נמצאו 9 חוות דעת על מוצר Metz 2906PF
דירוג עולה
דירוג יורד
נמרוד
26.03.2007
טלויזיה קלה לתפעול, בעלת גימור ועיצוב יפה, זולה ביחס למותגים "נחשבים" אך עם איכות תמונה טובה.ביחס עלות תועלת - קנייה טובה מאוד
מחיר זול יחסית, שלוש שנות אחריות, איכות תמונה טובה (YES, DVD), שני משחקים על המסך
לא ניתן לשלוט עם שלט של YES, נורת הפעלה בצבע כחול מבריק מפריע להתמקד בתמונה
טלוויזיה יפה חדשה ומרשימה יש לה את כל התכונות המודרניות למעט שליטה על סאונד. אבל חוץ מזה באמת סבבה! אני אישית ממליץ בחום מה עוד, שיש לה 3 שנות אחריות.
אחלה מחיר
עושה רעש מוזר אחרי כיבוי, מין סוג של רשרוש... לא נורא אם נמצאת בסלון אבל כן מפריע אם נמצאת בחדר שינה
לא הייתי קונה אותה, אם הייתי מודעת מראש לאיכותה. שווה להוסיף עוד קצת כסף ולרכוש מכשיר העונה יותר על הציפיות..
היום, כשנה אחרי הרכישה, היא נפלה מהארונית ( 1מ' גובה) לרצפה כשהמסך למטה ו"הטוסיק" למעלה.
היא ממשיכה לעבוד, כאילו לא נפלה !!!!!
היא ממשיכה לעבוד, כאילו לא נפלה !!!!!
תמונה לא יפה בהשוואה לטלוויזיה ישנה (בת כ-10 שנים) אותה החלפתי למץ. העין הכחולה הענקית - צורמת. סאונד לא בשמיים.
אורח
05.10.2006
שווה קניה למי שרוצה לחסוך,למי שיש קצת יותר שיקנה משהו יותר איכותי כמו סוני או טושיבה.
טלויזיה נראית טוב, שטוחה, תמונה נקיה יחסית. בהתאם למחיר - אחלה טלויזיה במחיר שלה אין יותר טובה.
הכפתור הדלקה ממש ממש מעצבן כמו שכולם אומרים. מדביקים עליו איזה משהו וזה כבר סבבה
איליה
02.10.2006
תחלס בלי שני החיסרנות האלו הטלויזיה מאוד בסדר. מחיר של הטלויזיה מאוד סביר והדבר הגדול שיש אחריות ל שלוש שנים שאף אחד כמעט לא נותן במחיר כזה!
טלויזיה בעלת צורה יפה,צבעים וחדות תמונה טובה,סאונד בלי רעשים בעוצמה גבוה !
המנורה הכחולה באמת מאוד מעצבנת ומסנברת בזמן צפיה וגם בזמן שהטלויזיה כבויה.עוד דבר שמגם מעצבן זה שאי אפשאר לכון שלט של hot,yes עליה ו זה מבאס מאוד!
תראו... אם נוריד לרגע את החסרונות שכתבתי (כי ביננו הם קצת קטנוניים) באמת שמדובר בטלויזיה טובה ויפה. אבל... דווקא לפעמים הדברים הקטנוניים יכולים לשגע פילים. קחו זאת בחשבון
עיצוב מדהים, צבעים יפים וחדים, אהבתי את המשחקים (חרטא, אבל נחמד) תפריט מאוד ידידותי וקל לתפעול
אז ככה: יש נקודה חשובה שאף אחד מקודמיי לא העלה וחשוב שתדעו אותה. להבדיל מכל הטלויזיות שאני מכיר, שכאשר היא דלוקה או במצב המתנה יש נקודה אדומה קטנה, בטלויזיה הזו יש נורית כחולה זרחנית ענקית!!! אם אתם צופים בטלויה בחדר מואר זה פחות מפריע, אבל אם בחדר חשוך - זה פשוט סיוט! היא מסנוורת בטירוף!!!! פשוט אי אפשר לצפות. לא היתה לי ברירה. פשוט נאלצלי לחסום את הנורה על חתיכת נייר כדי שלא תסנוור.
עוד חסרון שמצאתי - בתפריט הסאונד אין שום משחק אקולייזר כמו בס, או דברים אחרים שלעיתים נחוצים. רק סאונד - נמוך גבוה. אם יש לכם מעכת קולנוע ביתית אז אין בעיה. חוץ מזה שהסאונד בסדר.
שחר
09.06.2006
במחיר הזה רק הטלויזיה הזו...ממש מצויינת...לא נופלת משום חברה אחרת!אני יצאתי ממש מרוצה!
עיצוב יפה ! 3 שנות אחריות ! איכות תמונה ממש יפה מחיר זול מאוד לאיכות שניתנת !
עדין לא מצאתי.
לוקח לה איזה שתי שניות להידלק.
לוקח לה איזה שתי שניות להידלק.
משה
12.05.2006
השלט מבאס. אם אתם מצליחים להחליף את השלט למשהו יותר טוב, אז סבבה. אם לא תוודאו בחנות או איפה שאתם קונים שלא נותנים לכם את השלט הנ"ל.
חדות בתמונה, הפרדה טובה בין צבעים, תפריטים נוחים, מחיר נוח יחסית, משחקים יפים
שלט רחוק מסוג 53w3-942....
צריך לעמוד מול הטלויזיה על מנת שיקלוט
אין אפשרות לשלט רחוק אוניברסלי