נמצאו 21 חוות דעת על מוצר Creative Muvo Sport C100

הנגן הזה נמכר בעבר ב 500 ש"ח לפי זאפ.בגלל שהוא סיים את חיי השוק שלו (מיושן קצת), המחיר צנח דרמטית ליחידות האחרונות שבשוק.הלחצנים קצת קשים בגלל שהמכשיר עמיד ברטיבות ויש תחתם שכבה של גומי שמונע כניסה של טיפות (כמו בכל מכשיר נגד מים). לא נורא.יש סטופר וטיימר. אין תמיכה לשמות השירים בעברית (לא קריטי לי. אני נותן לשירים לרוץ בספורט ולא מחפש שירים מסויימים. אפשר גם לשנותאת השם לאנגלית כמובן למי שזה משמעותי לו).לסיכום, לטעמי לא תמצאו שום MP3 ספורטיבי של חברה מוכרת עם תמורה כזו למחיר הזה. יתכן שנותרו יחידות אחרונות. שווה לבדוק.אין לצערי תפס למכנס, אבל יש רצועה לחיבור לזרוע.אין צורך בתוכנה כדי להעביר שירים. פשוט לחבר למחשב ולגרור.המכשיר יחסית גדול (7.5 ס"מ אורך. אבל מצד שני נוח לרוץ איתו כשהוא מוחזק ביד בגלל הצורה הארגונומית שלו. או לחילופין לחבר לזרוע.אמנם אפשר להשתמש במקומו בסלולרי, אבל עם כל הלחות והזיעה, זה יכול להגמר לא טוב. מה גם שסלולרי כבד, גדול יותר ולא נוח.ספורטיבי, לא עדין, יש רצועה לזרוע ולצוואר, נגד מים (התזה), עיצוב יפה, רגישות רדיו טובה אחרי עדכון תוכנה ברשת, יש אפשרות הרחבה עם כרטיס SD.
לא תומך עברית! רק 250 מ"ב ל MP3, אוזניות לא הכי נוחות ואיכותיות, אין קליפס לחגורה, ממשק לא הכי ידידותי, מסך לא הכי ברור ביום.

היום יש מבחר גדול ויש נגנים יותר מוצלחים מזה במחיר דומה.אבל, עדיין מדובר על מכשיר איכותי מבית קריאטיב. יש לו סוללה AAA כלומר בתיאוריה אי אפשר להתקע עם מכשיר לא זמין. חיי הסוללה סבירים. יש אפשרות להרחיב על ידי שימוש בכרטיס SD שבד"כ אפשר להשיג במחיר זול יחסית.המכשיר טיפה גדול יחסית למכשירים היום והממשק טעון שיפור אבל בשביל האזנה למוסיקה נטו, במיוחד לאלו שעושים כושר זה מכשיר לא רע.יש לי אותו מעל שנתיים בשימוש מסיבי ועוד לא היתה תקלה. המכשיר בנוי היטב וכבר נפל לי כמה פעמים בלי להניד עפעף... אפילו לא סדק קטן.חסין מים (עד גבול מסויים...)
סטופר, טיימר, רדיו
טיפה גדול
ממשק טעון שיפור

ירון
07.05.2007
נגן מאכזב מאוד. גדול, מסורבל, ומועד לתקלות. אוזניות באיכות ירודה ביותר. מקשים עדינים ונוטים להתקלקל. במחיר הזה הייתי מצפה לנגן איכותי יותר. היום אני מחפש משהו חדש במקומו וזה כבר אומר הכל..ניתן להכניס כרטיס זכרון חיצוני.
אוזניות באיכות שמע ירודה. מקשים עדינים מאוד. הכפתורים סמוכים מדיי אחד לשני ויוצרים בעיית לחיצה כפולה ומתקלקלים לאחר שימוש קצר.

