נמצאו 2 חוות דעת על מוצר Logitech DiNovo 2.0

מקלדת טובה לשולחן של מנהלים, יש לה עיצוב מעוד יוקרטי. אם אתם רוצים לעשות מתנה למינהל שלהם - אני ממליץ את המקלדת הזו!BLUETOTH שלה עובר 3 קירות ברזל - קולת טלפונים של שכנים! חוזק של אות פשות עצום!בLCD של מקלדת ניתן לראות שימות של שירים מנוגנים בWINDOWS_MEDIAP_LAER והודאות של MESSENGER.כמובן סוללות ניטענות קונים בניפרד + עוד 300 ש''חמעוד דקה, מחולקת ל2 חלקים וחלק של מספרים ניתן לשימוש כי מחשבון וכי שלט רחוק
BLUTUETH דורש הרבה אנרגיה! סוללות בעכבר 1800MAH*2 פעם בשבוע צריך לתעון, MEDIAPAD 2300MAH*2 פעם בשבועיים, מקלדת 2500MAH*4 פעם ב3 חודשים!

Logitech DiNovo 2.0