דרגות חיתוך:
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מכונה מעולה, חבר שלי מסתפר איתה כבר כמה שנים טובות, הוא ממש מרוצה ממנה והיא מחזיקה לו מעמד כבר 4 שנים בלי לעשות בעיות
מכונה טובה ואמינה
אין
מכונה מעולה. המכונה אצלי כבר 4 שנים והיא עובדת מצוין. החלפתי לה את הכינים כתוצאה מנפילות.המכונה חזקה ואמינה.
מכונה חזקה, זמן סוללה ארוך, בלאי נמוך מאודוכמובן מחיר סביר.
אין
אשתי מספרת אותי בעזרתה כבר שנתיים - פועלת פשוט וטוב, לא נתקעת ומושכת שערות, הטענה מהירהיש ספר הוראות ברור.הרכבת דרגות החיתוך מתבצעת בקלות
חסרה מברשת רצינית לניקוי המכשיר בסוף השימוש
אריאל
20.06.2009
רכשתי את המכונה לפני מספר חודשים, ואני משתמש בה לתספורת פעם בשבוע. חסרונות ויתרונות מפורטים למטה.בסה"כ מכונה מעולה, תמורה מצויינת לכסף. החסרונות ממש שוליים ביחס ליתרונות. מומלצת בחום!
בנויה היטב ומאסיבית למדי
קוצצת מעולה, אין צורך לעבור יותר מפעם אחת על אותו מקום.
נוחה לשימוש
זמן הטענת הסוללה קצר, וזמן שימוש מספיק בהחלט
קוצצת מעולה, אין צורך לעבור יותר מפעם אחת על אותו מקום.
נוחה לשימוש
זמן הטענת הסוללה קצר, וזמן שימוש מספיק בהחלט
מרגישה לי קצת נוקשה ולא נעימה בזמן התספורת, אך זה משהו אישי לחלוטין.
ההרכבה של שיניי הפלסטיק לא מאד נוחה לטעמי, ולוקח זמן להתרגל לזה.
ההרכבה של שיניי הפלסטיק לא מאד נוחה לטעמי, ולוקח זמן להתרגל לזה.
אורח
27.02.2009
אחת הקניות המוצלחות שלי בשנים האחרונות.מאסתי בגילוח עם סכין ומאסתי בקפיצות תקופות לספר (צמיחת שיער מהירה) כמו גם עלות שערורייתית של תספורת כיום והחלטתי לרכוש מכונת תספורת.מכל הדעות ששמעתי והמלצות של כמה ספרים כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו פנסוניק ורובם אמרו את הדגם של המכונה הזאת.משתמש בה באופן קבוע לגילוח (השארת זיפים קצרים) ולתספורת (15 דקות לתספורת+גילוח !!!).סוללה מחזיקה המון זמן ואם נדרשת כבר טעינה, שעה טעינה בלבד!מנוע חזק עם להבים מדוייקים= תספורת/גילוח מהיר חלק ופשוט כ"כ.
מנוע חזק עם להבים מדוייקים,
עיצוב נוח לאחיזה,
פירוק פשוט לניקיון, 6
דרגות חיתוך בכל המידות הנדרשות.
כל מה שרשמתי למעלה.
עיצוב נוח לאחיזה,
פירוק פשוט לניקיון, 6
דרגות חיתוך בכל המידות הנדרשות.
כל מה שרשמתי למעלה.
באמת שאין חסרונות.
אני אישית לא מתגלח מתחת לזרם מים במקלחת אז אין לי בעיה עם זה שהיא לא ניתנת לשטיפה.
אחלה מכונת תיספורת חותחת טוב בלי להתאמץ גם לא כבדה והבטריה לא נגמרת מהר
נטענת מהר,
קלה,
טעינה של המכונה מחזיקה הרבה זמן,
קלה,
טעינה של המכונה מחזיקה הרבה זמן,
דרגות החיתוך לפעמים מבלבלות
התנסתי בהמון מכונות וזו המעולה ביותר מומלצת ביותר חזקה נוחה סוללה ארוכת טווח מקצועית של ספרים מעולה מעולה
חזקה לא יקרה יחסית לאיכות המון זמן סוללה
אין
הספר שלי המליץ עליה,קראתי גם את ההמלצות הקודמות,אחלה מכונה,קניתי אותה בעיקר לשימוש לאחר מספר ימים ללא גילוח,קלה,נוחה,גוזמת יפה ,לא שורטת
סוללה חזקה,קלה לניקוי
אם הייתה עמידה במים.....
קבלו המלצה מאחד שמסתפר עם מכונה כל שבועיים כבר מעל עשר שנים. מוצר איכותי שמספק את הסחורה.אפשר להשתמש כאשר המכשיר מחובר לחשמל אבל כל הרעיון הוא שמדובר במכונה נטענת אז אפשר לנתק ולהסתפר בלי להיות ליד שקע חשמלי ובלי להסתבך עם כבלים. לי זה מאוד מפשט את החיים כי אני מסתפר בתוך האמבטיה (בלי מיים...) ואז קל מאוד לנקות.המכונה קלה ונוחה לאחיזה. הרעש סביר והראש (של המכונה) קל לניקוי ואינו דורש השחזה.זמן הטעינה סביר (בסביבות השעה-שעתיים) וזמן השימוש לא רע בכלל - אף פעם לא הגעתי למצב שהסוללה נגמרה באמצע התספורת.העוצמה טובה. לא נתקלתי בשום בעיה.
קלה, נוחה, זמן טעינה, זמן שימוש, עצמה.
לא מצאתי
גלעד
17.06.2007
שלום רב. קניתי את המוצר הזה מכיוון שהספר שלי משתמש במכשיר הזה בדיוק .... המכונה היא חיה חבל על הזמן עושה את העבודה בקלות . המכשיר מעוצב יפה קל מאד ונח להחזקה.
פעולה חלקה חיתוך מצויין פשוטה ונוחה להפעלה יש ייתרון - שיש דרגת חיתוך 0.5 בעוד שבמכונות האחרות הכי קצר זה דרגה 1
אין - רוצו לקנות חבל על הזמן שווה כל שקל
מכונת תספורת Panasonic ER148 פנסוניק