iAudio/Cowon ‏X5 20GB

נמצאו 9 חוות דעת על מוצר iAudio/Cowon ‏X5 20GB

קניתי אותו לפני כ שנתיים,נגן מעולה מבית טוב אם הרבה יתרונות שעולים על המתחרים שלו ובהרבה!!!איכות השמע פשוט נהדרת,מסך צבעוני וברור,נוח לעבור בין השירים והתפריטים בזכות הג'ויסטיק שיש לו,20 ג'יגה שבהחלט מספיקים לכמות רצינית של שירים(ומי שרוצה גם סרטים ותמונות),מגיע אם תוכנה להמרת סרטים שמאוד קלה ונוחה לתפעול,קורא את רוב הפורמטים של מוסיקה ותמונות(סרטים בעזרת תוכנת ההמרה),ניתן גם להקליט ממקורות חיצוניים אליו,טעינה יחסית ארוכה-ודבר חשוב נוסף:הסוללה שלו אם הזמן נחלשת!!!לסיכום:נגן מדהים מבית טוב,אני מאוד מרוצה ממנו ובהחלט ממליץ אליו בחום!!!
20 גי'גה!מציג תמונות וסרטים!מסך צבעוני וברור!ג'ויסטיק לשליטה נוחה!איכות שמע גבוהה!חברה טובה ואמינה!משמש ככונן גיבוי נוסף!מחיר סביר!
לי לא מפריע ורק למי שחשוב!!!
הסוללה אם הזמן נחלשת,אוזניות לא הכי טובות,מגיע ללא נרתיק עור(ניתן ליקנות בנפרד),חוץ מזה כלום ממש סוס עבודה!!!
חן ואיתן photo
חן ואיתן
18.06.2007
קודם כל המכשיר מעולה!!! מעלה לשמיעת שירים, מי שרוצה סרטים שיקנ DVD מכשיר MP3 קונים לשירים, יש היום מכשירים מיוחדים לסרטים עם מסך יותר גדול, סה"כ מכשיר ממש טוב, מעביר בלי ש-ו-ם בעיה שירים שלא כמו באיי פוד שצריך תוכנה מיוחדת, מי שכן מעביר אליו גם סרטים עובר בקלות בין הסרטים לשירים ובחזרה, בשביל סרטים ותמונות כן צריך לעבוד עם התוכנה שמגיעה עם המכשיר אבל לא בשביל השירים-מקבל את כל הסוגים בלי בעיה.איכות הצליל ממש טובה, האוזניות פחות אבל היום בשוק לא חסרות אוזניות מעולות שלא עולות הרבה, האוזניות לא פוגעות במכשיר אבל הן גם לא הכי טובות.המכשיר מאוד מומלץ יותר מה-60 גיגה כי הוונתי מחברים שיש להם אותו שהוא עושה קצת בעיות, אני אישית מאוד ממליצה מאוד כיף איתו למרות שהוא מעט מסורבל לא היו לי בעיות איתו בכלל והבטריה שלו בסדר גמור אין מכשיר שהבטריה שלו עובדת כמו חדש לנצח לפעמים פשוט צריך להחליף
סאונד מעולה, קל לתפעול, נוח....
רק האוזניות שאותן קל מאוד להחליף
דניאל photo
דניאל
21.04.2007
בהתחלה הנגן הוא טוב אבל אחרי זה זמן הסוללה יורד בהרבה ומ13 שעות של עבודה הנגן מגיע ל7 שעות פחות או יותר. בקיצור היתי ממליץ לכם ללכת על משהו אחר אני פשוט קניתי אותו עם יציאת אמפי4.
איכות שמע טובה
מסך קטן
זמן סוללה
אברהם photo
אברהם
07.02.2007
מכשיר מעולה צלילים טובים מאוד קל מאוד לשימוש.הקלטה באיכות גבוה מאוד. אני נהנתי כל רגע. עד שהתקלות הופיעואל תקנו את המכשיר כי הוא שווה לזמן מסוים ואז מתקלקל.רכשתי שלשה מכשירים אחד התקלקל באזור האוזניות וידית הניווט.והשני רק בידית הניווט. השלישי נפגם הבטריה אחרי שנה הוא עובד רק שלש שעות. וגם ההקלטה יכולה להקליט רק חצי שעה כי הבטריה נגמרת מוקדם מהרגיל. ככה מיצרים מוצר ששווה 1500 ש"ח שיתקלקל כמה שיותר מהר ואז תקנו חדש.ראו הוזהרתם!!! זה יכול להיות גם אצל נגנים אחרים
קל לתפעול הוא כמו דיסק קשיח .
מתחבר למחשב כמו דיסק קשיח.
ככה מיצרים מוצר ששווה 1500 ש"ח שיתקלקל כמה שיותר מהר ואז תקנו חדש.

