טלפון סלולרי Motorola E398 מוטורולה

107 גרם
רזולוציה:

176x220 פיקסלים

נמצאו 18 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Motorola E398 מוטורולה

אמממ אח שלי אומר שזה פלאפון טוב אבל אני לא יודע .. אם מסתכלים במבט לאחור אני לא חושב שהייתי משקיע סכום רב בפלאפון כזה אלא מסתפק בפלאפון סביר יותר .
פלאפון טוב באופן כללי... אמפי3 איכותי, רמקולים טובים. מצלמה באיכות טובה יחסית. ג'ויסטיק נוח.
פלאפון כבד, איטי ביותר. כל פעולה לוקחת זמן רב ולפעמים מקבלים שיחות בדיליי מטורף ופשוט עד שאתה מספיק ללחוץ על משהו השיחה כבר מתנתקת.
nir photo
nir
25.03.2006
בלטה, קונים אותכם בשטויות, היה לי אותו והגעתי למסקנה שאין כמו 6100 דקיק קל ונהדר מטעינים שעה סוללה מחזיקה שבוע, איכות קליטה מעולה, כמעט ובלי קרינה בשביל מה הכאב וראש וכל החסרונות המוזכרים למעלה. קונים אותכם וגם אותי קנו בmp3 מצלמה ושטויות, מצלמה שטותית, mp3 ברמה של נגן ג'נרי, קחו לכם כבר איזה אייריבר ותחסכו מעצמכם את המכשיר הביזיוני הזה
מכשיר טוב, אבל מזה שווה אם הכל בו איטי ומייגע , כשהצלצול הוא mp3 אז השיחות מתקבלות בדיליי מטורף! מזה שווה שעד שמטעינים אותו יוצאת הנשמה, מי משתמש במצלמה שאת התמונות אפשר לפתח לגודל של בול, לא משהו שימושי, אפשר היה להוריד את המצלמה ולחתוך בחצי מהעובי של המכשיר
אני לא מבין איך מוטורולה יכלו להוציא מכשיר כזה זה פשע אנשים היה לי אותו, זה מכשיר אם קרינה ממש ממש גבוהה!! רמה של 1.1 בעוד למשל הנוקיה 6100 הוא 0.6, המכשיר הזה ממש עם הרבה קרינה שחודרת כבר לרקמות הוא ממש מסוכן חברים תיפטרו ממנו!
דניאל photo
דניאל
01.03.2006
פשוט אין לסלולארי הזה חסרונות (כן , הוא משמש גם כסלולארי לשיחה בין שני אנשים),...מכיוון שאפשר לשנות גרסה וכל פעם לחדש אותו כך שפשוט אין לו חסרונות כי למשל החסרונות שלו של פעם היו הבאגים והעדרה של מצלמת הוידאו אבל בגלל כל הגרסאות שלו יש מצלמת וידאו ,אין באגים ועוד... מה שלא מובן בו זה המחיר הכל-כך נמוך!נתתי לו 5 כוכבים -איך לא? הייתי נותן לו אפילו יותר! אבל מצד שני כדאי לכם להתלבט עוד ואולי לקנות מוטורולה E1000 שמאוד -מאוד קרוב אליו במחיר והוא לעומתו מציע לכם שדרוג מושלם! (יש לו מצלמה איכות מפתיעה 1.3 , והוא דור שלישי!עם שתי מצלמות) ואם ה-E1000 גשום לכם מדי כדאי כבר ללכת על רוקר E1 שהוא בעצם נמכר כמעט באותו מחיר כמו של הסלולארי הזה והוא גם שדרוג מושלם!
הסלולארי הראשון בישראל בעל יכולת נגינת ה-MP3 באיכות טובה ובשמיעה חזקה. מסך גדול . מקשים נוחים . אפשרות לשינוי גרסה נוספת יותר טובה... (רוקר) וכך להפוך אותו לנגן אייפוד . יחסית למתחריו : נוקיה 6230 , וסוני-ארקסון K700I -אין בי כל ספק שהטלפון הזה עובר אותם בכל פונקציה שיש בהם (לדעתי לפחות!) ומישומה איכשהו הוא נמכר בפחות מהם...בהרבה פחות מהם!!
מצלמת VGA אחת הטובות שיש...ממש כאילו היא 1 פיקסל!
ויש פנס...ספיקר חזק ורמקולים סטריאופונים ,ובלותות'! כמעט שכחתי...
מצלמת VGA...למרות הכל.... תמיד תישאר מצלמת VGA (בעלת יכולת של רק 0.3 מגה-פיקסל).
מתי photo
מתי
10.02.2006
כשקיבלתי את הפלאפון דיי התאכזבתי מהאיטיות שלו אך לאחר שעשיתי לו שידרוג גירסה בעזרת הפורמים והמדריכים הרבים שיש באינטרנט הפלאפון ממש טס.כדי להבין עד כמה הפלאפון הזה מוצלח היכנסו לגוגל ורשמו e398 תתפלאו כמה תוצאות תקבלו.אומנם אין בפלאפון זה מצלמה איכותית ורדיו כמו ב 6230i של נוקיה לעומת זאת יש לו מסך יותר גדול ואם אתם מספיק מתוחכמים יהיה לכם גם itunes (כן כן ממש כמו ב ipod! )למרות כל זאת הפלאפון אינו מושלם ויש לו חסרונות כמו שציינתי לעיל.בשורה תחתונה הפלאפון ממש מספק אותי אבל אני לא ממליץ עליו מכיוון שבעוד פרק זמן קצר יצא הרוקר הגירסא המשודרגת של המכשיר ולפי השמועות הוא יעלה בסביבות אותו מחיר.
נגן mp3, ניתן לשנות גירסה ועל ידי כך להוסיף עוד פונקציות ולפתור באגים, פלאפון זול יחסית למתחריו.
הגירסא המקורית איטית, בחיפוש בספר טלפונים אפשר להכניס רק אות אחת, אין רדיו, מצלמה באיכות ירודה (300k פיקסלים)