מסך נפלא
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
נרכש לאחר השוואה לעשרות נגנים אחרים בתאריך 24/6/07 . בגדול תמורה מצויינת לכסף. איכות שמע ברמה גבוהה מאוד, תפעול פשוט של 8 כפתורים בסך הכל (כולל 2 של ווליום ואחד של הדלקה). איכות חומר מצויינת, נותן הרגשה של מוצר ולא של צעצוע. עיצוב פשוט ונוח, לא מאוד כבד (אך יש קלים ממנו בתחום) ולא גדול מדי, אך מעט עבה לטעמי. כמובן מסך גדול וברור.דגשים למוצר זה: 1. המסך הוא לא מסך מגע כפי שציינו כאן אלא זו מערכת שהיא פטנט רשום של iriver שנקראת d click. כלומר שטח הפנים של הנגן מוגבה במילימטר וחצי לערך, כך שלחיצה על כל אחת מדפנותיו מספקת תגובה של המכשיר. צריך להתרגל לזה, ויש לזה גם חסרונות למשל אם בחרתם לשים את הנגן בכיס חובה לשים אותו על hold שכן המערכת די רגישה לכל לחיצה קטנה. כמו כן אם אתם רוצים להפסיק לשמוע לרגע, פרוצדורה מסובכת במיוחד למי שנוהג. חשוב לציין כי ניתן לבחור בין צפיה במסך לאורך או לרוחב (יש כפתור מיוחד לכך).2. המכשיר לא "מבין" קבצי מוזיקה רגילים (לדעתי בגלל תאימות תוכנה כמו בנגני סוני שלא מאפשרים שמיעה של קבצים "גנובים") ולכן יש לשמוע אותם דרך browse ולא דרך פורטל הmusic במחשב. אלא אם כן המרתם את הקבצים בתוכנת IRIVERTER.3. תצוגה: המסך חסכוני ומכבה את עצמו כשאין צורך. תפריטים וכו לא בעברית למרות שהנגן כן מציג אופציה של hebrew. קטע לא ברור, אך יש לציין שעל הקופסה וגם במפרט הטכני אין התחייבות לשפה עברית. מכל מקום קבצים כן יוצגו בעברית אבל הפוכה (ניתן להשיג תוכנה להפיכת עברית בלי בעיה). כמו כן התפריט עצמו "יבש" אין איורים כמו בסן דיסק, רק כיתוב. (אפשר לבחור תמונות רקע).4. לחובבי מוזיקה אין ספק שזה אחד הנגנים. לא רק שיש כאן אפקטי srs אלא גם (למי שמבין) יש אופציה לשליטה בכל אפקט בנפרד ברמה של 0-10. כמו כן ניתן לבחור באופציה של fade in.בחרתי במוצר בגלל השם, וזה הצדיק את עצמו, אין מה לעשות, טוב שם משמן טוב.
מערכת מגע רגישה
אין עברית בתפריטים
חיבור usb יחודי (לא מיני usb כמו ברוב הנגנים)
קצת כבד
אין עברית בתפריטים
חיבור usb יחודי (לא מיני usb כמו ברוב הנגנים)
קצת כבד
אופן השימוש מאוד פשוט מסך נגיעה העיצוב של הנגן מאוד יפה איכות השמיעה SRS איכות גבוה המחיר פשוט שווה את המוצר למרות שהוא 512 מגה אני מאוד מאושר מהנגן מעל הציפיות ממש נגן טוב ממליץ בחום!
משחקי פלאש,קבצי טקסט TXT,מסך 2 וחצי אינץ גודל המסך של פאלפון רואים וידיוא באיכות גבוה,תמונות,ףרדיו הכל
אין חסרונות!
