נמצאו 3 חוות דעת על מוצר Sony DSCT9

יעקב
05.05.2007
אחלה מצלמה והיום בידיוק קיבלתי אותה מתנה וכהסתקלות ראשונית זה נראה משהו טוב ושאנשים אומרים "משלמים על איכות ולא על חיצוניות" הבנתי את זה חלקית כי המחיר גם על איכות וגם על חיצוניות.אחלה של מצלמה זהוהמחירים שווים את זה ואני אישית לא הייתי חושב פעמיים אם לקנות
אין אני נהני מאוד ממנה זה תחליף טוב לבחורה

מצלמה טובה את העיניים האדומות אפשר להוריד בעזרת תוכנה הצבעים פשוט מהממים מסך סופני 2אינץ!נראה פגז גם בתנאיי אור יום מלא, תפריט נוח וידידותי לחצן שמראה את התמונה וישר חוזר למצב צילום
קטנה נכנסת לכיס וידאו 30 פריים
אני לא סגור בקשר לזמניי סוללה
ויד שמאל צריכה להיזהר לא להיכנס לתמונה כי שם העדשה

matan
09.07.2006
לדעתי המצלמה שווה את המחיר ונותנת תמורה מצוינת היא מכילה שתי מעבדי תמונה ולא אחד כמו במצלמות אחרות התמונות בלילה לא נמרחות כמו ב t7 ויוצאות איכותיות הפלא תוקן מזה של ה t7 והוא איכותי יותר ,המצלמה כוללת אופציות רבות שמתחרות בהרבה מאוד מצלמות אחרות גם הגדולות שווה לקנותמצלמה קטנה דקה וקלת משקל חכמה מאוד מסך ענק 2.5 אינץ זמן התגובה של המצלמה קטן מאוד איך שמדליקים אפשר מיד להתחיל לצלם
למצלמה סוללה עם אורך חיים גבוה מזה של מצלמות אחרות מסופקת עם זיכרון פנימי של 58 מגה בייט !!!!
חובה כרטיס זיכרון של לפחות 512 מגה בייט לצילום של וידאו או תמונות רבות בטיולים

Sony DSCT9