טלפון סלולרי 6020 Nokia נוקיה

גודל מסך:

1.5 אינטש
דור:

נמצאו 4 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 6020 Nokia נוקיה

פלאפון מצויין שיש בו הכול. עם אתם רוצים פלאפון שיש בו מצלמה ובמחיר לא גבוע זה בול מה שאתם צריכים מומלץ מאוד
מצלמה מעולה עם ספיקר טוב. רזולוצית מסך טובה צילצולים יפים.
אין MP3 והמסך קטן וחוץ מזה לא מצאתי עוד חסרונות.
רבקה photo
רבקה
29.11.2006
מומלץ. לא יקר פשוט טוב ונוח. לכאלה שטלפון הוא בעיקר בשביל לדבר וגם קצת להשתעשע
מכשיר פשוט עם הממשק הנהדר של נוקיה. נראה טוב ומרשים ולאחת כמוני שאפילו לא יודעת מה זה אינפרא רד בטלפון זהו מכשיר נהדר. עם מצלמה מספקת לתמונות שטותיות. כאמא היה חשוב לי ספיקר ומכשיר לא יקר מידי.
בינתיים לא מצאתי אולי כי חוסר רדיו גודל מסך וכו לא ממש חשובים לי ואין לי צורך להעביר נתונים
בקיצור יש לי את המכשיר חודשיים, ואני גאה בו. למי שלא צריך דור שלישי הנני ממליץ לו את הטלפון הזה. בהצלחה!
אכלה מכשיר. יש בו את כל מה שאני צריך: ספיקר טוב, מצלמה... מכשיר קשיח בעל יכולת העברת נתונים דרך USB או אינפרא אדום, קל, נוח... פשוט מכשיר שאני ממליץ לכל אחד.
אין לא הרבה חסרונות. יש לו מסך קטן, אין לא זום במצלמה, אין רדיו או MP3.
אני בחור אלקטרוני מאוד, מחובר מאוד לגאדג'טים ושאר ירקות, ויש לי לא מעט מכשירים ושטויות. אין לי בעיה של התמצאות בפלאפונים ואני נהנה לחקור מכשירים.עם זאת, אני לא מחפש שכלולים במכשיר הפלאפון. לא מאמין במצלמות משולבות ( למרות שמכשיר הזה יש מצלמה. גימיק לא יותר מזה ), לא מאמין במכשירי אם פי שלוש. בשביל אלו יש מכשירים מתאימים אחרים ! אני לא מתכוון לשלם ביטוח על המכשיר, אני חושב שזה מיותר לחלוטין. המכשירים של נוקיה הם מכשירים אמינים מאוד, וכך נוכחתי אישית עם שני המכשירים הקודמים שלי. במחיר ביטוח של שנתיים עדיף כבר להחליף את הפלאפון, במיוחד כשמבקשים ממך השתתפות עצמית כשבאמת קורה משהו למכשיר.. מה הואילו חכמים בתקנתם ? לקנות מכשירים בתחייבות של 36 תשלומים מחברות הפלאפון, משמע לשלם יותר עבור מכשיר שיכול לעלות פחות בשוק הפרטי. נכון, חברות הפלאפון מפחידות אותנו הלקוחות שאין למכשיר מהשוק הפרטי אבא שיכול לטפל בבעיות, אבל אני בינתיים לא מאוכזב לשניה. לקחתי סיכון ואני מאמין שהוא השתלם לחלוטין ! כמו כן, כל אחד מכיר מישהו שיצב מאוכזב מדרך הטיפול של חברות הפלאפון בבעיה שהייתה לו.. אז אני אומר, תנו קצת אמון בשוק הפרטי ותראו שהתחרות הזו טובה לנו ציבור הלקוחות ! הפלאפון הספציפי הזה מאוד נוח ואמין ! ממשק מצויין אשר קל מאוד להתמצא בו למי שמכיר מכשירים של נוקיה. תוספת מצויינת: מקש קיצור לפונקציות שכיחות, שניתן גם להגדיר ( שעון, לוח שנה הודעות טקסט וכו' וכו.. ) במקום לחפש בתפריט הכללי. פלאפון מומלץ ל: א. מי שלא צריך דור שלישי. ב. מי שלא רוצה להתחייב לחברות סלולריות אלא לקנות מהשוק הפרטי. ג. מי שמחפש פלאפון אמין ויעיל ! ד. מי שלא מוכן להשקיע כסף רב מדי במכשיר טוב. רבותי.. כל השכללולים והתוספות המייקרות מכשירי פלאפון מיותרים לחלוטין ! על אחת כמה וכמה, כאשר לקוחות לא מבינים ולא עושים שימוש ברובם של השכלולים ! אז למה אנשים מוציאים כל כך הרבה כסף על מכשיר שלא משרת אותם ?? לא חבל ??
היה לי נוקיה ישן יותר משלוש שנים שנהניתי ממנו מאוד. כדי לא לקנות פלאפון חדש לקחתי איזה סמסונג שהיה בבית פנוי. זה לא להאמין כמה הפלאפונים של נוקיה טובים יותר משל סמסונג ( אפילו הישן ), וכמה הפלאפון של סמסונג עשה לי חיים קשים. היו רגעים שרציתי להטיח אותו בקיר מרוב עצבים ! פשוט לא סבלתי כל שניה שאני צריך להשתמש בו.
לא שמעתי אותו, ממש לא נוח כמכשיר צדפה, בלי ספיקר, ממשק מגעיל לא נוח לכתוב בו הודעות. שעון מעורר בלי נודניק ( לא יצאתי לטיול בגלל שלא התעוררתי ) ??? על מה הם חשבו כשעיצבו ותכננו את המכשיר לעזאזל ? ככה זה אחרי שמתרגלים לנוקיה.

6020 הוא מכשיר נוח, הממשק המשודרג והמצויין של נוקיה מוכר וממכר !! ג'ויסטיק שימושי ופונקציונאלי מאוד. ספיקר מצויין, שיק עדכני מאוד ( לטעמי כמובן ), סוללה טובה שלא לדבר על קליטה. בקיצור מכשיר מהמוצלחים בשוק כיום.
קיבלתי אותו בלי אותיות בעברית על המקשים, בעל החנות דואג שאקבל אחד כשיגיע. זה לא ממש משנה למי שרגיל לכתוב הודעות במכשיר נוקיה. אני לא מרגיש שזה חסר בכלל.