טלפון סלולרי Motorola C380 מוטורולה

80 גרם
רזולוציה:

128x128 פיקסלים

נמצאו 12 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Motorola C380 מוטורולה

פעם היה לי אותו מכשיר שלא משתלם כל כך לקנות אותו אולי הוא נוח זול אבל זה למישהו שלא מחפש הרבה בפלאפון פשוט על תקנו לפי דתי לא משתלם יש פלאפונים קצת יותר יקרים אבל משתלמים
זול נוח מכשיר טוב
למי שמחפש הרבה מקום ודברים בפלאפון לא צריך ללכת עליו כי הוא לא בשבילו
לדעתי פשוט לא שווה את הכסף.כשהפלא היה בשימושי היו פעמים שניסיתי לחייג מספר 7 פעמים עד שהכפתורים נלחצו לי כמו שצריך...טוב שלא היה מדובר במצב חירום באותם פעמים.אולי הסיבה ששמו לו סגירה הרמטית חזקה היא כדי שהוא לא ישבר ברגע שהלקוח יזרוק אותו מהחלון...
טלפון עם מסך צבעוני, בעל סגירה הרמטית חזקה במיוחד שמבטיחה שהטלפון לא יתפרק במידה והוא נופל לכם.
ממשק פשוט ונוח לתפעול...
גימור לא מושקע...פלסטיק פשוט...הכפתורים לא נלחצים תמיד ולא בקלות.
טלפון גדול מימדים.
מרגישים בחוסר אפשרויות...אין אמ פי 3 (ובנוסף איכות צליל ירודה), אין רדיו, זיכרון פנימי קטן בלי אפשרות להרחבה, לא תומך בחיוג קולי, אין מצלמה, רזולוצית המסך ועומק הצבע הנמוכים יפתחו בפניכם מסך צבעוני שמבייש כל אובייקט הנראה עליו.
סהכ" מכשיר סביר למחיר.
MP3
זמן סוללה

לקרא חסרונות!!!!
אפילו ה MP3 באיכות ירודה.
מסך קטן מאוד - בהיר מדיי
פאנל - ממש חלש וקל לשרוט אותו.
לא מציג תאריך.
שווה! אתם יודעים,וזה בדוק!,ככל שהמכשיר יותר יקר הוא יותר שווה!כי ככל שהוא יקר אז איכות הפלאפון תהיה יותר טובה!שווה לקנותממולץ בחום
קל,נוח להליכה לא מורגש בכיס,נחמד,יפה MP3-למרות מה שכולם אומרים הצלחתי להכניס שירים(המון!)עם קצת עזרה!. קטן ושוב לא מורגש
האמת היא שחסרונות זה לא דבר חשוב כי פלאפון לדיבורים אתם יודעים במצבי חירום לא בשביל לשחק ולהוריד דברים מהאינטרנט!
מקשים קטנים...
החסרונות הם לא רציניים,וסך הכל אני מרוצה מהמכשיר.יש לי אותו כבר 8 חודשים ולא היו לי שום בעיותהמכשיר מאוד ידידותי וכל מי שרוצה מכשיר זול עם הרבה אפשרויות זה המכשיר הנכון.ממליץ בחום
יש בו כל מה שצריך ליום יום
קל משקל
אפשרות הורדת שירים ותמונות
נראה לא רע,עם אולטרה סגול
כפתורים לא נוחים
אין צורך ב mp3 כי אין לו מספיק זיכרון
בטריה מספיקה בקושי יום וחצי
בהוצאתבטריה צריך פלייר פטנט כדי לפתוח את הפנל
אם אתם קונים, אז אל.קיבלתי אותו חינם במבצע של החיילים, אז סה"כ אין לי יותר מדי ברירות..אבל אם הייתי צריך לקנות פלאפון אז בטח לא את זה, כי החסרונות בו עולים על היתרונות.
קל במשקל.
מסך צבעוני.
תומך בהורדה של תוכניות ומשחקים (דרך ה WAP).
שעון מעורר פועל גם במצב שקט.
שעון מסתנכרן מול הרשת (למרות שבאורנג' אמרו שלא..)
מלא באגים!
יש מסכים שבהם הוא נכבה או מאתחל את עצמו.
התפס של המכסה מאחורה ממש רגיש.
המקשים ממש גרועים.
מעט מקום בזכרון (2.8 מגה, מה הם צוחקים עליי?).
דיי זולל בטריה.