רשום על האוזניות סוני.
מי שרוצה להתחפש ל DJ בפורים זה מתאים מאד
כבל 3 מטר
נמצאו 25 חוות דעת על מוצר אוזניות Sony MDRXD100 סוני
- מיין לפי: דירוג עולה

אני לא מבין איך האוזניות קיבלו 5 כוכבים עד עכשיו.היום קניתי את האוזניות. ובמילה אחת: אכזבהאציין שיש לי אוזניות רגישות יחסית.הגימור והעיצוב טובים אבל זה לא הפרמטר החשובאין עוצמה. אין איכות. אין כלום.

רומי
28.08.2010
מחפשים אוזניות אוטמות.? רוצים סאונד איכותי? משוועים לכבל שלא ישתרך לכל מקום ולכל עבר? קבלו עצה! אלה לא האוזניות בשבילכם.מצטער..:) אבל אין דבר אחד טוב שאני יכול להגיד עליהן..חבל שלא שמעתי לחלק מהעצות כאן באתר. כנראה אקנה חדשות..:(באמת שאין, מלבד היוקרה. חברים-כתוב סוני בצדדים!...
ל-א א-ו-ט-מ-ו-ת. כבל ארוך וסתמי. שומעים חלש מאוד. לא קומפקטיות, בלשון המעטה.
פייר? ציפיתי להרבה יותר..
פייר? ציפיתי להרבה יותר..

בחרתי במוצר בגלל ביקורות בזאפ ובאופן כללי אני לא מרוצה.אתחיל מהטוב - האוזניות קלילות ונוחות ויושבות על הראש והאוזניים מעולה! פשוט תענוג. כבל ארוך גם תורם לשימוש ביתי, אך כאן פחות או יותר זה נגמר.נמשיך עם הגרוע... האוזניות עשויות מפסטיק שנראה זול ושביר (אני מקווה שהן יחזיקו מעמד...), הצליל מאוד לא מספק בהשוואה לאוזניות קשת אחרות (זולות יותר , שבורות וקרועות וישנות מאוד) שיש לי וגם בהשוואה לאוזניות כפתור של iaudio שקיבלתי עם הנגן החדש שלי.כאילו זה לא מספיק, הכבל עצמו יוצר התנגדות אדירה על הכרטיס סאונד של המחשב וממש פוגע בעוצמת השמע מהיציאה (בדיקה עם מפצל הוכיחה זאת בקלות.) וכנראה גם באיכות. כנראה שעם אוזניות כאלה חייבים מגבר...לסיכום- מי שחשוב לו בעיקר הנוחות ומוכן להתפשר על איכות, האוזניות נותנות תמורה הולמת. מי שחשובה לו האיכות אפילו במקצת, בוודאי לשמיעת מוזיקה או צפייה בסרטים, שימשיך לחפש במקומות אחרים (וכנראה גם בסקלות מחירים אחרות).נוחות וקלילות להפליא!
כבל ארוך מאוד.
מחיר סביר לאוזניות קשת ממותג. (עלו לי 90)
כבל ארוך מאוד.
מחיר סביר לאוזניות קשת ממותג. (עלו לי 90)
איכות שמע נמוכה ביותר!
פגיעה בעוצמת שמע.
פלסטיק זול.
יקר לאוזניות באיכות שמע כזאת. (90 !)
פגיעה בעוצמת שמע.
פלסטיק זול.
יקר לאוזניות באיכות שמע כזאת. (90 !)

חיפשתי אוזניות לשמיעת מוסיקה וסרטונים באמצעות המחשב ושיהיו עמידות לשימוש רב. מאחר שמראש הנחתי שמקור השמע לא יהיה איכותי לא היה אכפת להתפשר טיפה על האיכות. האוזניות הנ"ל ענו על הדרישה, האיכות סבירה ובהחלט תואמת את המחיר. למי שמחפש שמע באיכות גבוה אלו לא האוזניות המתאימות. אבל למי שמחפש אוזניות עמידות, יחסית נוחות על האוזן ובאיכות סבירה זה בהחלט מוצר מתאים.עמידות
יחסית נוחות
מחיר
יחסית נוחות
מחיר
איכות שמע

קניתי אותם לפני כשנה וחצי ועדין לא נהרסו לי!אין מה להגיד הם מצוינות!!!המלצתי להרבה חברות וכולם התלהבו וקנו.אין אין פשוט מצויןזול,
שומעים טוב
כבל ארוך שזה מאוד טוב!
שומעים טוב
כבל ארוך שזה מאוד טוב!
אני אישית לא הבתי את העיצוב והגודל אבל כל אחד והטעם שלו.

