Apple ‏iPod Shuffle 1GB

נמצאו 9 חוות דעת על מוצר Apple ‏iPod Shuffle 1GB

aviad photo
aviad
10.06.2009
ipod הקטן והטוב בעולם!מתאים בעיקר לג'וגינג, אופניים, סקייט, מכון כושר ועוד סוגי ספורט אחרים!אייפוד חזק וקטן עם עוצמה נהדרת וגבוהה.האייפוד שלי נמצא אצלי כבר שנתיים עבר מלא תאונות (נסע עליו אוטו נפלתי עליו מספר פעמים עם הסקייט) ועדיין כמו חדש!
קטן
עוצמתי
חזק
ויפה
זה לא חסרון שאין מסך כמו שכולם אומרים פה זה אמור ליהיות אייפוד לספורט בלבד כדי שלא ישבר לו המסך!
קל מאוד לתפעול, בעיקר מכיוון שהאיטונס-התוכנה של אפל- זמינה ונוחה, ומוסברת היטב. עיצוב מינימליסטי, סאונד מעולה, נרכש ביוני 2007.
קטן ביותר- נישא לכל מקום ובעל אפשרות לנשיאה באמצעות מין קליפס המהווה כמעט מחצית מ-14 הגרמים שממנו הוא עשוי.
העובדה הברורה שלא ניתן להציג תמונות\וידיאו, והדגם הספציפי בעל ג'יגה אחד בלבד. אולם, לצרכי האישיים זה הספיק בהחלט. (כ240 שירים).
יש לי את המוצר כבר למעלה משנה ואני מרוצה ממנו מאוד! הוא נוח, קומפקטי ביותר, אופנתי, חיי סוללה אדירים, מתאים במיוחד לאנשים שאוהבים כושר.רוב האנשים היום רוצים נגן משוכלל כדי שיוכלו להשוויץ בו יותר מאשר להשתמש בו.מי שרוצה נגן משוכלל אם חצי עולם בתוכו - זה לא הנגן בשבילו.אבל מי שרוצה נגן נוח, קטן, ומאוד קשיח - לקנות ומהר!
קטנטן.
נוח מאוד.
חיי סוללה ענקיים.
יחסית לנגנים אחרים הוא מאוד קשיח.
חיסרון יחיד: אין מסך. אבל גם פה אפשר למצוא יתרון: אין מסך שישבר.
וכמו שאחד פה רשם, הוא באמת יכול ליפול ברווחים בין המרצפות.
מכשיר טוב עם חסרון אחד מרכזי.יחס של עלות-תועלת לא רע בסהכ- יצא דגם חדש קטן וסקסי יותר
קטן יפה ואיכותי כמו שאפל יודעים לעשות. נוח לריצה ונוח לכיס. מחיר סביר למרות שיצא דגם חדש
אין תצוגה-חסרון אמיתי לדעתי.
כל הכיף זה לבחור שיר ספציםי לפעמים ולא לשמוע את כל הקבצים בלי סדר הגיוני
יש לי את הנגן למעלה משנה הוא לא עדין אבל אחרי נפילה הוא נסדק לי והפך לנגן לי רק באוזניה אחתעכשיו אני צריך לשלוח לתיקון.בסך הכל אני מאוד מרוצה
קטן (מאוד) יפה (מאוד) נוח לשימוש (מאוד)
טוב דיי אחלה נגן איכות שמע מצויינת זמן סוללה ארוך
בטרייה מובנת
ג'יגה לא מספיק לי, אין תצוגה (זה לא מפריע כשמתרגלים)
חברה כמו אפל יכולה להרשות לה אוזניות יותר איכותיות
אלון photo
אלון
19.06.2006
אני ממליץ מאוד למי שמחשפ מכשיר קטן ונוח במחיר סביר יחסית לריצה או לפעילות ספורטיבית אחרת ולא מחפש משחקים ועניינים
המכשיר קל ונוח לתפעול ונהנה מאיכות של אפל. אני חיפשתי מכשיר קטן ואיכותי לריצה ולכך הוא מעולה. אני אישית לא מוצא את חוסר התצוגה כחיסרון במיוחד שהיא עקב אכילס של דגמי הננו - בקיצור מי שמחפש מכשיר קטן ונוח לשמיעת שירים ולא משחקים - מעולה
אין מבחינתי חסרונות פרט לכאלו שייראו כחסרונות כמו חוסר תצוגה או רדיו אך שוב למי שרוצה מכשיר פשוט וטוב אין אלו חסרונות