מחיר זול.
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
יש לי אותה בערך חמישה חודשים ואני מרוצה מאיכות וקלות ההכנה ביחס למחירה הזול.לשימוש אישי היא שווה את הכסף.הקפה יוצא טעים ואפילו אורחים מבקשים סיבוב נוסף המכונה עובדת כל בוקר ולמרות שזה נראה מסובך זה ממש לא כך עם המכונה הזו.נראה כי איכות החלקים טובה
לוקח מספר דקות עד שהקפה מוכן.
יש לרכוש קפה טחון.
יש לרכוש קפה טחון.
יבגני
04.09.2007
רציתי מכונת קפה לצורך הקצפת חלב, ולא היה אכפת לי ממש על מכונה עצמה. לצערי משה קיבלתי איכזב אותי חזק. קודם כל עשיתי מספר הרתחות ועדיין המים משום מה יוציאם לא נקיים. הצינורית של הקצפה כל כך קצרה שלא ניתן להקציף כלום. כל החלב נשפך בכל המטבח, חוץ מזה מה שנשאר זהו חלב מחומם וכלל לא קצף.חבל על ביזבוז כסף. לא מובן מה ניתן להכין בה.
עיצוב יפה,ניתן להמעיד אותה על המדףבמטבח,לא תופסת הרבה מקום, לא יקר
לא שימושית.
לא מקציפה חלב אלא רק מחממת אותו, ומשפריצה בכל המטבח עקב צינורית הקצפה קצרה
לא מקציפה חלב אלא רק מחממת אותו, ומשפריצה בכל המטבח עקב צינורית הקצפה קצרה
מומלצת ביותר לשימוש אישי (לא כשמארחים) יש לי אותה כחודש וכל פעם שאני משתמש בה אני מופתע לטובה מהתוצאות. איכות החלקים טובה, שום דבר לא נראה כאילו הוא הולך להתפרק עוד רגע.נתתי 5 כוכבים בגלל המחיר הנמוך לעומת התמורה, ודאי שמכונות מקצעיות יותר יעשו את העבודה יותר טוב.טיפ להקצפת החלב: שמים חלב קר בכוס/כלי ומכוונים כך שרק קצה הצופציק של הקיטור נכנס לחלב. פותחים את ברז הקיטור והופ יש יופי של קצף בלי בועות אויר, אחרי שיש מספיק קצף מרימים את הכוס/כלי לתוך הקיטור כדי לחמם את החלב ללא יצירת קצף נוסף.
מכינה אחלה קפה. אחרי מספר נסיונות מקציפה את החלב מ ד ה י ם.
מכינה 2 כוסות בפעם, יש אפשרות 'תאורטית' להכין 4 כוסות אבל עקב בעיות לחץ אין שום סיכוי שזה יצליח.
Alex
29.08.2006
ליקנות בהחלת!למי ששותה קפה קמה פעמים ביום ,קל להיתרגל ולהינות מהמכונה.
מכונה מצויינתתגם גם לאספרסו, רק צריך להקפיד ליקנות סוג קפה מתאים(רצוי לקחת 2 סוגים לפחות-אחד לקפוצ'ינו ואחד לאספרסו)
בהקצפה עושה רעש לא נורמלי,צינור באמת מאוד קצר צריך ללמוד אותה כדאי להצליח לעצליח ליגמור כל הפעולות,כולל ניקוי צינור,תוך הרתחה אחת
moti
29.05.2006
למי שמחפש מכונה לבית הכנת קפה הפוך וקפוצינו היא מספיקה למי שמחפש אספרסו בלבד עדיפה מכונה אחרת
מכונה מעולה כמו במכונות הגדולות השימוש קל ומהיר הקצפת החלב מעולה והקפה מעולה
כולה מפלסטיק ואני חושב שזה גם יתרון היא קלה ונוחה לניקוי חייבים לנקות את פיית הקיטור מיד לאחר ההקצפה
47480 Morphy Richards מורפי ריצ'רדס