סה"כ נגן נחמד עם שם של חברה אמינה.......יחסית זול כרגע לעומת פעמים שעברו, מי שלא רוצה להשקיע באמת יוכל להסתפק בזהחריץ הרחבה עד שתי ג"גה אוזניות איכותיות תפריט נוח קליטת רדיו טובה...
מקשים מעט קשים ללחיצה טיפה גדול מעט לנגן mp3 קיבולת רק של 256 mb

ori
15.12.2006
מומלץ בעיקר למי שמשתמש בזמן פעילות ספורטיבית ואינו זקוק לזכרון גדול יותרנוח לשימוש בזמן פעילות ספורטיבית, כולל ריצה מהירה. קל לשימוש.
למרות הערות קודמות לדעתי האוזניות נוחות מאוד
למרות הערות קודמות לדעתי האוזניות נוחות מאוד
צורך בבטריות - עדיף, לדעתי, לרכוש מכשיר נטען
האוזניות לא מחזיקות זמן רב ואחרי כחצי שנה גיליתי צורך להחליף אותם
הזכרון מספיק ל כ 40 שירים
האוזניות לא מחזיקות זמן רב ואחרי כחצי שנה גיליתי צורך להחליף אותם
הזכרון מספיק ל כ 40 שירים

כל המעונין במכשיר איכותי ובמחיר זול ממליץ לירכוש המכשיר ב5 כוכבים עקב נתונים אילו.מכשיר שני מבית קריאיטיב שאני רוכש מכשיר איכותי שמע ברמה גבוה ורדיו איכותי אפשרות לתוספת של כרטיס מסוג sd להגדלת הזיכרון מחיר זול באתרי האינטרנט.
אני לא מוצא חסרונות למכשיר לא במחיר ולא באיכות אין חסרונות.

בסך הכל מכשיר מצויין, מאד מומלץ לספורטאים, ניתן להחליף בקלות יחסית פלאש עם מוסיקה אחרת. רצוי לקנות אוזניות אחרות.עמיד בזעזועים, נוח לנשיאה ספורטיבית, סוללה מחזיקה המון שעות של השמעה, תפריטים נוחים, אקולייזר טוב, איכות שמע מצויינת (עם אוזניות מתאימות).
מסך לא גדול, אוזניות מקוריות לא איכותיות מהבחינה המכנית (לא נוחות, גומיות מתפרקות).

לקנות. שווה את המחיר.עדיף על הרבה נגנים במחיר יקר יותר. CREATIVE - המותג אומר הכול.
איכות חלומית.
אני מאוד מרוצה מהקנייה.
ממש איכותי...
עדיף על כל הנגנים ה 2G הזולים האלה...
איכות חלומית.
אני מאוד מרוצה מהקנייה.
ממש איכותי...
עדיף על כל הנגנים ה 2G הזולים האלה...
אוזנייות.
עדיף לקנות אוזנייות יותר איכותייות.
אני משתמש ב:
CREATIVE (חחח) EP-630.
עדיף לקנות אוזנייות יותר איכותייות.
אני משתמש ב:
CREATIVE (חחח) EP-630.

הכסף שניזרק על מכשיר סיני פשוט לימד לקח לפעמים הבאות כי זול בסופו של דבר מסתכם ביוקר.אצלי כבר שבועיים וממליץ בחוםcreative, המותג אומר הכל.
תפריטים קלים ומובנים, לא נתקלתי בבעיה כלשהיא.
איכות סאונד טובה, עוצמה סאונד ממוצעת וניתן למצוא המון מכשירים חזקים יותר.
כרטיס הרחבה המאפשר להוסיף כרטיס של 512 מ"ב בנוסף ל256 הכלולים בנגן. זה מה שמוצהר ע"י החברה, אצלי הנגן זיהה גם כרטיס של 1 גי'גה (trancend *80 1 GB ).
סוללה ממענת להגמר גם אחרי המון שעות שימוש
רדיו איכותי
מתאים מאוד לפעילות ספורט, חגורת הצמדה מסופקת בערכה, במידת מה חסין למים
תפריטים קלים ומובנים, לא נתקלתי בבעיה כלשהיא.
איכות סאונד טובה, עוצמה סאונד ממוצעת וניתן למצוא המון מכשירים חזקים יותר.
סוללה ממענת להגמר גם אחרי המון שעות שימוש
רדיו איכותי
מתאים מאוד לפעילות ספורט, חגורת הצמדה מסופקת בערכה, במידת מה חסין למים
מעט גדול, עוצמת סאונד ממוצעת ולא יותר מכך, אם לא מרחיבים את הזכרון מחיר הנגן הוא קצת גבוהץ בהוספת נפח המחיר מתמתן

