כלי נוח לשימוש כתורים גדולים המסך באיכות סבירה ומעלה וגם בגודל סביר. איכות השמע היא טובה מאוד. יש לו itunes שנותן לו ממשק של אייפוד.
Bluetooth מגיע עם אוזניה אולחוטית
נמצאו 11 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Motorola Rokr E1 מוטורולה

בסופו של דבר מדובר בפלאפון מומצע ולא יותר מזה עם ממשק מוטורולה מעט מסורבל אבל שווה את המחיר שלו אין מה לעשות.ממשק מוטורולה שאני לא אוהב במיוחד הitunes נע לאט ולא מרגיד כמו אייפוד בכלל (ויש לי אייפוד אז אני יודע). כרטיס הרחבה microSD שאלה כרטיסים קטנים יקרים ובעלי נפח נמוך יחסית ל miniSD ו לSD

גל
08.12.2006
כמובן שיש פלאפנים הרבה יותר טובים...אבל לכול פלאפון יש היתרונות וחיסרונות...אני מאוד מרוצה מהפלאפון מבחינתי יש בו הכול.מצלמה אמ פי 3, אינטרנט , פלאש, משחקים טובים, הפלאפון קל.לכול מי שאוהב גאדגטים פלאפון זה הוא פלאפון חמוד כמובן שבשוק יש הרבה יותר טובים..וגם הרבה יותר יקרים..בסך הכול אני מאוד נהנה ממנו.קודם כול הפלאפון מצויין יש לו תפריטים נוחים מסך איכותי ...האמ פי 3 תותח יש לו את התוכנה של "אפל"המפורסת מהאייפוד ...יש בו היתרון ענק שמקבלים 256 מגה בייט במתנה!!שזה מממש יפה ..לא ראיתי שום פלאפון שמקבלים בחינם 256 מגה בייט.הממשק מאוד נוח.הגויסטיק נוח ביותר.המקשים נוחים אני לא אהבתי את מקשי "המתכת"של v3x ומה שבפלאפון זה אין.הבלוטות שימושי ביותר.רמת הקרינה סבירה..לאומת ה e 770 אותו פלאפון רק דור שלישי רמת הקרינה גבוהה ביותר בפלאפון זה.השמיעה ברמקול מאוד טובה ..וגם באוזניות (שמקבלים גם במתנה) הפלאפון נפל לי כמה פעמים לא קרה כלום . פלאש.הפלאפון קל.התמונות שמורידים דרך המחשב יוצאים טוב מאוד!!. יש וידאו.המנורות שיש מסביב לפלאפון מאוד חמודים ומרשימים.
אין כול כך הרבה חסרונות ...המצלמה לא ממש איכותית רק 0.3 אבל אני מוכן להיתפשר ..מה עדיף?מצלמה חלשה אך הפלאפון קל מאשר פלאפון אם מצלמה 1.3 ששוקל טון(כמו ה e 1000).אין אינפרא אדום.

REL
25.09.2006
עיקר הכוונה שלי ברכישה, היה שילוב מכשיר MP3 ופלאפון, כדי להמנע מלהסתובב עם 2 מכשירים במקביל. מהבחינה הזו קיבלתי תמורה מלאה ואיכותית למחיר. מבחינת הטלפון עצמו, מעט אכזב אותי שאין בו טייפ מנהלים, שהוא לטעמי פונקציה חשובה בסלולרי.זול יחסית לתמורה: נגן MP3 מעולה (עם ממשק ה-ITuns כמו ב- IPod), ממשקים מאוד ידידותיים למשתמש, מסך גדול ותצוגת LCD ברורה. רמקולים חזקים - אין סיכוי לפספס צלצול, כרטיס זכרון ניתן לשדרוג - הקטן ביותר בעולם כיום, וכמו בסוני אריקסון יש בו מצב טיסה - המאפשר להשאיר את המכשיר דולק במצב נגן MP3 מבלי לקבל שיחות טלפון.
זמן תגובה איטי, אין הקלטת שיחות או טייפ מנהלים, לא ניתן לדבר מהמכשיר בזמן טעינה - הצד השני אינו שומע ברור (כנראה בגלל שמיקום המיקרופון באזור פלג הטעינה).

