מדי ויכולה ללכת לאיבוד. הזיכרון המיוחד למצלמה יקר יחסית לזכרונות המתאימים למצלמות של חברות אחרות
אחלה מצלמה רק תדאגו לבקש הוראות הפעלה ( ספר שימוש ) בעיבריתאחריות לשנתיים - בינלאומית פה בארץ תדאגו שיהיה מאלודה.תמונות באיכות גבוההקיבלתי תוכנת עריכת תמונות נחמד ועוזריש למצלמה עריכה פנימית והתאמה לשטח לדוגמא : נופים ,שמש,חושך...קניתי אותה לפני שנה ונהנה מכל רגע בשימוש בה. ממליץ בחום תהנו
קטנה בכיס בכייף ...צילום איכותי
סוללה ממש חזקה ולא נגמרת ...אהבתי
מי שמחפש משהו קטן ואכותי זאת המצלמה .
זום קצר ..אין מה לעשות מצלמה קטנה זום קצר..
..........................................................................
אלברט photo
אלברט
30.04.2006
מאוד מרוצה מהמצלמה העניין של צילום לילה קצת מעצבן אבל אפשר לעשות editing בתמונה אחרי שמצלמים וזה עוזר. סה"כ אני מבסוט
קטן, עיצוב מעולה ומאוד סקסי. מאוד קל לשימוש לוקח תמונות מעולות בבית ובחוץ
עדיין חלש בעניין של צילום לילה במיוחד שיש אורות בחוץ הכל יוצא מעורפל כזה