מצלמה Konica Minolta DIMAGE Z10

3.3 מגה פיקסל
מייצב תמונה:

ללא

נמצאו 19 חוות דעת על מוצר מצלמה Konica Minolta DIMAGE Z10

קנית את המצלמה לפניי שנה וחצי מצלמה דיי חמודה טובה למרות שכיוםיש מצלמות יותר טובות היא מאוד נוחה רק חבל שהיא קצת איטיתוגדולה
הרבה אפקטים
אין נרתיק
כרטיס הזיכרון הכלול בערכה הוא רק16MB
זום קצת מטשטש את התמונה
ראיית לילה לא כל כך טובה
פשוט לקנות, מחיר זול ביותר ותוצאות מקצועיות.היא לא אידיאלית לקחת אותה בתיק קטן אבל איכות התמונה מפצה על כל החסרונות. לקנות.
מחיר זול ביותר, אפקטים רבים, אפשרות צילום מאקרו,(לצילום פריט מקרוב). לא מתקלקלת, אפשרות צילום אובייקט זז או שקיעה, ועוד...
מגיע איתה כל האביזרים הדרושים. צורכת 4 סוללות, שמחזיקות מעמד להרבה זמן,(צריכת חשמל מעטה).
קצת גדולה, בחושך היא מצלמת קצת מטושטש, הזום הדיגיטלי קצת מטשטש את התמונה, אבל בעיקרון כל החסרונות האלו שוליים.
אברהם photo
אברהם
03.06.2006
מצלמה טובה אני נהנה מימנה צילמתיי כבר שלושה מחזורים של 150 תמונות ויצאו טוב.בתוך אולמות אני מצלם במצב לילה עם פלש יוצא לא רע .אין מייצב לפעמים מורגש.
מצלמה קלה מהירה תמונות מעולות לצלם במקסימום רזולוצייה ב.פיין.במקומות סגורים כמו אולמות יש לעבור לצילום לילה זה משמעותי.
חיבור usb פרובלמתי חיבור קטן מצלמה בת חצי שנה והחיבור כבר מקצר את חיבורי הusb .בקיצר עכזבה לא קטנה
עפרי photo
עפרי
13.04.2006
בסה"כ מצלמה נהדרת למי שאינו צלם מקצועי .אני , לאחר שגנבו לי אותה + כרטיס זיכרון שקניתי נורא התאכזבתי , אך התמונות שכן הספקתי להעלות למחשב יצאו מצוינות .קניתי אותה במחירה פומבית במחיר לא יאומן - משתלם מאוד , הייתי מוסיפה כסף אם רק היו אומרים .בקיצור = משתלם , מצלמה מצוינת !
מצלמה מצוינת !
זום ענק- מוסיף המון איכות ונוחות .
לא מסורבלת כמו שנראת.
נוחה להחזקה .
בעלת אפשרויות רבות . =]

* מכסה העדשה שאינו מחובר וכרטיס הזיכרון שלא סגור לגמריי אינם מפריעים אלא אם כן ברצונכם להכניסה למים -דבר שלא קורה .
הגודל - בכל זאת , קצת לא נוח .
מגיעה ללא תיק - אבל אפשר לשרוד- ניתן למצוא תיק במספר מקומות .
אני איתה כבר שנה וחצי ומאוד מרוצה
מצלמה מצויינת!!! יש לה זום ענק והתמונות יוצאות באיכות טובה מאוד
אין לה נרתיק והמכסה של העדשה לא מחובר למצלמה עם חוט או משהן כזה, כך שזה יכול ללכת לאיבוד
ח ב ל ע ל ה ז מ ן. ממליץ אפילו לצלמים מקצועיים...
במילים פשוטות: אחת המצלמות המדהימות שראיתי!!!
ערכתי אלבום תמונות לילדתי לרגל הבת מצווה וצלמים מקצועיים התפעלו מאיכות התמונות שהופקו על גבי נייר צילום ותמונות (אני צלם חובב).
אין קול לוידאו - חיסרון גדול.
אין חוט קשירה שמחבר מכסה עדשה לגוף (אבל ניתן לעשות זאת בקלות...)
יש ללמוד היטב את כל הפונקציות אחרת יוצאות תמונות מטושטשות ו\או דפוקות.