ציון
31.08.2006
פשוט יש אנשים שלא מבינים כלום,לא יודעים כלום על מוצר שהם חווים עליו דעה ומעבירים סתם ביקורת כמו זה שמתחתיי שכל מה שהוא רשם שגוי, תשימו לב שמה שאני רשמתי זה הפוך ממה שהוא רשם.לדוגמה: "מצלמה גרועה יחסית לדור שלישי" על מה הוא מדבר? הטלפון בכלל לא דור שלישי! טלפון טוב ממליץ עליו כששומעים מוסיקה הוא מרטט משהו ממש שווה ויש לו אורות מועדון הווא זוללל!הטלפון הוא לא דור שלישי שזה טוב כי לא צריך להתחייב בכל חודש על שיחות וידאו או אינטרנט מהיר וזה מוריד מהמשקל של הטלפון (107 גרם) יש נגן מוסיקה ונגן סרטים.
מצלמה באיכות מעולה! כמובן שהאיכות של המצלמה בטלפון הזה מצוינת יחסית לטלפונים בעלי מצלמות 0.3 מגה פיקסל/VGA.
המסך גדול למרות שלא מאוד, והוא תומך במלא צבעיםם! 256 צבעים ! הכי הרבה שניתן למצוא בסלולארי! ובניגוד לזה שמתחתיי שלא מבין כלום ורשם שיש לו מעט צבעים ושהמכשיר דור שלישי איזה דור שלישי?! איזה שטויות הוא רושם...
המכשיר מגיב איטי במקצת.
יכלו להוריד טיפה בגרמים.
הממשק של מוטורולה קצת משעמם וחסר פיצ'רים כמו הקלטת שיחות או טייפ מנהלים הכל צריכים לעשות דרך המחשב שזה ממש מעצבן כי לא לכולם יש מושג בזה! וזה דורש השקעה רצינית. בקיצור מעצבן!!
יכלו להוריד טיפה בגרמים.

תקנו תפאלפון הזה אם אתם אוהבית מוזיקה וסרטים בפלאפון וזה זול לדור שלישידור שלישי זול יחסית לכול פלאפוני הדור השלישי מנגן מוזיקה מאוד יפה וסרטים
המצלמה פשוט זבל יחסית לדור שלישי מסך גדול וקצת צבעים לא נוח לראות סרטים איתו

שווה כל שקל,מגיע במחיר מצחיק יחסית לממה שמקבלים מהמכשיר הזה,מכשיר מאד טוב מבית מוטורולהמסך ענק, MP3 256 מ"ב שאפשר להאחיב עד 2 גיגה,
ספיקר חזק, קל לתפעול, קולט בכל מקום כמעט,תומך BT'
ספיקר חזק, קל לתפעול, קולט בכל מקום כמעט,תומך BT'
קצת דגול, יש בעיות טעינה לפעמים, האמת שכמעט אין חסרונות במכשיר הזה, אין משיבון פנימי

דוד
01.06.2006
התלבטתי בינו ל 6230i לדעתי המוטורולה עולה עליומגיע עם תוכנות- אוזניות-כבל usb-ובלוטוט' hs820היו לי ארבעה סוגי נוקיות בעבר זה המכשיר הכי טובשהיה לי פשוט מעולה מסך גדול ואיכותי, קליטה מצויינת(אפילו במיקלט)רמקול טוב
עיצוב יפה מצלמה מצויינת ,תפעול קל ונוח לשימוש ו mp3
הקטנים והלא נוחים לשימוש
הקטנים והלא נוחים לשימוש

מרקוס
19.04.2006
אני ממליץ בכל פה. יש לו מוזיקות נהדרות ומסך עם תמונות כל כך יפות והוא כל כך קל בכיס שלי. אוי תענוג.חבריה אני חולה על טלפונים סלולריים. אני יכול להתענג עליהם במשך שעות. כל חידוש עושה לי תענוג גדול
הטלפון הזה, אין לו חסרונות הוא כל כך מדליק שאפילו הנכדים שלי אוהבים אותו

