PKB7000X Samsung סמסונג

ממשק חיבור:

USB

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר PKB7000X Samsung סמסונג

היא יפה. במת מאוד יפה בשחור. ובטוח שגם בלבן. הסידרה הזו קוראים CRYSTAL וזה ניראה קריסטלי.יש למקלדת דברים בסיסים ובנוסף תכונות בסיסיות למולטמדיה. מקשים לא שקטים כמו אצל LOGITECH. טיפה צפופים. אבל אני מתרגל (כמעט) להכול.יש שני כניסות USB 1.1.קומפקטית יחסיתאי אפשר לתכנן מקשיםאין דרייבריםתמורה הכי טובה במחיר הזה
יפה פחד
אין דריברים ואפשרות לתכנן מקשים
בארי photo
בארי
16.06.2007
לצערי המקלדת הזאת (אצלי היא שחורה אבל אותו דגם בדיוק) פועלת באופן מאד לא תקין על מחשבים ניידים של LG (בדקתי על שני דגמי LG) . צריך לשלוף את פלג הUSB ולהחזירו פעם או פעמיים עד שהמקלדת עובדת כך בכל פעם שהמחשב עולה מחדש. המקלדת עובדת לאט מאד. מתקבלת הודעה של Device לא מוכר.הדרייבר שהורדתי מהאתר הרשמי של סמסונג לא מאושר על ידי Microsoft. פניתי ב e-mail לחברה ואיש לא טרח להשיב לי.אני די בטוח שיש עוד ניידים שתהיה להם בעייה דומה עם המקלדת הזאת.
כיסוי הפלסטיק למניעת כניסת לכלוך, כפתורי פונקציות רבים.
מראה חיצוני נחמד.
נתקע בחיבור ל LG . Driver לא תקני לWindows. מקלדת איטית בהעברת נתונים. נוחות הקלדה בינונית ואינה מתאימה להקלדות ארוכות.
אורח photo
אורח
14.05.2007
מקלדת בעלת עיצוב מיוחד ומעניין (ממש לבנה כמו חלב) עם ציפוי (מחסה נשלף) פלסטיק שקוף המעניק ברק ומקוריות.כפתורי מולטימדיה רבים בחלקה העליון, המשתמשים כקיצורי דרך לפעולות שונות.זיהוי המקלדת וכל המקשים, כולל מקשי המולטימדיה, ללא צורך בהתקנות כלשהן.
2 חיבורי USB - ממש שימושי ונוח.
עיצוב מיוחד ויפה.
הצבע הלבן, החלבי, אשר מציג כל גרם של ליכלוך.
מקש Backspace קטן. בגודל מקשי המספרים ולי אישית היה מאוד קשה להתרגל לזה.
שתבינו על מה אתם מסתכלים כאן, המקלדת הנ"ל הופיעה בסרט "השתול" THE REQRUIT בתור מקלדת במשרדי ה CIA ! יענו עד כדי כך היא יפה במציאות !היא כוללת שני חיבורי USB, אבל רק במהירות 1.1 ככה שאל תצפו מהם להרבה. היא מחלקת את משאבי כניסת ה USB שלכם לעוד 2 מכשירים= פחות מדיי רוחב פס להעברת קבצים= לא לחבר אליה מצלמת אינטרנט ואיטיות בהעברת קבצים מ DISK ON KEYS למיניהם וכרטיסי זיכרון.ישנם מקשי מוטימדיה רבים בצידה העליון אשר גורמים לחיים להיות הרבה יותר קלים והם מזוהים אוטומטית ע"י WINXP SP2.אני ממליץ !נ.ב - ישנה גם גירסה שחורה, תשאלו לגביה למי שתומך בסיסמה:"BLACK IS BEAUTIFUL".
נראית מדהים ומעוררת קנאה.
כפתורים שקטים
כוללת שתי כניסות USB1
כניסות USB1 ולא USB2= איטיות בהעברת קבצים!
מומלץ מאוד למי שלא מקליד כל היום ולא זקוק למקלדת מקצועית אבל רוצה מקלדת שנראת טוב
עיצוב יפה בסגנון אפל (מקלדת לבנה מצופה הפלסטיק שקוף), מקשים נוחים. המקלדת כוללת 2 כניסות USB ואת כל הפונקציות של המולטימדיה כולל מחשבון- שימושי ביותר!
מחיר פי 2 ממקלדת רגילה למקלדת שהיא לא בדיוק מקצוענית אבל ממש מגניבה. המקלדת לא אגרונומית - חסרון למי שמקליד הרבה ויתרון למי שלא מקליד הרבה ורוצה מקלדת שתופסת כמה שפחות מקום על השולחן