נגן מצויין וקטן לא נראה גדול כמו בתמונותאיכות שמע מצויינת ואיכות המסך עולה על האיכות של האיי פוד וידיאוממש מומלץגם בטרייה חקה גם נגן יפה
נגן יפה
מסך מצויין
הוא מגנט לטביעות אצבע אבל מקבלים איתו כרית לניקוי המסך
התוכנה קצת מסובכת אבל אחרי שמבינים קל להשתמש
התוכנה קצת מסובכת אבל אחרי שמבינים קל להשתמש
מכשיר איכותי ברמת גימור גבוהה מאוד.יתרונות:- מסך ענק וממשק משתמש נוח.- MP4 אמיתי - אפשר להכניס 4 פרקים של סדרה של 45 דקות ועוד מוסיקה, תמונות משחקי פלאש וקבצים נוספים במוצר עם 512MB זיכרון לעומת מכשירים אחרים עם 2GB אבל תומכים פורמט MOV שגוזל פי 3 ו-4 מקום).(אבל צריך קצת לחפש באינטרנט כדי למצוא את הפורמט המתאים להעברה - ראו חסרונות).- איכות סאונד מצויינת.- העברה פשוטה של קבצים (כמו לדיסק-און-קי או בעזרת התוכנה).- תמיכה בשדרוג קושחה (FIRMWARE) של המכשיר מאתר החברה.חסרונות -- התוכנה היעודית מעבירה רק מוסיקה תמונות וטקסט.- כדי להמיר את הוידאו לפורמט המתאים למכשיר יש למצוא תוכנה יעודית באינטרנט. אחרי חיפושים רבים מצאתי כזאת (חינמית שאיזה מישהו כתב).קוראים לזה IRIVERTER והיא ממירה מכל הפורמטים המובילים להורדה (DIVX, XVID ו-MP4) לפרמטרים המתאימים למכשיר.- יש אתרים שלמים של משחקי פלאש במיוחד למכשיר הזה.- מחיר זול מאוד בגלל ירידת מחירי זיכרון הפלאש. קניתי אותו ב-240 ש"ח.
כתבתי למעלה.
כתבתי למעלה.
אחד המוצרים המובילים בשוק ..המכשיר יפה מאוד נוח וגם אים מסך מגעידידותי מאוד התוכנה שמקבלים איתו היא טובה מאוד וידידותית למישתמשאפשר ליקנות לו כל מיני דברים שיצרו בימיוחד בשבילו ..כגון העריסה שלו..המסך שלו מאוד איכותי ..אפשר להפעיל בו סרטים ומשחקי פלאש..אני מאוד הילהבתי ממנו....
יפה נוח מאוד מסך מגע מסך איכותי יכולת הפעלת מישחקי פלאש
בקושי יש לו חסרונות
המכשיר קצת גדול..אבל הוא ניכנס לכיס
מסך המגע יכול אולי להיות גם חיסרון אבל אני אהבתי אותו מאוד
המכשיר קצת גדול..אבל הוא ניכנס לכיס
מסך המגע יכול אולי להיות גם חיסרון אבל אני אהבתי אותו מאוד
לדעתי החיסרונות הם קטנות ואם זה מומלץ מאד לקנות אותו כי נגן איכותי במחיר כזה קשה למצוא .הנפח הקטן לא נחשב בעני לחסרון מפני שהמחיר מצדיק את הנפח 512mb
אחלה נגן. איכות סאוונד הטובה בעולם. .גודלו מנוצל כמעט במלואו למסך.אמון אפשרויות. איקולייזר בעל 5 ערוצים . מנגן וידאו באיכות גבוהה סוללה גדולה מחזיקה מעל 24 שעות.נגן מאד מאד יפה וקטן.עם אפשרות srs wow
חבל שהפעלת השיר וההרצה וכ"ו לא מופעלת ע"י כפתור ככה אם למשל אני קורה מסמך למשל בנגן ואני רוצה להעביר שיר או להריץ אז אני לא יצתרך לצאת מהמסמך להגדרות השיר.וחבל שזה לא כך לפחות בלחצנים האלה.קצת איטי במעברים.מטעין usb .אין אפשרות למחוק ישירות מהנגן.אין אפשרות זום לתמונות.
מומלץ מאודדד עם תקנו אתם רק תתאהבו . אייריבר בכלל חברה מעולה וטובה יותר מאפל לדעתי
אין זה נגן פשוט מדהים!! הוא כמעט מושלם! הוא קיבל את הציון הגבוה ביותר מכל הנגנים באתר סינט!!
חבל שאין לו גירסאות עם יותר נפח! וזהו בעצם זה נגן ממש ממש טוב !! קשה מאוד למצוא חסרונות
Iriver U10 512MB