תקנו תקנו תקנו ! אף פעם לא הייתי מרוצה ממוצר כלשהוא כמו שאני מרוצה מהרוקר. גם במחירו היום הוא עדיין משתלם ביותר, בטח יותר מכל הנוקיות למיניהן כמו ה 6111. אם יש לכם עוד כסף להשקיע ואתם לא יכולים להתפשר על איכות המלמה ועל איכות ונוחות המוסיקה תקנו את הסוני אריקסון W800 שהוא הרבה יותר יקר, אבל הוא רמה אחרת של מכשיר.מכשיר מצויין וזול. ממשיך דרכו של ה E398 הנפוץ. מסך גדול ואיכותי ברזולוצייה גבוהה, נגן MP3, רמקולים חזקים ובאיכות הכי גבוהה שניתן למצוא בסלולאר, הרחבת זיכרון עם כרטיס T-FLASH\micro sd (הכרטיס הקטן ביותר בעולם), בלוטוט', באנדל (תכולת אריזה) מאובזר מאוד הכולל בתוכו גם כרטיס זיכרון של 256 MB במקום 128 כמו שנמכר בשאר העולם, ואוזניית בלוטוט' HS 820. מערכת הפעלה נוחה לדעתי שאני מעדיף על סדרה 40 של נוקיה. מצלמה אומנם VGA אבל איכותית מאוד ביחס ל VGA אחרות, ואפילו יותר מזה. יכולה להתחרות בקלות גם ב 6230I עם ה 1.3 MPIX ולא רואה ממטר את ה 6230 הרגיל. נגן מוסיקה(I-TUNES)נוח מאד ואיכותי מאוד לעומת הנגנים הפשוטים בשוק וגם לעומת הנגנים אצל המכשירים של נוקיה וסמסונג.היתן להתקין עליו גרסאות שונות ולשים בו טייפ מנהלים, הארכת זמן צילום הוידאו, ועוד רבים. והמחיר- תענוג של ממש. כזו מציאה כמו שהוא נמכר במבצע הבחירות עוד לא היה וגם כנראה שלא יהיה.
יש מצלמות איכותיות יותר ממנה וחבל שהמסך לא גדול ואיכותי כמו של ה E1000, אבל אלו לא באמת חסרונות, כי אם המצלמה היתה איכותית יותר, המכשיר היה יקר יותר, ואם המסך היה גדול ואיכותי כמו של ה E1000, המכשיר עצמו גם היה נראה ומרגיש כמו ה E1000 (גדול וכבד).
חבל גם שהנגן לא מובנה במכשיר(ראה ערך סדרת הווקמן של סוני אריקסון) אלא הוא כמו תוכנת JAVA ולכן ניתן להעביר אליו שירים רק עם האייטונס במחשב. אפשר לשמוע שירים גם בנגן המובנה אבל הוא ממש לא נוח.

מכשיר מעולה,נגן מצוין,ספיקר מצוין,צלצולי MP3 .תמורה מצוינת לכסף.נקנה במחיר מצוין במסגרת מבצע של אחד המפעילים הסלולארים.עיצוב מרהיב ולא משעמם כמו כל הנוקיות,מסך ענק ,חד, וברור שנראה היטב גם בשמש, צילצולים חזקים מאוד,רטט חזק, נגן MP3
עם כרטיס זכרון שמצורף לערכה בגודל 256 מ''ב.ניתן להשתמש גם בכרטיס של 512 מ''ב. אוזניית בלוטוט,כבל נתונים מצורף לערכה ,בעזרת
הכבל ניתן להטעין קבצי MP3 . כמו כן ניתן להעביר בקלות קבצים מהמחשב לטלפון או ההיפך. מצלמה עם זום ופלאש,מצלמת וידאו שמצלמת
קליפים עד 8 שניות. התמונות מתקבלות ברזולוציה של 640X480 .
ממשק מעולה, תפריטים נוחים מאוד,ניתן ליצור קיצורי דרך לכל יישום במכשיר. איכות שמיעה מצוינת. סוללה חזקה.
עדכון לגבי צלצולי MP3 - המכשיר תומך בצלצולים האלו בגדול.
בעזרת הכבל המצורף ניתן להטעין למכשיר כל צלצול\שיר שרק עולה לכם בראש,ובכל BITRATE .
קליפים עד 8 שניות. התמונות מתקבלות ברזולוציה של 640X480 .
עדכון לגבי צלצולי MP3 - המכשיר תומך בצלצולים האלו בגדול.
מעט גדול,מטען מעט מוזר. מיקום של כפתור שליטה על הווליום מעט לא נוח. אין נעילת מקשים אוטומטית ,אבל, זה דבר שבהחלט אפשר לחיות איתו.

mark
10.03.2006
שווה כל שקל לא מתחרט על הקנייה הרבה יותר טוב מה 350c שהיה מאכזב מאודסאוונד מעולה בiTunes תמונות טובות וניתן אפילו לראות עליו סרטים או תוכניות בפורמט 3gp, בלותוט'
מהירות תגובה קצת איטית אבל לא מוריד הרבה מהערך וזהו נראה לי ודי מספיק כבר עם החירבושים

טלפון סלולרי Motorola Rokr E1 מוטורולה