לכל חובבי counter strike האזניות האלה יענו על הדרישות. אני קניתי אזניות כי רציתי לשמוע צעדים של אנשים אחרים בקונטר סטריק- משחק מחשב. קניתי אזניות אלה לפני שנה וחצי בערך. שומעים בהם חזק, יש להם איכות בס גבוהה שומעים את הצלילים חלק.מחיר לא יקר ביחס לביצועים, אצלי כבר שנה וחצי בלי לעשות בעיות.
הצורה החיצונית שלהם לא כל כך יפה אבל מי רואה אותי עם אזניות?

אוזניות מצויינות. לשמיעת מוזיקה ומשחקים באיכות גבוהה.נוחות מאוד ללבישה על האוזניים, מרופדות בספוג רך.מוצר איכותי של SONY.איכות שמיעה גבוהה מאוד. בלי רעשי רקע.
כבל ארוך.
לא לוחצות, ולכן אין כאבים באוזניים.
חזקות ועמידות.
כבל ארוך.
לא לוחצות, ולכן אין כאבים באוזניים.
חזקות ועמידות.
קצת גדולות. עיצוב מעט לקוי.

אוזניות איכותיות שנותנות תמורה גבוה ביחס למחיר הנמוך.מתאימות למשתמשים שמעוניינים בסאונד טוב ובמחיר זול.לא מתאימות למשתמשים שמעוניינים בחווית סאונד משובחת.סופר קלילות.
סאונד איכותי - בס עמוק וטרבל מודגש.
קשת ניתנת לכיוונון.
סאונד איכותי - בס עמוק וטרבל מודגש.
קשת ניתנת לכיוונון.
קשת רחבה ומציקה בשכיבה.
לא מספיק אטומות.
מאבדות מהאיכות בשימוש ארוך טווח.
לא מספיק אטומות.
מאבדות מהאיכות בשימוש ארוך טווח.

הדבר הראשון שהבחנתי באזניות הללו זה הנוחיות. מתלבשות ישר על האוזניים, כל האוזן נכנסת וגם לא לוחצות בכלל, משהו שמאוד חשוב לי אישית.מבחינת איכות הסאונד, חיברתי את האוזניות לריסבר שלי שהיה מכוון על סאונד "שטוח" בלי שום כיווון של בס או טרבל. הצליל שיצא מהאוזניות הרגיש מאוד חלול, אז נאלצתי להעלות את הבס ל +8 ואת הטרבל ל+6 עד שקיבלתי צליל שאני מרגיש שהוא טוב. וגם אז לא ממש הרגשתי שום בס אמיתי מהאוזניות.האמת מהמותג של סוני הייתי מצפה ליותר, אבל בשביל המחיר הממש זול אני מניח שאין על מה להתלונןנוחות מאוד ולא לוחצות כבר על ההתחלה
כבל 3.5 מטר, טוב בשביל לחבר לרסיבר ולשכב במיטה עם איזה סרט.
כבל 3.5 מטר, טוב בשביל לחבר לרסיבר ולשכב במיטה עם איזה סרט.
צליל טיפה "חלול". בקושי יש בס.
על הנוחיות משלמים בחוסר בידוד סאונד.
כבל 3.5 מטר, רע בשביל לחבר לנגן נייד.
על הנוחיות משלמים בחוסר בידוד סאונד.
כבל 3.5 מטר, רע בשביל לחבר לנגן נייד.

נחמד, אוזניות לא רעות אבל ציפיתי לטיפה יותר!סאונד מאוד יפה ודי מדיוק.קצת נידפקתי אם המחיר אבל לא עד כדי כך.....הם מיתלבשות יפה ונוח על האוזן..מאוד נוחות!הווליום לא חזק ביכלל אבל לפחות יש בידוד לא רע מרעשי רקע!!יש להם שתי חיבורים שמיתלבשים אחד על השני.3.5 נורמאלי ואחד יותר גדול!אין הרבה באסים אבל הם מורגשים יפה והצליל נקי מאוד..אלו לא האוזניות לטיולים! בישביל זה תיקנו אוזניות רגילות!זה שרשום עליהם סוני לא אומר הרבה כי יש לי דברים מאוד ישנים ולא מוכרים ביכלל שמחזיקים כבר 15 שנה!אבל סוני די טובים גם ככה!!הייתי נותן לזה 3.9 כוכבים אבל י אפשר אז אני יתן 4.סאונד נקי
כבל ארוך
לא מחממות את האוזן
כבל ארוך
לא מחממות את האוזן
סאונד די חלש
ענקיות
ענקיות

