Creative ‏Zen Micro 5GB

נמצאו 27 חוות דעת על מוצר Creative ‏Zen Micro 5GB

שגיא photo
שגיא
07.12.2007
נגן קטן מאוד, קומפקטי ויפה מאודאיכות סאונד טובה מאוד!! הקלטה טובה, בייחוד של הרדיו וגם של מוזיקה ודיבור של אנשים.כל הכפתורים הם טאצ' שזה נחמד..רצוי לכוון את הרגישות של הטאצ' שיהיה הכי נמוך ככה הוא ממש טוב ונוח!אפשר לחפש שירים על ידי השם תמורה מצויינת למחיר
סאונד טוב מאוד
ממשק נוח
קל ללמוד לתפעל אותו
הלחצן של SCROLL רגיש מדי
עידו photo
עידו
26.06.2007
מאוד מומלץ.דבר ראשון value for money:450 שקל ל5 ג'יגה זה משתלם מאוד.מכשיר מוצלח מאוד, גם מבחינת העובדה שאין הרבה נגני MP3 בלבד בשוק.אין טעם לקנות MP4 מאחר ולא באמת אנשים רואים סרטים/קליפים על מסך של 1.5/2.5".מבחינת סאונד, פשוט מעולה. שומעים יפה, חזק וסאונד ברור מאוד, אפילו באוזניות שמגיעות יחד עם המכשיר.מבחינת תפעול המכשיר, הוא די מסובך בהתחלה, אבל אחרי 5-6 דקות כבר מבינים את העסק, ולא נתקלים יותר מדי בעיות.אחרי שמבינים, מגלים שהממשק נוח ויעיל.התוכנות שמגיעות עם המכשיר מוצלחות גם הן.קצת כבד יחסית לנגני אצבע, אבל יחסית לאייפוד-לא משמעותי בכלל.מה גם שזה לא משקל אמיתי.. 108 גרם..כמו שכתבו: לא לקנות בשביל הרדיו! לצורך הדוגמא, אני ברמת גן לא יכול לקלוט את 102FM חלק, אלא עם הפרעות.. שזה לא יהיה השיקול המרכזי בקנייה, למרות שבהחלט זה פיצ'ר מוצלח.
סאונד, סאונד, סאונד ועוד פעם סאונד.
מכשיר יפה מבחינה ויזואלית.
זול.
ממשק יעיל.
קצת כבד, אבל לא באופן שיעשה לך שרירים.
מצריך לימוד ממשק.
הרדיו לא מושלם.
binya photo
binya
13.06.2007
כשהוא עבד למשך חודשיים מאוד נהנית איתו.אני לא ממליצה לקנות אותו.אחרי שכולם ראו את המכשיר מספר אנשים אמרו לי שהיה להם הרבה תקלות איתו ושהמכשיר הלך וחזר לתיקונים.בסה"כ הטענות רק למכשיר הזה ספציפית. creative זו אחלה חברה ושאר המוצרים שלה באמת טובים.
איכות סאונד טובה
קטן ונוח לתפעול.
המכשיר התקלקל אחרי חודשיים!!!
מאוד מומלץ אם מה שמחפשים זה נגן פשוט עם הרבה מקום, בזול.הוא קצת כבד אבל לא נורא. קניתי את המכשיר באורטובר 2006.
זול יחסית למספר השירים שאפשר לשים שם.
איכות מעולה ואין צורך להחליף סוללות (יש סוללה נטענת).
קצת כבד והסוללה לא מחזיקה הרבה זמן, 8-12 שעות.
לוח המקשים קצת בעייתי.
המכשיר הוא קצת הימור.סך הכל התכנון שלו טוב והממשק שלו קל לתפעול. הוא עובד גם עם media player, וגם קל לעבוד עם התוכנה של המכשיר. תפריטים פשוטים וממצים.לעומת זאת, המכשיר לא עובד טוב עם media player 11. יש לעיתים בעיות תוכנה שצצות ודורשות מחיקה של כל המידע על המכשיר וגם מחיקה של תוכנות של windows.לפני מספר חודשים, קצת יותר משנה לאחר הרכישה, המכשיר שלי הפסיק להגיב וכנראה שחוץ מלקנות מכשיר חדש אין מה לעשות.
נוח לשימוש.
קל.
איכות שמיעה מעולה.
קל להטענה.
הרדיו כמעט ולא קולט (לא לקנות בגלל הרדיו!)
תקלות עם media player 11.
אין כרגע תוכנה בעברית וכנראה שלא תהיה.
רועי photo
רועי
05.08.2006
שווה לקנות עם הסוללה מסתדרים אבל תקנו!!! בהתחלה תמיד תתענו עם המטען לפחות 12 שעות בלי להדליק אותו או לנתק אותו מהחשמל.
איכות שמיעה טובה נגן טוב עם הרבה אפשרוייות שמיעה, אפשרוייות PLAYLIST ורדיו טוב.
סוללה יחסית חלשה והמטען שלי לא עובד הקלטה לא באיכות גבוה קצת קשה בהתחלה להסתדר ם התוכנה אבל אחרי כמה זמן מסתדרים איתה
תקנו אותו או את האייריבר H10. מי שחייב מסך צבעוני ויכול להשקיע עוד כ 100-200 ש"ח שיקח את האייריבר. מי שלא מעוניין במסך צבעוני (צריכת סוללה גבוהה יותר) שיקח את הזן מיקרו. באמת מומלץ.
נגן טוב מאוד. קטן, איכות שמע גבוהה, קל מאוד לתפעול אחרי שמתרגלים (לוקח בין כמה שעות ליום). באנדל (תכולת האריזה) מאובזר יחסית לנגנים אחרים, ובטח לעומת האייפודים העלובים.
מסך מונוכרומי (לא צבעוני). התקלקל לי כעבור חודש בגלל שנפל לי כמה נפילות קשות וההארד-דיסק נפגע. אי אפשר לקרוא לזה חיסרון לגמרי כי אני לא שמרתי עליו מספיק טוב.
amit photo
amit
26.02.2006
אחרי שהשוותי עם מכשיר מתחרה של חבר, הזן פשוט יותר סבבה... שומעים יותר טוב והמכשיר יותר זול. מומלץ
קטן, ממשק נוח, איכות שמע יוצאת דופן, זול יחסית למתחרים, תוכנה מצוינת להתממשקות עם ה PC. ניתן להקצות חלק מהנפח כדיסק און קי.
לוקח משהו כמו 20 שניות עד שנדלק. ממשק לא לגמרי אינטואיטיבי אבל אחרי כמה שעות שימוש זה זורם לגמרי.
ממליץ בחום מכשיר קל לתפעול ולאנשים שרוצים משהו קל להפעלה זה המכשיר הטוב.
המכשיר קומפקטי וקל להפעלה איכות שמיעה נפלאה! הרדיו טוב ואיכות המיקרופון טוב למדי והמכשיר זול.
בבחינתי אין חסרונות מכשיר נפלא והמחיר של מאוד זול יחסית לחנויות אחרות.