צליל ששום נגן אחר לא חושב אפילו להתקרב
אפשרות להוסיף משחקים (בתשלום של $5 למשחק)
וידאו באכות מעולה
דירוג עולה
דירוג יורד
יהודה
23.09.2007
שווה כל שקלכל מי שקונה אותו יוצא מרוצהוברגע שיוצא חדש הוא גם אותו !אני משתמש בו באופן קבוע גם לצורך כונן ניד והוא מעולה גם לזהקניתי אותו מיד כשיצא לפני בערך שנתים והוא לא עשה שום בעיות בכלליש לו תוכנה לסינכרון מעולה עם אפשרות לסינכרון של ספרי טלפונים תמונות ועודנוחות שימוש לא מהעולם הזהעיצוב דק ומאוד יפהשהוא מוצר של Apple (שזה אומר הרבה)(כל אלה שמתחתי שאמרו את מה שאמרו, רואים שלא החזיקו את הנגן הזה אף פעם בידים)
הגלגלת מגע שלו לפעמים לא הכי מדויקת (ביחס לקודמים שלהם)
לא בא מטען (בחו"ל $30)
קצת עדין
לא בא מטען (בחו"ל $30)
קצת עדין
צריך להוסיף בנוסף עוד כסף על תוספות שלא מגיעות בערכה למשל מטען ונרתיק ועוד תוספות למי שרוצה.בקיצור , אם יש לכם את הכסף - ממש ממש שווה!!המחיר מאוד גבוה! (בחו"ל ניתן להשיג בכ-1700 ש"ח את האייפוד 60GB) בכלל לא יקר יחסית למתחרים שמציעים וידאו , ועוד תחשבו שמדובר באפל החברה הכי טובה והכי אמינה אז אני לא מבין מדוע אתם מחכים! רוצו לקנות! באחריות!*ואני לא מבין מה נסגר עם זה שמתחתיי , אם הוא לא ממש מת על ההמצאה הזו שנקראת MP4 שימנע מעצמו להגיב בכלל.
מסך 2.5 אינצ' מאוד איכותי , סרטים באיכות ממש ממש טובה!! 60GB!! המון זכרון! ועוד המכשיר בכלל לא כזה גדול!!
אין רדיו וטייפ מנהלים
עולה המון המון כסף (אבל שווה כל שקל!!! ומשתלם יחסית למתחרים!!)
עולה המון המון כסף (אבל שווה כל שקל!!! ומשתלם יחסית למתחרים!!)
אבי
14.01.2007
אני הרחקתי עד חו"ל בכדי לרכוש את המוצר ואין לי מילה טובה להגיד על הגוש האלקטרוני הזה שנקרא איפוד, אני לא מבין למה כולם סוגדים לדבר הזה, מלבד הנפח הגדול אין לו שום יתרון. נכון שיש ריבוי אקססוריז בגלל הפופולריות אבל כל כבל פשוט עולה עשרות דולרים, המסך קטן ובלתי ניתן לצפיית סרטים, והבזיון הגדול הוא שהמכשיר מנהל אותך במקום שאתה תנהל אותו. בקיצור למי שיש קצת שכל בראש ורצון עצמאי שיתרחק מהמוצר.הנכשל הזה שכל מטרתו להעשיר את סטיבן ג'וב אלוף הבאק-קרטיטינג
אין!!!
א. לא ניתן לראות סרטים במסך הזה ובעיקר שהם בפורמט מלבני