מעבד בין הטובים בשוק היום ביחס תמורה למחיר..נקנה לפני כ-5 חודשים ב1800 ש"ח שזה מחיר פצצה בזמנו..
שתי ליבות..מומלץ לגיימרים ואוברקלוקרים.
דור העתיד במעבדים
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מעבד Intel Pentium D 830 אינטל

בשבילי החיסרון היחידי הוא המאורר שמגיע איתו המעבד שעושה עבודה לא הכי טובה בקירור(לפחות שהיו שמים קצת נחושת בבסיס)..מצריך קנייה של מאורר בעל קירור חזק יותר.המלצה שלי לכו על הTHERMAL-TAKE BIG TYPOONבעל בסיס נחושת וצלעות אלומיניום לפיזור חום ומאורר 120 מ"מ לקינוח..עושה עבודה אלוהית עם כל הסדרה של כפולי הליבה(פשוט משמעותי בהורדת הטמפ' בעד כ-40% במקרה שלי).עם משחה טרמית טובה והתקנה נכונה.מעבד חיה ועם אוורור טוב ומארז גדול אפשרי להגיע לאוברקלוקים מדהימים..מתחמם(אך זה טבעי לשתי ליבות),גם של אינטל וגם AMD
כל סדרת הD מגיעה עם המאווררים של סדרת ה6XX וזה מאורר מאוד קטן ובעל CFM נמוך ביחס למעבד שהוא אמור לעבוד ולקרר אותו..עושה עבודה בינונית -
(אני מניח שאינטל רצו להוכיח שהם יכולים לקרר עם אותם המאוררים סדרה חדשה של מעבדים בלי להיכנס לעלויות של פיתוח מאורר מיוחד

מעבד Intel Pentium D 830 אינטל