סה"כ מי שאין לו תקציב ל-PortaPro של Koss או לכל הסנהייזר למיניהם קנו את האוזניות האלו, אני רק מרוצה.יפות מאד, לא צריך להגביר לווליום רצחני כדי לקבל סאונד חלק, כבל ארוך, טוב לחורפים (קניתי לפני שבוע, זה מחמם).
סה"כ שוות את המחיר שלהן.
סה"כ שוות את המחיר שלהן.
אם לא שומעים ושמים אותם על הצוואר הקשת מפריעה.
הינה עשר מילים, עכשיו זה יותר מעשר מילים.
הינה עשר מילים, עכשיו זה יותר מעשר מילים.

אוזניות מאוד טובות, מחברה טובה... פשוט מצויינות... אוזניות נוחות עם איכות טובה מאוד.... אוזניות מצויינות !!!
יתרונות:
- חברת SONY טובה בתחום המוסיקה
- עיצוב יפה
-מאוד נוחות
- הקשת לא גדולה ומגעילה, היא מאוד דקה וצרה (גם נוחה) ואני מתיחס
עליה כיתרונן מכיוון שהיא עוזרת לאוזניות לא ליפול (גם כשרצים...)
- סאונד טוב
- מספקת וויליום טוב .
יתרונות:
- חברת SONY טובה בתחום המוסיקה
- עיצוב יפה
-מאוד נוחות
- הקשת לא גדולה ומגעילה, היא מאוד דקה וצרה (גם נוחה) ואני מתיחס
עליה כיתרונן מכיוון שהיא עוזרת לאוזניות לא ליפול (גם כשרצים...)
- סאונד טוב
- מספקת וויליום טוב .
תופסות הרבה מקום (קשת קשיחה).
אם לא שומעים ושמים אותם על הצוואר הקשת מפריעה.

אוזניות מחברה אמינה , נוחות לאוזן ממליץ בחום !!סאונד נקי .. באיכות מעולה !לא מדגישה יותר מידיי את הצלילים , אלה פשוט משמיע את המוסיקה בצורה חלקה ..אפשר לרקוד עם האוזניות לעשות הכל זה פשוט לא נופל .
אחד היתרונות שאהבתי זה הכבל הארוך ,
מגיע עם חיבור PL גדול
אחד היתרונות שאהבתי זה הכבל הארוך ,
מגיע עם חיבור PL גדול
מסכים עם מה שאמרו כאן בקשר לקשת , אם לא שומעים ושמים על הצוואר זה די מפריע כזה.. טיפה מציק אבל בגדול אפשר לחיות עם זה !

אין מה להגיד...איכות ששווה הרבה יותר מהמחיר!!!אם אתם מחפשים אוזניות איכותיות בסביבות המחיר הזהאל תחשבו פעמיים!- סוני (וכל מילה מיותרת...)
- איכות צליל מעולה!
- כבל ארוך (3 מטר)
בגלל שהם גדולות ויש להם כבל ארוך לא
הייתי ממליץ עליהם לשימוש מחוץ לבית
הייתי ממליץ עליהם לשימוש מחוץ לבית

אוזניות מעולותשוות כל שקל, והן גם לא יקרות יחסית למה שהן נותנותסוני - לא צריך להגיד יותר מזה.תקנו !צליל נקי ואיכותי
כבל ארוך שמספיק לכל החדר
איכות שמע מעולה !
נוחות מאוד (לא מחממות את האוזניים כמו אוזניות זולות)
כבל ארוך שמספיק לכל החדר
איכות שמע מעולה !
נוחות מאוד (לא מחממות את האוזניים כמו אוזניות זולות)
אין אפשרות מובנית לשליטה על עוצמת הווליום באוזניות

קניתי היום תאמת את המוצר למרות שהוא דיי ישן בשוק דיי הופתעתי ממנושומעים כל כך חד וברור גם מוסיקה גם סרטים וגם משחקים דיי נוח ואם מחברים אותו לנגן MP נותן פוזה קטלנית כאילו אתם איזה DJשווה כל שקל שתשיקעו ותאמת אין צורך להשקיע כל כך הרבה באוזניות למחשבשומעים חד וברור
כבל ארוך ביותר
מחיר זול