ב400 שקל לרוץ לקנות(מוסיפים 200 שקל ויש לך כרטיס זיכרון של 512 מ"ב) עדיף על כל הנגנים הג'נריים שיש היום בשוקרוצו לקנות!!!איכות שמע טובה.לא מטחנת סוללות.אפשר לעשות איתו הכל(לקפוץ ,לרוץ) והשיר לא יקפוץ והמכשיר לא ידפק.מגיע מאובזר בהרבה דברים
אפשר להרחיב את הזיכרון.אחלה אקולייזר
אפשר להרחיב את הזיכרון.אחלה אקולייזר
קצת עבה.אוזניות באיכות סבירה אבל מכאיבות-קחו בחשבון שתצטרכו אוזניות אחרות.בשביל להחליף בטריהצריך לפרק את המכשיר לשניים(אבל זה בקטנה)
המכשיר הוא לא 256 מ"ב הוא 243 מ"ב
המכשיר הוא לא 256 מ"ב הוא 243 מ"ב

בסה"כ מכשיר שנותן תמורה טובה לכסף עדיף על המכשרים הזולים הפשוטים. מומלץ.מכשיר קטן קומקטי,לא אוכל סוללות,צג ברור ונוח,איכות שמע מצויינת וחזקה,נוח מאד לשימוש,רדיו עם איכות טובה,מגיע עם מגן למסך,העברה מאד קלה של שירים מהמחשב. מכשיר איכותי.
האוזניות לא משהו..כדאי להחליף למשהו איכותי ונוח יותר..
בסה"כ מכשיר מצויין.
בסה"כ מכשיר מצויין.

עושה בדיוק את מה שהוא צריך לעשות...לא לשלם יותר מ400 שקלמכשיר פשוט מאוד(לטובה) ושווה את המחיר שלולא אוכל סוללות
אוזניות נוחות מאוד
איכות סאונד בסדר גמור
חזק ועמיד למכות ורטיבות (עד גבול מסוים כמובן)
אוזניות נוחות מאוד
איכות סאונד בסדר גמור
חזק ועמיד למכות ורטיבות (עד גבול מסוים כמובן)
הסטופר די מוזר
צודקים הקודמים שאמרו שאין תמיכה בעברית...
צודקים הקודמים שאמרו שאין תמיכה בעברית...

עומר
04.01.2006
למי שמחפש נגן לריצה או פעילות ספורטיבית ולא רוצה להשקיע הרבה כסףזהו פתרון מושלם הוא גם נוח ,בעל וליום חזק , מוגן מפני זיעה ורטיבות ויחסית זול.הפעלה פשוטה מאד
בעל ווליום חזק
מנשא נוח לריצה ומגיע עם אזניות נוחות לריצה
בעל ווליום חזק
מנשא נוח לריצה ומגיע עם אזניות נוחות לריצה
זכרון קטן מאד
יחסית גדול לעומת הנגנים שיש היום בשוק.
בית סוללה נמצא בתוך המכשיר וצריך לפרק אותו לשניים ע"מ להחליף סוללה.
יחסית גדול לעומת הנגנים שיש היום בשוק.
בית סוללה נמצא בתוך המכשיר וצריך לפרק אותו לשניים ע"מ להחליף סוללה.

מומלץ בחום,אני שילמתי 400 ש"ח במגה ,אחריות של איסטרוניקס שזה מצויין ומדובר בקריאטיב שזה גם יתרון,אומנם המכשיר מיוצר במלזיה אבל היום זה כבר לא משנה ידידותי מאוד,סאונד מצויין,מסך גדול וברור,שעון,תאריכון(יש אופציה להגדיר שומר מסך ואז השעה והתאריך מוצגיםכפתורים גדולים ולא מיניאטורים כמו ברוב הנגנים ,יש לי אותו מספר ימים והסוללה לא מראה סימני כניעה
האוזניות המקוריות שמגיעות עם המכשיר אומנם מאוד איכותיות אבל לא נוחות בכלל,ממש קורעות את האוזן.
זכרון פנימי קטן אבל את זה ידעתי לפני(עדין לא הרחבתי)
זכרון פנימי קטן אבל את זה ידעתי לפני(עדין לא הרחבתי)

Creative Muvo Sport C100