ראו הוזהרתם!!! זה יכול להיות גם אצל נגנים אחרים
Jessica photo
Jessica
12.11.2006
מי שרוצה מכשיר טוב באמת, שיכול לשרת אותו כמעט בכל דבר, משמיעת מוזיקה ורדיו ועד לצפייה בסרטים...זה המכשיר!אין לי שום טענות לגבי המכשיר עצמוהוא מכשיר מעולההאוזניות מאוד איכותיות, שומעים באיכות מאוד גבוהההמסך למרות שחלק טוענים פה שהוא קטן, הוא אחלה מסךמסך LCD לא סתם מסך, רואים בו מעולה!יש בו כ"כ הרבה פונקציותהוא יכול להוות שימוש לכל דבר כמעטהניווט בתפריטים אחלהמכשיר מעולה, לא יכולה להגיד אחרת, המלצה שלי, שווה קנייה!
האוזניות שבאות עם המכשיר מעולות, איכות שמע מעולה
יש במכשיר אופציה לראות איתו קליפים סרטים וכו', האיכות מעולה רואים מעולה סרטים קליפים וכו'
האופציה של הקלטה היא גם אחלה, עשיתי באופציה הזאת שימוש וממש התרשמתי מהמכשיר
הרדיו אחלה שומעים בו מעולה
אפילו עשיתי שימוש בהצגת תמונות, רציתי לראות עד כמה המכשיר טוב עם כל הפונקציות שיש בו ועד כה אין לי טענות!
אפילו הסוללה של המכשיר, הטענתי את המכשיר עד כה פעם אחת ועדיין לא נאלצתי להטעין שוב...מכשיר אחלה
החסרונות היחידים אם בכלל, זה שלא כל הסרטים יכולים לעלות על המכשיר, כנ"ל לגבי מוזיקה וקבצי תמונות.
"הבעיה" היחידה כשקונים את המכשיר הוא לא בא עם נרתיק וזה קצת מציק אבל אני לא מוצאת במכשיר חסרונות משמעותיים שיכולים להוות למישהו מכשול מלקנות אותו..
אסף photo
אסף
15.09.2006
כשקיבלתי את המכשיר והעתקתי את המוזיקה הוא נתקע ולא רצה לעבוד, כשהבאתי אותו חזרה לחנות אמרו לי שזאת בעייה נדירה ביותר שנגרמת כתוצאה מקבצים פגומים שהכנסתי... מילא...המכשיר התקלקל לי באיזור המגעים עם האוזניות, שלחתי אותו לתיקון, חזר תוך שבוע וחצי ועבד להפליא בדיוק ליומיים.. נכון לעכשיו הוא נמצא בתיקון חוזר ואני שוקל לנסות להחליף אותו
שומעים מעולה... גם בווליום וגם באיכות.. ואיכות ההקלטה גם סבבה, המכשיר קל וקומפקטי, נוח לתיפעול.
האוזניות שמגיעות עם המכשיר גרועות...המסך קטן ולא רלוונטי לצפייה בסרטים, גם אין הגנה למסך והוא נסדק בקלות. המכשיר נוטה להתקלקל באזור המגעים עם האוזניות
אליאור photo
אליאור
30.04.2006
בכללי זה מכשיר טוב בשביל נסיעות וכל זה והמחיר הוא סביר בשביל מכשיר כזה ואהבתי אותו מאוד...
היתרונות הם שרואים טוב שומעים טוב אחלה מסך, מתרגלים אליו מהר מאוד. שמו לי קליפים יפים חח
המכשיר לא קורא לי את הסרטים ואני לא מבין איך להכניס סרטים....אין מגן מסך כמו שצריך זה קצת מעצבן...
פבל photo
פבל
18.04.2006
שורה תחתונה, המכשיר מספר אחד בשוק כיום.באמת שאין יותר טובים! (יכול להעיד על זה המבט המבואס של רוכש האיי פוד כאשר הוא מבין את הטעות שעשה כשלא קנה את ה- IAUDIO)רוצו לקנות!
1. עיצוב מדהים
2. איכות שמע מצויינת (אוזניות מצורפות לא רעות בכלל, אני עדיין שומע
איתן)
3. מצב באיכות מעולה, איכות הוידאו מעולה (קצת קטן אבל לא לשם צפיה בוידאו קונים את המכשיר.
4. מאוד נוח להפעלה ולשימוש, התוכנה מעולה ומאוד נוחה. פשוט גוררים את הקבצים לתוכנה ותוך שניות זה שם.. באמת מאוד נוח.
5. יחסית קל.. לדעתי יותר קל מהאייפוד.

יש עוד הרבה דברים להגיד אבל בסופו של דבר: כ-10 אנשים ראו את המכשיר שלי וכולם התלהבו מאוד, גם אלה שקנו איי פוד..
ממליץ בחום
אני אישית רכשתי אותו בארה"ב ב- 230 דולר.
1. המכשיר מגיע עם אוזניות IAUDIO. יכלו לשים אוזניות איכותיות יותר.
2. המגן מסך שמגיע עם המכשיר באיכות ירודה. אני אישית מפחד על המסך אז אני נשאר איתו אבל אני ממליץ לקנות חדש (עסק לא זול).
3. זמן סוללה- המוצהר של החברה הוא 14 שעות. למעשה הוא כ-13 וזה סבבה אבל עכשיו, כ- 4 חודשים לאחר שרכשתי את המכשיר, הוא עומד על בערך 10.5 שעות. לא יודע אם זה טבעי או לא. קצת מבאס.
אביה photo
אביה
25.03.2006
כול מי שרוצה לקנות נגן MP4 זה הנגן בשבילו אני קניתי אותו האילת אז אפילו המחיר סביר
מכשיר מעולה עם תעינה ארוכה וידיוא וכול מה שנגן MP4 צריך
אפילו מעביר קבצים ממצלמות ודברים כאלה שזה נוח מאוד לטיולים