Olympus ‏FE110

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר Olympus ‏FE110

tamar photo
tamar
15.02.2007
מצלמה ממש טובה, יש לי אותה בערך שנה ואני לא מאוכזבת..קל לתפעל אותה, יוצא תמונות מצוינותטוב למתחילים-בינוניים
-צילום איכותי
-יש צילומי וידיאו
-פלאש מצוין
-מחיר טוב
-קלה וקטנה
-פשוטה להפעלה
-הצילומי וידיאו לא כוללים מקרופון
-היא גומרת סוללות דיי מהר..
צריך לקנות סוללות להטענה של 2600 ואז זה מצויין
דניאל photo
דניאל
10.05.2006
ממש התאכזבתי מהעניין של הסוללות... בכלל לדעתי עדיף לקנות מצלמה שמגיעה כבר עם סוללות ליתיום... כי העניין של להטעין פשוטות כל הזמן שבמילא בקושי מחזיקות את המצלמה ממש מעצבן... לקחת בחשבון שצריך להוסיף עוד 100 שח על כרטיס זיכרון ועוד 150 על מטען סוללות טוב ( ולא איזה gp 1600)שווה לדעתי את ה 750 -800 שקל)
קטנה , פלאש חזק ( צילומי לילה יחסית טובים), 5 מגהפיקסל פשוטה להפעלה פוקוס טוב ובסך הכל התמונות יוצאות טוב.
אין עינית וזה ממש מעצבן ולכן קשה לצלם בחושך וגם כי המסך זולל סוללות. הבעיה השניה היא שהיא זוללת סוללות בקצב.. אולי כמו כל מצלמה דיגיטלית קניתי סוללות 2600 שמחזיקות אותה בלחץ...
בעיה שניה היא שסוללות AA נטענות שקונים (gp sanyo וכו') הן מסוג nimh ולא nicd מה שאומר שגם אם לא תשתמשו במצלמה בכלל הבטריות יגמרו אחרי כמה ימים...
בעיה שלישית היא שאין אופציה לצילום מהיר.. לוקח הרבה זמן בין תמונה לתמונה...( הזמן שהמצלמה כותבת בזיכרון)
אני חושב שזה מצלמה ששווה כל שקל, מצלמה איכותית מאוד, רק חבל שהיא גומרת את הסוללות תוך זמן קצר מאוד !!!
מצלמה טובה מאוד ובמחיר נמוך במיוחד, התמונות יוצאות יפות מאוד ואיכותיות מאוד.
יש רק אחד !! המצלמה אוכלת יותר מדי סוללות וצריך להחליף כל פעם,
אבל זה חיסרות מאוד לא רציני, האיכות של המצלמה מכפה על החיסרות הזה.
פנינה photo
פנינה
03.03.2006
מומלצת!!!! חובה !!! מחירה זול מאד יחסית למצלמות של אולימפוס והאיכות שלה טובה ביותר
מצלמה קלה מאד וקומפקטית..גם הביצועים שלה ניפלאים וההסבר איך להשתמש בה קל ביותר
לא יודעת לא מצאתי כרגע שום חסרונות היה לי עינים אדומות אבל מכוון שזה דיגיטלי אפשר תמיד לשפר את התמונה לפני הפיתוח מה שכן זה הזום שהוא קצת קטן לדעתי אבל בסדר
כדאי בגלל האיכות, לברוח בגלל הסוללות
קטנה ונוחה, פשוטה להפעלה, תמונות איכותיות
לא כל מצבר NIMH יתאים לה, סוללות נטענות שהיו בשימוש לא הצליחו להפעיל את המצלמה, ןחדשות לגמרי, 2500MAH נגמרו תוך זמן קצר